Mam zywieniowy dylemat- konczy mi sie RC FIT32 i szczerze mam ochote na zmiane

Slyszalem, ze byla jakas afera z amerykanskimi aferami, ale kompletnie nie wiem o jakie karmy chodzi. Podobnie Royal tez sie pogorszyl ostatnio... Co wybrac?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
FreEp pisze:[...] Generalnie to jestem syfilarz, 'przewrocilo sie, niech lezy', natomiast jak sie wezme za generalne porzadki to moj pedantyzm i dokladnosc- przebija wszystko
P.s. O ile nie masz jakichs szczegolnych "grubasów" to mozesz zamiast Lighta dac im zwykly Adult. Chyba... tak mysle...
A co do porzadkow - w sumie mamy podobnie. Ja potrafie tak z miesiac, dwa nic nie robic (tn poza odkurzeniem i przetraciem wolnych miejsc na stoliku), a pozniej cos mnie dopada i sprzatam hurtowo
O,o, bratnia dusza, podwójna osobowość Tylko że u mnie ta druga, pedantyczna, wypływa na wierzch niesłychanie rzadko i niekoniecznie zanika dopiero po doprowadzeniu całego otoczenia do blasku W żadnym wypadku nie poddaje się zresztą terrorowi kalendarza
FreEp pisze:[...] Niekoniecznie zanika, to co dalej porabia pedantyczna Puma gdy juz domek lsni?
FreEp pisze:Najgorsza jest moja pedantyczna matka, ktora jak przyjezdza do nas w odwiedziny, zawsze komentuje stan okien (i zawartosc szafy)![]()
Deli pisze:EwKo - ja trochę żałuję, że już jestem po studiach - na studiach w czasie sesji to i okna potrafiłam umyć, i balkon wyszorować, wszystko po to, żeby tylko nie wkuwać do egzaminów. A teraz mi się nie chce. I dlatego mam reżim - co piątek z małżonkiem zabieramy się do gruntownego sprzątania mieszkania. W piątek właśnie, żeby wieczorem padając na pysk móc powiedzieć "No dobra, weekend się zaczął".
FreEp pisze:[...] Ewko, kocham artystyczny nieladW takim pobojowisku znajde wszystko czego potrzebuje, gdy posprzatam- niczego nie moge odnalezc. Razs kluczy, raz portfela, raz telefonu, ksiazki itp. itd.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], muza_51 i 43 gości