diladriel pisze:pisałam wielokrotnie,że nie znam Radarka więc nie wiem w czym rzecz.znalazłam że jest potrzebujący a nie wiedziałam co o nim napisac to skopiowałam opis i nie widze w tym nic złego
Nie no..... ręce opadają

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
diladriel pisze:pisałam wielokrotnie,że nie znam Radarka więc nie wiem w czym rzecz.znalazłam że jest potrzebujący a nie wiedziałam co o nim napisac to skopiowałam opis i nie widze w tym nic złego
diladriel pisze:chyba chodzi o to by jak najwięcej kotkow ze schroniska rozreklamowac w jak największej ilości miejsc prawda...
diladriel pisze:chyba chodzi o to by jak najwięcej kotkow ze schroniska rozreklamowac w jak największej ilości miejsc prawda...
annskr pisze:Chyba chodzi o to, żeby robić to z sensem - reklamować i ogłaszać, owszem, ale jeśli w wynioku tej reklamy zgłasza sie domek (nawet tymczasowyKlara), to postarać się, żeby kot do tego domku dotarł.
Inaczej cała "reklama" nie odnosi żadnego skutku - domek czeka, z kotem nie wiadomo, co się dzieje ....
No i wiedzieć, co się reklamuje - znać płeć i stan zdrowia kota chociaż....
Agalenora pisze:chociażby zadzwon do schroniska i zapytaj o jego stan.
Wiem, to trudne, ale wierzę, że dasz radę
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości