Kiedy wystawa w Katowicach?

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Śro mar 21, 2007 14:02

erzac pisze:
No i jeszcze tak dla uściślenia, tego co napisał Rafal.- DCC jest członkiem FPL - a nie bezpośrednio FIFe i tak jak pisze Ave walne jest najwyższą władzą FPL i też "nic nie musi i może wszystko" zgodnie ze statutem.

Tak FPL jest jak na razie członkiem oczekującym na przyjęcie w poczet FIFe, oczywiście Walne Zgromadzenie FPL może wszystko!!!

Nawet doprowadzić do rozpadu FPL oraz nie przyjęcia FPL do FIFe.

To się nazywa władza absolutna!!! BRAWO !!!

Tosia_Maria

Od: Nie mar 18, 2007 17:49

Post » Śro mar 21, 2007 14:50

Tosia_Maria pisze:
erzac pisze:
No i jeszcze tak dla uściślenia, tego co napisał Rafal.- DCC jest członkiem FPL - a nie bezpośrednio FIFe i tak jak pisze Ave walne jest najwyższą władzą FPL i też "nic nie musi i może wszystko" zgodnie ze statutem.

Tak FPL jest jak na razie członkiem oczekującym na przyjęcie w poczet FIFe, oczywiście Walne Zgromadzenie FPL może wszystko!!!

przepraszam, a Ty kto??
bo jedyne co do tej pory potrafisz to mącić w tym watku
a dobrze jest sie najpierw przedstawić
to takie zasady dobrego wychowania

Basia_G

Od: Śro paź 02, 2002 15:33

Post » Śro mar 21, 2007 15:05

Basia_D pisze:
Tosia_Maria pisze:
erzac pisze:

przepraszam, a Ty kto??

Jeśli to prowokacja z Twojej strony to nie się nie udało!

Proszę podaj definicje słowa "mącić" ?,a następnie napisz konkretnie do których moich postów i słów użytych w nich byś je zastosowała.

Wszystko co piszę to są fakty i moje przemyślenia , oczywiście nie musisz się z nimi zgadzać ,nie wymagam.

Tosia_Maria

Post » Śro mar 21, 2007 15:13

Tosia_Maria pisze:
Basia_D pisze:
Tosia_Maria pisze:
erzac pisze:

przepraszam, a Ty kto??

Proszę podaj definicje słowa "mącić" ?,a następnie napisz konkretnie do których moich postów i słów użytych w nich byś je zastosowała.

Wszystko co piszę to są fakty i moje przemyślenia , oczywiście nie musisz się z nimi zgadzać ,nie wymagam.

to nie prowokacja, to stwierdzenie

Basia_G

Post » Śro mar 21, 2007 15:45

Kierunek i tok rozmowy-bardzo przewidywalny :?
zabrako rzezcowych argumentów-zaczyna się wyciąganie tego,co komu kiedy i gdzie powiedział-a wszystko po to,aby po raz kolejny udowodnić,jaki ten DCC i jego prezes są wredni...paskudni...nieokrzesani itp(można dowolnie uzupełniać)
Tekst Tumasi z knajpą to co najmniej nadinterpretacja,by nie rzec,że kompletnie nie przystający-brak jakiejkolwiek analogii do omawianej sytuacji.
Kolejna osoba,która pojawiła się na forum dokładnie w momencie zaistnienia tematu i biorąca stronę DCC(no,na pewno z DCC zmuszona przez prezesa dyktatora do zabrania głosu :twisted: ),w dodatku przytaczająca konkretne argumenty zostaje posądzona o mącenie-bo-o zgrozo!!!-nie przedstawiła się.No jak śmiała po prostu zabrać głos w dyskusji.Znaczy-kolejna niewychowana,bez pokory i krytycyzmu dusza z okropnego DCC. I nieważne-o czym pisze!!!Ważne,że śmiała zabrać głos,jako osoba anonimowa!Tak więc z punktu traktujemy jako mąciwodę i nie analizujemy,o czym pisze.
Faktycznie- :? DCC jest gromadą niewychowanych ludzi,którzy wszystkich i wszystko obrażają,nie baczą na świętości i ogół Forumowiczów.
Jeśli mają inne zdanie od reszty-mącą
Jeśli wypowiadają się w konwencji innych postów-niewychowani
Jeśli upominają się o swoje-brak im pokory
Jeśli coś próbują zrobić i nie raczą łaskawie prosić innych łaskawców o zgodę na coś,czego jak się okazuje-nikt inny nie planuje-butni są

Ciekawe,czy padnie jeszcze jakieś kolejne stwierdzenie podsumowujące DCC-bo na razie się powtarzają...w kółko to samo-Wy swoje,a DCC cięgle biedne i skrzywdzone,broni nieprawdziwej-ale dobrej teorii :? :? :? (aaaa nie-to akurat nowość)
Przykre to...
Obrazek
Obrazek
...i do tego Saszka-od 27.11.10

Dunia

Od: Nie kwi 09, 2006 19:45

Post » Śro mar 21, 2007 15:47

Basia_D pisze:
Tosia_Maria pisze:
Basia_D pisze:
Tosia_Maria pisze:
erzac pisze:

przepraszam, a Ty kto??

to nie prowokacja, to stwierdzenie

Stwierdzenie Basi_D z którego nic nie wynika oprócz zaśmiecania tego wątku.
Proponuję załóż wątek "a ktoś ty Tosiu_Mario? "

Tosia_Maria

Post » Śro mar 21, 2007 15:48

Przykre jest ale to Dunia, ze widzisz to co chcesz, a nie to co tłumaczy/ło tyle osób

Basia_G

Post » Śro mar 21, 2007 15:52

A mnie osobiście, oczywiście każdy może mieć inne zdanie, denerwuje fakt, że Prezes DCC utożsamiany jest z całym Klubem. Bo jeśli do Klubu jako organizacji nie mam uwag dotyczących zachowania i wszechwładczego podejścia do życia, o tyle do Prezesa, personalnie, owszem...
Do you think this is wise, boy? Crossing blades with a pirate?
Obrazek

Ćma

Od: Wto sty 18, 2005 11:51

Post » Śro mar 21, 2007 15:53

Ćma pisze:A mnie osobiście, oczywiście każdy może mieć inne zdanie, denerwuje fakt, że Prezes DCC utożsamiany jest z całym Klubem. Bo jeśli do Klubu jako organizacji nie mam uwag dotyczących zachowania i wszechwładczego podejścia do życia, o tyle do Prezesa, personalnie, owszem...

dokładnie tak

Basia_G

Post » Śro mar 21, 2007 15:59

Basia_D pisze:Przykre jest ale to Dunia, ze widzisz to co chcesz, a nie to co tłumaczy/ło tyle osób

Basiu-może w Twojej ocenie tak to wygląda...widzisz,gdybym chciała odbijac piłeczkę,to bym stwierdziła,że z kolei Ty także nie widzisz tego,co tłumaczą inni.Ale tak możnaby dyskutować w nieskończoność-ale to nie ma sensu,prawda?
To może jaśniej:chodzi mi o to,że zaistniał pewien fakt.Większosć z osób tu się wypowiadających przyznaje,ze istotnie-zostały naruszone jakieś przepisy.Tyle tylko,że zaraz potem pojawiają się stwierdzenia w stylu: "ok,źle się stało,ale DCC/Figuletta mają za swoje,bo są tacy...........>i tu się przytacza przykłady na poparcie tezy.Wyciąga się coś z przeszłości,tworzy jakieś legendy.
Wniosek jest jasny: DCC/Figuletta zostali źle potraktowani,ale to ich wina.
Złamano prawo-ale to wina DCC,bo jest butne,prezes jest dyktatorem,ktoś mąci,DCC nie uznaje krytyki itp.

I fakty zaczynają się rozmywać,a my nawzajem się nakręcamy-wyciągamy jakieś stare sprawy.Trochę jak w piaskownicy.
Rozumiem,że emocje nami wszystkimi targają-ale chyba dobrze byłoby spróbować spojrzeć obiektywnie...przynajmniej spróbować.
Obrazek
Obrazek

Dunia

Post » Śro mar 21, 2007 16:01

Ćma pisze:A mnie osobiście, oczywiście każdy może mieć inne zdanie, denerwuje fakt, że Prezes DCC utożsamiany jest z całym Klubem. Bo jeśli do Klubu jako organizacji nie mam uwag dotyczących zachowania i wszechwładczego podejścia do życia, o tyle do Prezesa, personalnie, owszem...

pisałyśmy w tym czasie-w poście wcześniejszym tak właśnie napisałam : DCC/Figuletta....to dlatego,że tak właśnie to wygląda-i to bynajmniej nie ja tak uważam-to z Waszych postów to wynika :wink:
Obrazek
Obrazek

Dunia

Post » Śro mar 21, 2007 16:09

Dunia pisze:

pisałyśmy w tym czasie-w poście wcześniejszym tak właśnie napisałam : DCC/Figuletta....to dlatego,że tak właśnie to wygląda-i to bynajmniej nie ja tak uważam-to z Waszych postów to wynika :wink:

I o tym właśnie pisze Basia, jak mówi, że widzisz, to co chcesz widzieć. :wink:

W dyskusji z Figulettą używałam liczby mnogiej, tylko dlatego, że on zawsze w liczbie mnogiej się wypowiada - "My, Pan i Władca DCC". Ale tak naprawdę podejrzewam, jestem wręcz przepełniona pewnością, że wszystkie posty odnośnie zachowania kierowane są do niego, a nie do DCC jak grupy ludzi.
Nie rozumiem takiego widzenia sprawy, przez Ciebie na przykład. Przecież chyba jesteś odrębną, niezależną i samodzielnie myślącą jednostką? Dlaczego czujesz się osobiście urażona uwagami kierowanymi do Prezesa Twojego Klubu :?:
Do you think this is wise, boy? Crossing blades with a pirate?
Obrazek

Ćma

Od: Wto sty 18, 2005 11:51

Post » Śro mar 21, 2007 16:13

Dunia pisze:Złamano prawo

Jakie ?
Obrazek

lrafal

Od: Czw sty 31, 2002 15:24

Post » Śro mar 21, 2007 16:21

Ćma pisze: Przecież chyba jesteś odrębną, niezależną i samodzielnie myślącą jednostką? Dlaczego czujesz się osobiście urażona uwagami kierowanymi do Prezesa Twojego Klubu :?:

...dlatego właśnie,ze wielu z Was tak naprawdę nie rozdziela prezes-całe DCC-macie na myśli Tomka,a Wasze posty kierowane są do klubu-ot,taka róznica
rozumiem,że można kogoś nie trawić-ale wymowa wiekszości postów jest taka,jak pisałaś wczesniej: DCC=Figuletta

ps-widzisz,Figuletta zazwyczaj piszą w liczbie mnogiej-ale to akurat nie znaczy,że mówią zawsze w imieniu DCC-raczej jako: my-Figuletta(jest ich dwoje :wink: ),ale prawdą jest że i : my=DCC(ale to wtedy,kiedy zabierają głos w imieniu klubu)
Obrazek
Obrazek

Dunia

Post » Śro mar 21, 2007 16:22

lrafal pisze:
Dunia pisze:Złamano prawo

Jakie ?

popatrz......tyle się napisałam,a Ty tylko to dostrzegłeś :twisted:
Obrazek
Obrazek