Pusia-Domek potrzebny do 14 lipca-S.K

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 08, 2007 19:22 zastoj w pisaniu

ale sie wkurzylam, rano odpisalam pieknie ladnie klikam wyslij a tu co...?? neta brak <cisza> no jasna cholera... napisalam chyba na pol strony tekst ugh!! no nic to w takim razie na szybko. Ogromnie dziekujemy za gotowke, czekamy az sie nazbiera na wizyte do weta no bo pewnie jej tylko nie pooglada tylko wynajdzie cos ciekawego. Pusia /ex Buraska/ zrobila nam dwa numery na dywan po czym od wczoraj nie tylko siusku robi do kuwetki :) szybko. Pewnie to wynik glaskania... czuje sie coraz lepiej. Jest jeszcze strasznie plochliwa, ale juz probowala ganiac ciapka i jak sie ja z zaskoczenia (tzn. jak sie myje albo przysypia) dorwie i zacznie drapac to sie przewraca na plecki i muczy na caly blok cdn...bo grzanki mi sie spala <hahaha>

kikaCosta

Od: Wto sty 23, 2007 18:24

Post » Czw mar 08, 2007 19:35

super wieści :lol: :lol:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Od: Nie sie 13, 2006 13:48

Post » Czw mar 08, 2007 19:38 Pusia - Buraska cd.

nasze kochane smutne oczy troszke sie zmienily nieznacznie, ale zawsze :D chcialam wkleic zdjecie, ale nie umiem :(

kikaCosta

Post » Pt mar 09, 2007 20:08

wyslij zdjecie na adres
arwena69@o2.pl
a ja wstawie na forum :)
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Pt mar 16, 2007 17:06

Co z tym zdjęciem?
Tak czekamy i czekamy...
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Sob mar 17, 2007 1:10

na jakies wieści też czekamy
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Pon mar 19, 2007 23:39 Pusia

Kotka wrocila do formy; chodzi a nawet biega, gania sie z Ciapkiem, tuli sie do nas ja szalona - pod warunkiem, ze wczesniej spi, lezy badz siedzi, jezeli jest w ruchu to ucieknie, nadal boi sie gwaltownych ruchow. Od czasu do czasu reaguje na swoje nowe imie :) Ciapek, moj maly diabel :twisted: adoptowany w styczniu ciagle ja zaczepia. Dobrze znosi obecnosc kotow. Generalnie wszystko jest ok, poza zdrowiem. Nasze kocury pieknie pachna przy czym Pusia kapana w tym samym szamponie prawie natychmiastowo wrocila do swojego "kwasnego" zapachu. Z pyszczka tez zapach powalajacy, moze kamien?? odezwala sie :) pewnie jej sie cos sni... w uszach jakis plyn, leci na boki jak sie drapie - nie wynik kapania, bo uszy miala zasloniete. Korzysta ladnie z kuwety. Pchelki chyba byly, bo moje zaczely sie drapac,ale poradzimy z tym sobie. Mysle, ze jak ja wyleczymy to bedzie gotowa w pelni na nowego wlasciciela. Ale jej jest potrzebny domek szczegolny. Kotka bardzo duzo przeszla i przypadkowy dom jej nie pomoze. Potrzebuje duzo cierpliwosci, ciepla, ciaglego glaskania itd. Jest wspaniala i boje sie szczerze mowiac przekazac ja dalej. Zeby nie zniszczyc tego wszystkiego o co tak walczylismy. Czekamy na fundusze. Zgodnie z sugestia sporty pewnie udamy sie do tanszego weta niz nasza lecznica w brynowie..zreszta jeszcze zobaczymy.Chcialabym ich za jednym zamachem. Pusie na badanie imalego bandyte 8) na szczepienie ;) zdjecia Pusi wyslalam na maila. Jak moje chlopaki umiescic w opisie to nie mam pojecia. Pozdrawiam wszystkich, dziekuje za wsparcie :) i przepraszam za ten dlugi czas oczekiwania, ale znaczy to, ze wszystko idzie ok, a ja od soboty mam reke w szynie gipsowej :/

kikaCosta

Post » Wto mar 20, 2007 8:05

Wspaniałe wieści..a może bedziesz ją leczyc u naszego weta..sporty wie ...Siemianowice lub Chorzów..tam mamy duże zniżki....
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Wto mar 20, 2007 11:30

kurcze no na razie nie wiem; i tak sie nie moge ruszyc dopoki mam ta reke w gipsie. jak tylko mi to zmienia na orteze to cos wymyslimy. chorzow i siemianowice to troche kawalek, wiec jak policzymy zuzycie benzyny to na to samo wyjdzie. poczekamy jeszczetroche musze sie zastanowic :) no z tydzien, dwa mam czasu :) chyba,ze wczesniej zbiore jakies pieniazki i mnie ktos zabierze. Pozdrawiam. Oczywiscie dam znac :)

kikaCosta

Post » Wto mar 20, 2007 12:01

Mam słabość do Burasek :roll: Prześlij nr konta na priv

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Śro mar 21, 2007 11:53 dzieki wielkie!!!

Obrazek a to Pusinka juz w zupelnie innej formie niz na poczatku :) bardzo dziekujemy wszystkim!!!

kikaCosta

Post » Śro mar 21, 2007 11:58

Obrazek
a tak wyglada Pusia jak sie ja drapie rozciaga sie na maaaksa :) :D

kikaCosta

Post » Śro mar 21, 2007 12:08 Re: dzieki wielkie!!!

kikaCosta pisze:Obrazek a to Pusinka juz w zupelnie innej formie niz na poczatku :) bardzo dziekujemy wszystkim!!!

To my tobie dziękujemy :D :D a kocinka piękna :D
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Śro mar 21, 2007 12:28

eeee...tam :) sama radość, a mój maluch adoptowany tak ostatnio rozrabia, ze jutro czeka go kastracja :D
ObrazekObrazek

kikaCosta

Post » Śro mar 21, 2007 14:14

kikaCosta, masz priva, czekam na dodatkowe dane do przelewu :lol:

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

[poprzednia][następna]