Kociaki Nowolipki czyli maluszki z Muranowa! JUZ W DOMKACH!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon mar 12, 2007 23:19

Cieszę się :) A pytałam dlatego, że niedaleko "kocio" działa moja koleżanka, może uda jej się na fundację ciachnąć, tylko musiałabym ładnie poprosić ;) Myślę, że za 3-4 tygodnie można już matkę kastrować :)
ps: trochę się pospieszyłam, zasugerowałam się, że kociaki mają 3 miesiące :oops: dlatego ciut nieprzemyślane pytanie :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto mar 13, 2007 8:19

Napisała do mnie jedna "zainteresowana" osoba - poprosiła o przesłanie kociaka ...pocztą Ja się chyba załamię albo i gorzej :evil:
Obrazek

Amica

Od: Śro lut 11, 2004 9:11

Post » Wto mar 13, 2007 19:47

Sluchajcie :lol: jest dobra wiadomosc! Dwa buraski sa juz w nowych domkach a w piatek do nowego domku jedzie ostatni kocio :P Pani Malgosia jest z nowymi wlascicielami w kontakcie wiec kontroluje sytuacje "gdyby cos".
Ania & Kama, Pusia, Misia, Skits, Rafa, Mimi, Misio

Ania

Od: Śro sty 29, 2003 9:56

Post » Wto mar 13, 2007 21:10

Super :D :D

to co, mam rozmawiać z Grażyną o kastracji? 8) A nóż widelec... :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Śro mar 14, 2007 11:42

Super wieści! Jednak udało się, chociaż z piwnicy wprost... I chociaż to buraski :wink:
Obrazek

Amica

Od: Śro lut 11, 2004 9:11

Post » Śro mar 14, 2007 11:52

no przecież buraski są cudne :lol:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob mar 17, 2007 18:23

JUŻ WSZYSTKIE MALUCHY MAJĄ SWOJE NOWE DOMKI! HURRA :P
Ostatnia rodzinka tak jak sie umawiala przyjechala po ostatniego kotka w piatek :D

W piwnicy jest jeszcze bardzo przytulasty ok 1 roczny Pan Kot (zajmowal sie cudnie kociakami i teraz miaaauczy i szuka ich) baaardzo przytulasty ale niestety jeszcze niekastrowany :? Tak sobie mysle ze moze trzeba pozbyc sie tych jajek i sprobowac poszukac mu domku.... :roll:
Ania & Kama, Pusia, Misia, Skits, Rafa, Mimi, Misio

Ania

Od: Śro sty 29, 2003 9:56

Post » Sob mar 17, 2007 21:19

No i moim zdaniem myślisz całkiem dobrze :D chętnie pomogę w ogłoszeniach, jak się zdecydujesz go wyadoptować :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

[poprzednia]