Cieszę się A pytałam dlatego, że niedaleko "kocio" działa moja koleżanka, może uda jej się na fundację ciachnąć, tylko musiałabym ładnie poprosić Myślę, że za 3-4 tygodnie można już matkę kastrować ps: trochę się pospieszyłam, zasugerowałam się, że kociaki mają 3 miesiące dlatego ciut nieprzemyślane pytanie
chętni na kota - Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40. --- Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję
Sluchajcie jest dobra wiadomosc! Dwa buraski sa juz w nowych domkach a w piatek do nowego domku jedzie ostatni kocio Pani Malgosia jest z nowymi wlascicielami w kontakcie wiec kontroluje sytuacje "gdyby cos".
to co, mam rozmawiać z Grażyną o kastracji? A nóż widelec...
chętni na kota - Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40. --- Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję
JUŻ WSZYSTKIE MALUCHY MAJĄ SWOJE NOWE DOMKI! HURRA Ostatnia rodzinka tak jak sie umawiala przyjechala po ostatniego kotka w piatek
W piwnicy jest jeszcze bardzo przytulasty ok 1 roczny Pan Kot (zajmowal sie cudnie kociakami i teraz miaaauczy i szuka ich) baaardzo przytulasty ale niestety jeszcze niekastrowany Tak sobie mysle ze moze trzeba pozbyc sie tych jajek i sprobowac poszukac mu domku....
No i moim zdaniem myślisz całkiem dobrze chętnie pomogę w ogłoszeniach, jak się zdecydujesz go wyadoptować