Biało Bura 3 miesięczna kocinka-W PONIEDZIAłEK DO DOMKU!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro mar 14, 2007 23:43

KaasiakN pisze:Aga!
Dzisiaj zadzwoniła do mnie bardzo wiarygodna pani, która znalazła ogłoszenie w GAZECIE.
Dzieki Tobie,kochana, kociaczek juz niedługo będzie miał domek. :1luvu: :1luvu: (domek nie na sto procent, ale zawsze nadzieja jest)

Super :D Zamówiłam też GW, jak będzie nieaktualne to skierujesz na Kociarnię :)

a jeśli koniecznie chcesz mi oddać 2 zł, możesz wziąć udział w akcji SMSowej Fundacji Canis 8) z tego co pamiętam, masz telefon w Plusie szeroko pojętym?

A, ta czarna kotka, ktorej nie udało się złapać rodzi lada chwila.
Dzisiaj duzo piła(przyniosłam WODE, bo pani karmicielka uwaza, że dla kotów, to tylko mleko, i potem pupki obs**** :() gadała więcej niez zwykle, moscila sobie kartonik(jak przyszłam za 1 razem-za 2 kartonik zostal wyrzucony)
i lizała dupencje.
I co teraz?:(

Ja bym uśpiła miot, przykre ale mniejsze zło. Miejmy nadzieję, że kotka przeżyje poród. A potem... spróbować łapać znowu ;) do skutku :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw mar 15, 2007 12:01

K asiu, cudnie, że się ten domek odezwał.:D
Bardzo się cieszę.

Nie wiem, co teraz. Nie wiem zupełnie, jak Ci pomóc. Najwyżej będziemy szukać domków, a potem sterylka kotki. Trzymaj się.
Pipsi ♡ 24 marca 2016 [']

Pipsi

Od: Pon paź 16, 2006 11:10

Post » Czw mar 15, 2007 16:33

No jakoś się będziemy trzymać.

Myślałam, ze ugryzę tego weta-kocinka cały dzien bedzie siedziała w klatce i dopiero dzisiaj wieczorem/jutro ja zbada, bo ,,nie ma czasu''.

Wczoraj, jak włączył traktorek, to glutki mu z buzi zaczęły wychodzić, ropka w oczku-koci katar?:(
Choroba połozyła mnie do łózka, jutro przejde się zobaczyć jak ma się ciezarna kicia, któa zapewne juz urodziła, zaniose jej NORMALNEGo jedzenia i zobaczymy.
Martwię się, że gdzieś się zaszyje i jej nie znajdę, a potem jak wyprowadzi kociaki, to będzie za pozno.
Wczoraj juz się pokładała, dupke lizała, przyszła do mnie i zaczęła mi cos opowiadać, jakoś inaczej, głośniej, więc mysle, ze już...

Aga, naturalnie że wyśle esemesy,moge nawet kilka, lece naladowac telefon, bo wszystko wygadałam i do dzieła.Ile esemesów mam wysłać?:)
(http://www.canis.org.pl/fundacja/akcje.htm - tutaj znalazłam instrukcje )

KaasiakN

Od: Pt mar 09, 2007 19:36

Post » Pt mar 16, 2007 17:35

A Ty gdzie tam spadłeś?

KaasiakN

Post » Sob mar 17, 2007 21:00

Wyślesz tyle, ile będziesz chciała :D Będę wdzięczna także za "zarażenie" akcją znajomych.

W końcu mamy kocurka, tak? :) Są już jacyś poważni chętni?
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Sob mar 17, 2007 21:49

Ta pani jest zainteresowana poważnie, musimy się ejszcze dogadać, ale z Warszawy i blisko nawet :)
Aga, masz pw.A, kolezanka wysłała esemesa na Canis.A ja 2 z telefonu mamy, 1 z brata, tylko ze swojego jesczez nie, bo wygadałam wszystko :oops: :oops: ale wyślę.

:ok: za domek poproszę!

KaasiakN

Post » Sob mar 17, 2007 22:10

:ok: :ok:
Pipsi ♡ 24 marca 2016 [']

Pipsi

Od: Pon paź 16, 2006 11:10

Post » Sob mar 17, 2007 22:12

Trzymamy z Ozypersem :D A ja mam na wszelki wypadek Ofertę ponawiać? :)

Jeszcze raz dziękuję za wsparcie akcji! :D
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Nie mar 18, 2007 21:57

Ponawiaj, domek milczy :(
jeszcze 3 esemesy mające isc na Taniec z Gwiazdami na rzecz Canisu, a jak :)

KaasiakN

Post » Wto mar 20, 2007 23:50

OK, będzie na piątek :) I baaaardzo dziękuję za każdego SMSa :D
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Sob mar 24, 2007 21:29

na Żółtych stronach też wczoraj było ogłoszenie :) Mam nadzieję, że coś się ruszy z domkami 8)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Sob mar 24, 2007 21:50

Kotka jedzie do domku w poniedziałek.:dance2: :dance2: :dance2:
Lada chwila wystawie Dymka, nowego kotka, który pojawil sie u karmiecielek.zaloze mu nowy watek.
Chciałam bardzo serdecznie podziekowac wszystkim, w szczególności XAdze :):1luvu:

Ps:Kocurek jest bardzo waleczny,diablatko z niego wyszlo :twisted: :lol:

Pozdrawiamy serdecznie.

Aga, 4 esemesy na Canis.

KaasiakN

Post » Sob mar 24, 2007 22:05

ja chętnie pomogę w szukaniu domu dla Dymka, ale przypominam, że nie warto czekać z kastracjami starszych w stadzie ;)

cieszę się, że kocio ;) (już się zgubiłam z tymi płciami) ma dom :D

za każdego SMSa na rzecz CANISu niezmiennie dziękuję :D
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Sob mar 24, 2007 22:18

Kocio to kocurek z krwi i kości(i z pazurów... :twisted: )
Z kastracjami nie czekamy-wysterylizowaliśmy kotke w ciazy, teraz jedna czarna roczna siedzi w klinice i jutro będziemy wypuszczac chyba, bo dzikie to to...
Kotki lada chwile zostaną wygnane spod balkonu.
Nie wiadomo co się z nimi stanie.
Dymka ktos chyba wyrzucił, ale to przepiękny kot-ma jakies poł roku, ,,rasowe rysy', można go brać na ręce i tarmosić, mruczy jak traktor :wink:
Jutro idę porobic fotki.

pozdrawiamy i przesyłamy wieczorne baranki :1luvu:

KaasiakN

Post » Sob mar 24, 2007 22:35

super z tym ciachaniem :D Dymusia oczywiście będę ogłaszać :D

pozdrawiamy z panem persem :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

[poprzednia][następna]