Bungo pisze:Bungo jest 100-procentowym krówkiem!
co za faux pau
Bungo wybacz że nie dostrzegalam Twojej krówkowatości
Bungo pisze:Tobie

mam mówić, że się sierota boi? Przejdzie jej..

wiem, wiem, Matylda pewnie była tysiąckroś bardziej przerażona odemnie. Przypominała mi kocurka Felka z bielskiego schronu,który kiedyś nieźle mnie nastraszył i pogryzł mi nogę i chyba dlatego troszkę się bałam. Jak sobie przypomniałam ten ból gdy ogromny kocur wbija w nogę wszytskie pazury i zęby...auć auć
Ale zwóćcie uwagę że piszę była
Od wczoraj wieczora jest znacznie lepiej, jeszcze bardzo jest nerwowa, reaguje na każdy dźwięk wielkimi oczami i napuszonym ogonkiem. Poprawa jest znaczna.
Niestety Matylda była kotem wychodzącym i to na noc

Dobrze że ma cieniutki głosik.
Rustie pisze:Dotarłam dzisiaj w końcu na zajęcia Nina w sobotę chętna na Zesławice, samochód ma, łapać nie będzie, bo się boi Nie wie o jakie koty chodzi, ona zna tylko jedną kotkę - oczywiście w ciąży, da jej się chwycić na ręce. Nina przełknęła ideę st. aborcyjnych, ma tyko opory przed kradzieżą kotów sąsiadom.
oki, to będe w piatek w Krakowie. W sobotę z rana

trzeba by uderzyć na działki.
Dzisiaj umówię się z tą Karmicilką od zesławickiego stadka.
A kotów nie kradniemy tylko wypożyczamy na moment. Jak je naprawią

to oddamy. A tak serio to słyszałaś co Karmicielka mówiła o tych kotach, tak naprawdę nikogo nie obchodzi co się z nimi dzieje.
Rustie pisze:A Kasia Cię nie lubi, berni Kiedyś była najważniejszą kobietą w życiu Kuby, a potem pojawiła się Elle...
Mam lekartwo na ten kłopot

Kasia musi znaleść pocieszenie w ramionach jakiegoś kocurka
A teraz Elunia ma na imię Foxy