Hestia ty pieknoto! Ja tez chce takiego devona!
Szkoda ze twoja pania poznalam przy wyjsciu.
Kicorku czekam na rodowod Hestii, albo daj namiar na link, to sie postaram rozpisac genotyp.
A czy zauwazylyscie ze w zwiazku z tym ze w Dortinie urodzila sie kotka cynamonowa, po Mozambinas Adams, to oznacza ze w adam ma allele bbl, wiec calkiem sporo bo 1/2 kotek po Adamie ma potencjal, na cynamon?
Ja przez perypetie mieszkaniowe (sprzedaz swojego , koniecznosc wynajmu mieszkania na pol roku dla nas i kotow

, co jest prawdziwym wyczynem, kredyt itd)wypadlam z tematu i nie moglam zobaczyc tego miotu na wystawie w grudniu w blue-city. Czy widzialyscie ten cynamon????
Mlodziez Reni i Joasi, cudo , Hestia cudo.Tylko moj badus niedosc ze zapasiony, to jeszcze byl brudny
Moj synus jak szylam firanki(po raz drugi od czasu ZPT w podstawowce), "pomagal " i zmalowal go nifuroksazydem i samoopalaczem, jak sie wczoraj okazalo. Zaden Ring 5 nie odpral badusia i dostal 2 razy Ex1, ale obie sedziny powiedzialy ze tak brudnego kota na wystawie nie widzialy. I tak wielkiego 9- miesieczniaka.
Ale sie wstydu najadlam.
A synek 2 letni widzial jak kapie badka czesze , sprawdzam olej norkowy. Podpatrzyl ze mamusia siebie samoopalaczem to i kota

, a obok lezal nifuroksazyd. Gdyby nie mus , to bym za zadne skarby nie poszla
Matko Boska nawet nie wiedzialam ze dosiega maly tak wysoko, dobrze ze sie czegos przy okazji dziecko nie najadlo. A juz myslalam ze mam oczy dookola glowy
Pozdrawiam devonki.
Kicorku jak chcesz wysle ci aktualne zdjecia dzieci badka. stare sa na forum hodowlanym . Moj komputer sie nie slucha i nie zamieszcza ich na forum