Gdańsk- piękne plażowe koty. Domki tymczasowe potrzebne

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon mar 12, 2007 22:23

A swoją drogą kociska przepiękne :1luvu: Muszę tu Toszę zaprosić, ona ma słabość do krówek (tylko nie chce się przyznać :twisted: ).

Rustie

Od: Wto paź 21, 2003 6:11

Post » Pon mar 12, 2007 22:29

Ja sie najbardziej boje takiego przemilego pana, ktory jest bardzo wierzacy i chyba te sterylki mijają się z jego swiatopogladem.
Sluchajcie jezeli bedzie kasa i ktos do pomocy to sterylki sie zrobi czy oni chca tego czy nie.

Ja jeszcze pojade tam i sie rozeznam ile jest kotek, juz pomalu zaczynam je rozpoznawac :lol: Bo w pierwszym dniu to az oczy bolaly
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

dzidzia

Od: Śro sty 10, 2007 15:15

Post » Pon mar 12, 2007 22:30

Zapros, zapros moze sobie wybierze jakąś
Obrazek

dzidzia

Od: Śro sty 10, 2007 15:15

Post » Pon mar 12, 2007 23:42

wibryska pisze:my właśnie przygarnęliśmy bezdomną kicię w ciąży, będziemy szukać domu dla kici i kociąt, a kotke wysterylizujemy po odchowaniu małych

Przez co kilka kociąt ze schroniska nie znajdzie domu bądź kilka umrze w męczarniach na ulicy. Nie lepsza kastracja aborcyjna?
przepraszam za ton, ale skoro mozna zapobiec nieszczęściu- należy to zrobić. I tak przecież mieliście ją kastrować.
Masz wielkie serce, ale zawsze należy się zastanowić, czy pomagając- nie zaszkodzisz. A w tym momencie szkodzisz.

Rustie, dziękuję za komplement :)

A jeśli chodzi o karmicieli- to NIE SĄ ICH KOTY, nikt swoich kotów na plaży ani np. w parku nie trzyma. Któraś z dziewczyn na początku wątku ofiarowała się z klatką- łapką, proponuję także zmienić tytuł wątku - że szukasz chętnych i sprzętu do łapania ;) następne moje aukcje w przygotowaniu :)

A podesłać mogę nawet artykuł własnego pióra, tylko nie wiem, czy karmicieli nie przytłoczysz nadmiarem informacji :roll:

ja bym łapała- o ile to możliwe- bez ich wiedzy i zgody. Nie wiem, czy nie warto też profilaktycznie provery do czasu kastracji podawać, ale tu zdania są podzielone i się nie upieram.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto mar 13, 2007 16:02

Co u kociuńków, czy już cos wiadomo, czy jest ktoś do pomocy, można już by było zbierać kasę,

skrzydelkomexico27

Od: Czw lut 22, 2007 13:10

Post » Wto mar 13, 2007 21:35

przypominam wypowiedź z początku wątku- może warto skorzystać z pomocy, jeśli oferta jeszcze aktualna? :)

Izabela pisze:Mamy z Ania znajomego weta, ktory moglby wyciac kotki. Koszt sterylizacji to 100zl od kotki. To i tak o polowe taniej niz normalnie w gabinecie ale przy takiej ilosci kotek to suma jest spora :(
Do konca maja niestety nie dorzuce sie :( Moge pomoc lapac je na sterylki, dowiesc do weta ale nic poza tym :(
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Śro sty 20, 2010 8:40 Re: Gdańsk- piękne plażowe koty. Domki tymczasowe potrzebne

Nierozwiązany problem kotów ze Stogów powrócił jak bumerang ze zdwojoną siłą :(
Pani Ala dokarmia 50 kotów :evil:
Kto chętny do pomocy tej Pani :?:
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Od: Wto mar 18, 2008 13:33

Post » Śro sty 20, 2010 21:55 Re: Gdańsk- piękne plażowe koty. Domki tymczasowe potrzebne

:idea: :idea: :idea:
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Pt sty 22, 2010 10:09 Re: Gdańsk- piękne plażowe koty. Domki tymczasowe potrzebne

Jedna kotka z plaży jest w lecznicy,krwawią jej dziąsła jest totalnie odwodniona i ma strasznie złe wyniki :( :( :(
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Sob sty 23, 2010 9:33 Re: Gdańsk- piękne plażowe koty. Domki tymczasowe potrzebne

Wczoraj jedna kotka została wysterylizowana a Malwinka nadal przebywa w lecznicy na leczeniu
Trzymajcie kciuki aby z tego wyszła...
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Sob sty 23, 2010 9:53 Re: Gdańsk- piękne plażowe koty. Domki tymczasowe potrzebne

Trzymam :ok: :ok: :ok:

gisha

Od: Wto sty 17, 2006 12:01

[poprzednia]