Klusia już tak długo czeka na dom, czy ktoś ją pokocha? [']

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Śro lut 28, 2007 14:55

Wczoraj Klusia znów zapragnęła przyjść na głaski, ale trochę się bała :P Juz coraz bliżej...
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

Post » Czw mar 01, 2007 12:41

Klusia jest dzielna, tylko krzyczące Duże ją płoszą :wink: :lol:

aga-lodge

Od: Wto paź 05, 2004 13:51

Post » Nie mar 04, 2007 9:17

do góry Klusiu!
Obrazek

Ukradły mi po kawałku serca... Behemot, Figelotka, Pirat, Rutka, Burratino...

olifka1

Od: Czw sty 05, 2006 19:00

Post » Wto mar 06, 2007 10:00

Panienka Klusia pięknieje z dnia na dzień
a domek nic a nic się nie interesuje 8O

aga-lodge

Post » Śro mar 07, 2007 15:58

i po raz kolejny przypominam o pannie Klusi :lol: na wydaniu :wink:

aga-lodge

Post » Śro mar 07, 2007 17:52

Może dać na dogomanie ?

Agata_2

Od: Śro gru 27, 2006 19:38

Post » Śro mar 07, 2007 17:55

Agata_2 pisze:Może dać na dogomanie ?

Można - ale będę musiała sprawdzić jej reakcję na psy ...
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Śro mar 07, 2007 18:23

annskr pisze:

Mogę wypożyczyć od sąsiadki Kropeczkę- mniejsza od moich kotek- to gdyby co Klunia da jej radę :lol:
Obrazek

montes

Post » Czw mar 08, 2007 11:11

montes pisze:
annskr pisze:

Mogę wypożyczyć od sąsiadki Kropeczkę- mniejsza od moich kotek- to gdyby co Klunia da jej radę :lol:

chce przy tym być :lol: :lol: :lol: :wink:

aga-lodge

Post » Czw mar 08, 2007 11:42

Może mały ring i bileciki- bedzie na sterylki :lol:
Obrazek

montes

Post » Pon mar 12, 2007 9:23

Klusia innych kotów się nie boi, straszni są ludzie - to oni ją skrzywdzili :(
I coraz śmielej przychodzi na kolanka - tylko ja mam tak mało czasu na siedzenie :(
A do łóżka po prostu sie pcha - wskakuje jeszcze przede mną :)
A ostatnio zaczepia - pomiukuje, podśpiewuję, kładzie się na łóżku - wszystko żeby pogłaskać :wink:
I bardzo lubi sie bawić - jak kociak :D
To chyba największy pieszczoch ze wszystkich kotów, z którymi miałam do czynienia :D
Komu śliczną, tłuściutką, śpiewającą koteczkę?
Bo Klusia podśpiewuje - jak się bawi, jak prosi o jedzonko, jak wskakuje na łóżko albo na kolanka - takim słodkim , delikatnym sopranikiem :D
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Post » Pon mar 12, 2007 21:04

Aniu wiosna idzie....... :lol: Klusia już w wiosennym nastroju 8)
Obrazek

montes

Post » Wto mar 13, 2007 7:12

Annskr- ja dla Ciebie mam takie małe drobiazgi- mogę Cię odwiedzić z moją suką- Ona lubi koty- po wejściu do domu najpierw wita się z...... Krokerem :evil: potem dopiero z nami :wink: Klusia zresztą waży pewnie tyle samo co suka- powali Ją w razie czego bez problemu :) Kluska wiosenna- miziasta i śpiewająca...... To musi być widok :)
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku.
10.02.2013 mój świat się zawalił.

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?
09.11.2015r. odszedł Kroker

Slonko_Łódź

Od: Pt cze 10, 2005 7:36

Post » Śro mar 14, 2007 9:10

Wczoraj nastapiła dziwna seria wydarzeń - rano znalazłam łódzkie ogłoszenie o "zapotrzebowaniu" na białą, ponad roczną wysterylizowaną kotkę, może być ze znaczeniami, tolerującą pieska. Blisko mojego domu ...
Wysłałam zdjecia Klusi - już po chwili miałam telefon, że Klusia jest piękna, że od razu.... Umówiłam się na wieczór, pojechałam z osobowym wsparciem merytorycznym (któremu bardzo dziękuję) pełna mieszanych uczuć - trochę za szybko, przez telefon niewiele zdążyłam ustalić, byłam zbyt zaskoczona szybkością akcji i w pracy...

I przeżyłam kolejną serię zaskoczeń - bardzo ciepli i sympatyczni Państwo z pieskiem po przejściach (pochodzącym ze znanegmo mi "źródła"), pełna wyprawka dla Klusi - kilka gatunków karm suchych i mokrych, kuwetka, żwirek, posłanko, zabawki, koci telewizor - czyli akwarium, wielka wiedza o psach i kotach i ich potrzebach, no i Państwo czytują miau :D, mam nadzieję, że zaczną też pisać o Klusi i nie tylko :wink:.

Klusia - z płaczem dała się wyjąć z kontenerka, zwiała za szafę, wyciagnęłam, potrzymałam na rękach, dałam Pani - Klusia najpierw poleżała sobie przytulona do ramienia, potem przemieściła się na oparcie fotela obok Pani, a potem ułożyła pod stolikiem - już bez objawów zdenerwowania. Z psem przyglądały się sobie ciekawie, bez lęku.

Została - z uwagi na jej charakter na razie na próbę, wiem, że nie jest to idealne rozwiązanie, ale w przypadku Klusi, koteczki po przejściach - chyba jedyne możliwe ...

Dziś rano dostałam maila
"Klusia schowała sie za wannę, ale w nocy chodziła po mieszkaniu i cichutko 3 razy pomiaukiwała. Jak mówię do niej, to mi odpowiada. Myślę, że Kluseczka niedługo wyjdzie ze swojej kryjówki, ponieważ jest bardzo ciekawa nowego miejsca. Ona jest piękna."

Pozostaje mi tylko czekać na dalszy rozwój wydarzeń - i prosić o wielkie kciuki

kalewala

Post » Śro mar 14, 2007 9:18

:ok: :ok: :ok: :D

ja chyba tej pani chciałam sprezentować Lolka :wink:

justyna_ebe

Od: Nie paź 17, 2004 16:00

[poprzednia][następna]