Witamy wszystkich fanów Meli. Byłam bardzo wzruszona całą historią mamy i wszystkich kurek oraz tym jak bardzo wszyscy przejmowaliście się ich losami dlatego myslę,że mam pewne zobowiązanie wobec Was i chcę Wam powiedzieć, że jako nowe opiekunki Meli, zrobimy wszystko aby czuła się u nas dobrze i wydaje mi się że tak jest. Melunia juz po pierwszym dniu kiedy tylko spenetrowała teren nowego domku zachowuje się bardzo radośnie, wcina bez zarzutu,bawi się no i ma do dyspozycji całe niewielkie coprawda mieszkanko.Zapewniam wszystkich, że swobody i ciepłych uczuć jej nie brakuje.Dziękuję przede wszystkim Berni za wspaniałą opiekę i Wam za okazane jej wsparcie zarówno duchowe jak i finansowe.Dzięki temu my możemy opiekować się taką kochaną kicią i patrzeć jak wyrośnie z niej piękna i mądra kotka.Wierzę że zdrówko tez jej dopisze.Pozdrawiam wzystkich fanów Meli, a Melcia śle Wam duże mrauuuu. Niebawem będą fotki
Dzisiaj byłysmy u wetki. Melcia jest zdrowiutka.została dziś ponownie odrobaczona bo juz był czas na kolejną dawkę.Była bardzo grzeczna przy badaniu. No i oczywiście bardzo spodobała się weterynarzom. no bo trudno jej nie kochać. papatki. do usłyszenia............