2 cudeńka w polu znalezione-Dyzio stracił dom, pomocy!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto mar 06, 2007 17:38

cisza, nikt nie pytał, nikt nie dzwonił; może się rozmyślili; czekamy

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Śro mar 07, 2007 21:29

Hopsaj Dyziuniu na pierwszą stronę.
Obrazek Obrazek Obrazek
Moja mała Lolunia 07.03.2009 [']

Monisek

Od: Śro gru 27, 2006 13:15

Post » Czw mar 08, 2007 17:56

Dzwonili pan ten od allegro; ale nie spodobał mi się - spytałam jaki bedzie domek wychodzacy czy nie, ona an to, że tak - ale żeby kot wracał do domu; potem spytałam o sterylizacje i cały czas słyszałam chyba... tak nie był przekonywujący; w tle słyszałam tylko głoss dziecka - ja chce kota, ja chce kota!!! jak powiedziałam że szukamy domu nie wychodzącego to była chwila zastanowienia i stwiedzenie może byc nie wychodzący i krzyczenie dziecka że chce kotka"

nie wydam go tam, nie przekonali mnie

Anna Rylska

Post » Czw mar 08, 2007 18:48

Łeeee, faktycznie - pewnie zachcianka dziciaka. A jak się dziecku znudzi, to.... Dyzio i tak już swoje przeszedł. Masz rację, Aniu.

Tylko tak sie zastanawiam - bo wczoraj mój TZ podał Twój numer ludziom, którzy też mieli dziecko. To pewnie oni. A ci pierwsi - hmm, pewnie już nie zadzwonią... Trudno, nie na taki domek czeka Dyzio. Szukamy dalej.
Obrazek Obrazek Obrazek

Monisek

Post » Pt mar 09, 2007 11:05

Monisek pisze:Łeeee, faktycznie - pewnie zachcianka dziciaka. A jak się dziecku znudzi, to.... Dyzio i tak już swoje przeszedł. Masz rację, Aniu.

Tylko tak sie zastanawiam - bo wczoraj mój TZ podał Twój numer ludziom, którzy też mieli dziecko. To pewnie oni. A ci pierwsi - hmm, pewnie już nie zadzwonią... Trudno, nie na taki domek czeka Dyzio. Szukamy dalej.

Juznie szukamy domku dla Dyzia!!! Zostaje w swoim, opiekunowie zdecydowali sie że nie chca go oddać; byli u lekarza po leki i jest dobrze!!!
Ale dzoniła do mnie miła młoda pani że chce kota( oglądała Dyzia na allegro); wydawała sie zozsądna - dom miał być nie wychodzący i sterylizacja; dzis mam jej odpowiedizeć i tak sbie pomyslałam że może ktoś inny skorzysta i kotek z forum znajdzie domek - ja małosledzę na bierząco i nie orientuje się ; proszę o pomoc - czy ktos chce wydać kocurka do pół roku; na pw wysle kontakt do tych ludzi; sprawa dosyć pilna bo dzis mam dać im znać - jak nie wyjdzie to szukaja dalej

Anna Rylska

Post » Pt mar 09, 2007 11:17

A może chcą koteczkę?- ma co prawda 7 miesięcy, w tym tygodniu była sterylizowana, jest w Olsztynie, ale dowóz do Wawy nie będzie problemem
Dla zachęty zdjęcie koci:
Obrazek
http://www.afn.pl/... zajrzyj....

Tulula

Od: Pt paź 06, 2006 9:56

Post » Pt mar 09, 2007 16:13

O jakie dobre wieści!!! Mam nadzieję, że się nie rozmyślą! A ta dziewczyna faktycznie wydawała się miła, napisała takiego ciepłego maila. Zalicytowała aukcję - prosiłam, żeby skontaktowała się z Tobą, Aniu, i jak przejdzie "testy" to będzie mogła się zaopiekować Dyziem. To faktycznie może być dobry domek.
Obrazek Obrazek Obrazek

Monisek

Post » Pt mar 09, 2007 16:53

Znalazłam parę linków potrzebujących kociaków:

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=57298 - warszawiaki

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=54 ... &start=135 - opolaczki u Mary

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=57306 - bydgoszczaki
Obrazek Obrazek Obrazek

Monisek