Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bungo pisze:Berni, przez Bunga jestem tak niepozbierana, że dopiero teraz doczytałam, że ta "Pani" mnie nie dotyczyła - czyli jest O.K.
Rustie pisze:Tak sobie szacuję, że ok. 40 kotów by trzeba jeszcze wykastrować. Beznadziejnie powoli nam to wychodzi
ryśka pisze: Strasznie dużo jeszcze![]()
Jakie są Wasze dalsze plany? co jest największym problemem - samo złapanie, kasa na zabiegi?
berni pisze:Obecnie u Babci jest 5 kotów
berni pisze:Babcia coś na balkonie co łaskawie wejdzie do klatki
berni pisze:Rustie pracuje od rana do nocy cały tydzień
Bungo pisze:Bungo okazał się chory....
Rustie pisze:berni pisze:Obecnie u Babci jest 5 kotów
Nieprawda, bo czteryGucio właśnie pojechał z pańciem do domu. Super człowiek, bardzo odpowiedzialny, ma już psa-seniorka, dla którego szukał towarzystwa, a kocurek od razu chwycił go za serce. Cieszę się
Rustie pisze: Przeraża mnie myśl, że komuś trzeba zrobić świństwo i wcisnąć mu tego potwora do adopcji![]()
Bungo pisze: Od kiedy siedzi w domu, skądś wyroiły się starszne ilości - zauważyłam co najmniej 4 nowe! Chyba się załamałam...
Rustie pisze: [b]Gdyby ktoś miał czas zawieść koty na zabieg ok. 12-13 dowolnego dnia, baaardzo proszę dzień wcześniej o info - wtedy możemy lapać nawet w nocy, bez obaw co potem
Monostra pisze:Rustie pisze: [b]Gdyby ktoś miał czas zawieść koty na zabieg ok. 12-13 dowolnego dnia, baaardzo proszę dzień wcześniej o info - wtedy możemy lapać nawet w nocy, bez obaw co potem
Rustie, ja mogę zawieźć koty ze dwa razy w tygodniu. Tylko muszę wiedzieć dzień, dwa wcześniej. A ta sobota wchodzi w grę?
Wysyłam tel. na pw. Jakoś ominęła mnie kartka na spotkaniu, a łajza Sybir odgryzł mnie od sieci na 3 dni.
Bungo pisze:Od kiedy siedzi w domu, skądś wyroiły się starszne ilości - zauważyłam co najmniej 4 nowe!
Bungo pisze:Bungo juz ciachnięty, , ale nie przyjął tego do wiadomości ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Szymkowa i 74 gości