Jak tam sytuacja z domkami dla słodziutkich?

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
anabell pisze:Ech, cholercia... a my (czyt. TZ) jeszcze nie gotowi na koteczka![]()
A takie sreberko to obiekt marzeń mych.
Ale powoli... po kolei - przyjdzie czas i na mnie
anabell pisze:Ale powoli... po kolei - przyjdzie czas i na mnie
anabell pisze:Ech, cholercia... a my (czyt. TZ) jeszcze nie gotowi na koteczka![]()
A takie sreberko to obiekt marzeń mych.
Ale powoli... po kolei - przyjdzie czas i na mnie
Kasia D. pisze:Ale wiem, z innego wątku, ze szykujecie sie na jesień z zakoceniem. Trzymam za słowo i czekam z ofertami adopcyjnymi na Was.
anabell pisze:Kasia D. pisze:Ale wiem, z innego wątku, ze szykujecie sie na jesień z zakoceniem. Trzymam za słowo i czekam z ofertami adopcyjnymi na Was.
Dokładnie tak...![]()
TZ się zgodził - bardzo mu zależy, żebym była szczęśliwa... a jak to tak - bez koteczka![]()
Tymczasem będziemy mieli remont i powoli urabiam dalej... jest już (w planach remontowych) miejsce na kuwetę, jest zgoda na siatkę w drzwiach balkonowych (to TZ propozycja, bo niestety, co do zabezpieczenia całego balkonu usłyszałam: "nie dam się okratować").
powoli... powoli... może do jesieni dam radę ze wszystkim.
Ale, Kasiu, nie będę off topować w takim cudnym wątku
barteklbn pisze:witam witam...przyznaje ze chwilke zajelo mi znalezienie tego topicu ale juz jestem
klania sie nowy tata srebrnego kocurka odebranego w niedziele... Gapa (prawdopodobnie) ma sie dobrze...apetyt dopisuje , na brak rozrywek tez nie moge narzekac.... dzisiejsza pobudka o 6 rano i pozniejsze "igraszki" malego daly mi maly przedsmak tego co czeka mnie jako swiezo upieczonego posiadacza kotka...ale nie zniechecam sie i z pomoca Weroniki doskonale swoja wiedze na temat kotkow... dziwil mnie troche jego tryb zycia (jem - spie-bawie sie -spie -jem ) ale to podobno normalne przy maluchach... mam nadzieje ze wraz z uplywajacym czasem i Wasza pomoca bede nabieral doswiadczenia w opiece nad malym...
pozdrawiam
Bartek, Weronika i Gapa ( ktory wlasnie zjada jej piete![]()
barteklbn pisze:... dziwil mnie troche jego tryb zycia (jem - spie-bawie sie -spie -jem ) ale to podobno normalne przy maluchach...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości