Literki, ekran, forum

Szkoda, ze tylko chwilowo (w Empiku mam dostep do neta free) Dziewczyny, mi sobota pasuje jak najbardziej, jak Ty Kasiu bedziesz mogla, to super! Co do kociastych bylam juz z wetem ustalac szczegoly i mozemy na dniach rozpoczac kastracje dzikuskow. Klatke lapke mamy wiec powinno sie udac. Ta kicie czarno-biala z oczkiem tez zlapiemy, zobaczymy co wet o niej powie, pomyslimy jak jej pomoc z tym oczkiem, nie mozna jej tak zostawic, to musi cholernie bolec, szczypac i w ogole....

Dalej... (bozeee... net! Stesknilam sie! Hehe

) Kurcze z glowy mi wszystko wylecialo... Dawajcie znac na kome, blagam, bo jak sie dzis dowiedzialam neta odzyskam za pol miesiaca

Ach, mam nadzieje, ze to przezyje a wracajac do tematu to mam nadzieje, ze uda nam sie cos zdzialac.
Buziaki wielkie, Ola.
Ps. Moge Was prosic o podrzucenie watku Muminki? Nie moge go teraz odszukac, bede wdzieczna za przypilnowanie go, 4 miesiace i zadnego chetnego...
Ps2. Btusia - rowniez baaardzo dziekuje, jestes kochana!
Ps3. Wczoraj odwiedzilam czarnulka i czarno-bialego (Precelka i Mitziego spod hotelu). Nikt ich jeszcze nie zabral, nadal sa w schronisku, ale szaleja jak najete

Sa kochane, zdrowe, sliczne i przekochane. Najwazniejsze, ze sa szczesliwe. Dla nich taka klatka z kociastymi kolegami, ciepelko i pelna miska to raj
Ps4. Stesknilam sie bardzo za Wami i nie moge doczekac sie stalego powrotu
Ps5. Tez mam nadzieje, ze artykul w Fakcie troszke nam pomoze, no i to zawsze juz cos w razie ewentualnej (tfu tfu) batalii z hotelem.