KROPKA-jestem dobrej mysli

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 12, 2003 13:19

Jest,znalazla sie? 8O Kurcze, no pisz zamiast demolowac kuchnie :!:
Obrazek

Pirackie czarne Trio: Brucek (2001-2015), Hrupka (2001-2016), Rysio (2002-2018)
Wiórka (2016-2018)
Neska (2018–2023)
Pirat-PirKa (2017-2025)

Anja

Od: Śro lis 06, 2002 9:01

Post » Pon maja 12, 2003 13:20

Jak zglodnieje to wyjdzie. Rozumiem problem, sama kiedys szukalam Oli jak mi wsiakla bo wystraszyla sie odkurzacza. Byla schowana w szczelinie miedzy tapczanem a podloga.
Toffie, Bajek, Bździągwa, Julian

kinus

Od: Pon mar 03, 2003 23:22

Post » Pon maja 12, 2003 13:23

MAM!!!!!!ZRYCZANA W AKCIE DESPERACJI WCISNELAM REKE W GAZOWKE.ZNACZY SIE TAK NA WYSOKOSCI KURKOW...AZ DO SAMYCH KURKOW..I COOO???ONA SOBEI TAM SPALA!!!!WCISNELA SIE ZA GAZOWKE SZPARA OK 4CM NAWETNIE...JA NEI WIEM..JAK????NORMALNEI SPALA SOBIE!!!!ZABIJE WYPRUJE FLAKI..MAM 10 LAT ZYCIA MNIEJ....OCZY SPUCHNIETE...A JA ZAWIAZANA W KOSZULCE W KOKONIE TAKIM ..TERAZ SIE WIERCI BO CHCE WYJSC TAKIEGO WALA@!BEDZI ETAK SIEDZIEC.A JAKA ZADOWOLONA.KUCHNAI WYGLADA NIECIEKAWIE
Obrazek
"Nawet najmniejszy kot jest arcydzielem"Leonardo da Vincimoje koty

ipsi

Od: Pon sty 27, 2003 0:06

Post » Pon maja 12, 2003 13:24

A SPRAWDZILAAM WSZEDZIE...KOSZ NA SMIECI PRZERYLAM...WSZYSTKO..LODOWKE NAWT D ZAMRAZALKI ZAJRZALAM.GAZOWKE TEZ WSTEPNIE ROZEBRALAM ALEEE ZEBY PRZY KURKACH...NIE JA NEI NADAJE SIE NA MELEGO KTA..ADOPTUJE 3 OGROMNEGOOZEBY BYLO WIDAC GDZIE SIEDZI..O!BOZE JAK JA SIE BALAM...
Obrazek

ipsi

Post » Pon maja 12, 2003 13:44

Ona bedzie taka mala jeszcze z miesiac tylko :) potem urosnie i juz sie nie wcisnie....no chyba ze ja swoja faktycznie pasze :roll:
Toffie, Bajek, Bździągwa, Julian

kinus

Od: Pon mar 03, 2003 23:22

Post » Pon maja 12, 2003 14:28

Ojoj, wspólczuję. Ale niestety, myszki, chomiczki i - maleńkie kocięta to wszędzie wlezą, nawet się nie spodziewasz, że w takiej szparce się zmieści, a ono wlazło... Łepek maciupci, a reszta się nie liczy, spłaszczy się i wyciągnie i wlezie :roll: . Miałam kiedyś chomiczka, włożyłam go do kartonu, za trochę go tam nie było, a karton pozornie cały - zrobił sobie dziurkę średnicy może z centymetr, a może i mniej!

PumaIM

Od: Pon sty 20, 2003 1:30

Post » Pon maja 12, 2003 14:35

No tak... Kot potrafi :lol:

Estraven

Od: Pon lut 04, 2002 15:30

Post » Pon maja 12, 2003 14:43

ale zdolna dziewczynka z tej małej :D
Obrazek

Olivia

Od: Czw mar 20, 2003 20:51

Post » Pon maja 12, 2003 16:27

:ryk:
ipsi pisze:KOT WSIAKL!

ipsi pisze:GDZIE TAKEI MALE SIE MOZE CHOWAC
SLYSZE COS W GAZOWCE.NO ALE TAM NAWET MYSZ SIE NEIW CISNIE...JESHU JESHU..

:strach:
ipsi pisze:MAM!!!!!!
I COOO???ONA SOBEI TAM SPALA!!!!WCISNELA SIE ZA GAZOWKE SZPARA OK 4CM NAWETNIE...JA NEI WIEM..JAK????NORMALNEI SPALA SOBIE!!!!ZABIJE WYPRUJE FLAKI..MAM 10 LAT ZYCIA MNIEJ....OCZY SPUCHNIETE...A JA ZAWIAZANA W KOSZULCE W KOKONIE TAKIM ..TERAZ SIE WIERCI BO CHCE WYJSC TAKIEGO WALA@!BEDZI ETAK SIEDZIEC

ipsi pisze:...KOSZ NA SMIECI PRZERYLAM...WSZYSTKO..LODOWKE NAWT D ZAMRAZALKI ZAJRZALAM.GAZOWKE TEZ WSTEPNIE ROZEBRALAM ALEEE ZEBY PRZY KURKACH

:mrgreen:
ipsi pisze:...NIE JA NEI NADAJE SIE NA MELEGO KTA..ADOPTUJE 3 OGROMNEGOOZEBY BYLO WIDAC GDZIE SIEDZI..O!

Obrazek

"Nawet najmniejszy kot jest arcydzielem"Leonardo da Vinci

Ipsi, no nie mogę :!: :D :spin2:
Co tobędzie, jak Ty ją w końcu w te dobre ręce oddasz:?: :!:
Przyszłam z roboty i zamiast coś zrobić albo lepiej coś zjeść, to tu wyję ze śmiechu przed komputerem!

ani

Od: Pon mar 10, 2003 23:31

Post » Pon maja 12, 2003 22:40

wy sie smiejecie a ja tu staruszka z tych nerwow!uhhh ...takie male gowienko mi dzisiaj dzien poprulo! :wink: dran maly!teraz spokojnie sie bawi z moja kumpela!no nie daruje jej ze nawet nei miauknela jak ja walalam..na poczatku..no bo potem to bluzgi lecialy :oops: i ja jakbym takie cos slyszala to za chiny ludowe nawet malego palca u nogi nei pokazalabym..moje duze koty uciekly..na balkon..i na oczy mi sie nei pokazywaly :twisted:
tera zpojde spac a na kotke jestem zdeka obrazona :wink: jak mogla :roll:
co ja zrobei jak jej domek znajde poplacze sie z tesknoty pewno..bo sie przyzwyczajam.potem bede sie cieszyc.a i zaczne myslec o tym 3 duzyyyymmmm doroslym kocie! :lol: mam za slabe nerwy..hihihi ..w gazowce...hihihi bocian sie obsmial..a ja myslalam ze mam bujna wyobraznie....tiaa kropk ama lepsza 8O

no i nie kupilam jej tego mleka ..nie mialam czasu:( gryy. jutro. tak sobie mysle co w tej wolowince jest ze kropka wybiera najpierw ja :roll: :wink: a potem suche
Obrazek

ipsi

Post » Pon maja 12, 2003 22:47

Ipsi, ja przez Ciebie o małego słonia nie zeszłam na zawał :roll: 8O ,,,,, :wink:
Jak dobrze, że ją znalazłaś, niegdy nie wiadomo gdzie taki kot sie wciśnie :lol:
Obrazek

Janka

Od: Nie gru 01, 2002 1:49

Post » Pon maja 12, 2003 22:50

dlaczego przeze mnie???przez KROPKE!!!!!!ja chcialam uprzejmie zauwazyc ze to kropka tutaj miala plan zalatwinia ludzi na zawal!o :wink:
a swoja droga to skubanica jest przekochan i juz..nawet jak mnei zdenerwowala :lol:
Obrazek

ipsi

Post » Pon maja 12, 2003 22:56

jak czytałam, że zaginęła to o mało nie zeszłam :wink:
trzymam kciuki za znalezienie jej dobrego domku :ok:
Obrazek

Janka

Od: Nie gru 01, 2002 1:49

Post » Pon maja 12, 2003 23:01

i za wlascicieli o stalowych nerwach :ok:
moze ktos kto ma jzu kota..i to duzego...zeby mala ustawil.
Obrazek

ipsi

Post » Wto maja 13, 2003 13:22

dzisiaj kropke obudzilam o 11...wstalo malenstwo ze strasznym wyciem...he he ...niezadowolone z ebylo same.teraz po nakarmieniu calej gromadki maja zabawy integracyjne.kropka zaczepia sie i dostaj wciry od duzych...wrzaski slychac przerazliwe...mi wlos sie jezy...powiedziano mize nie mam interweniowac...bo one sobei krzywdy nei zrobia...ekhmm powiedzmy z esie staram... :oops:
dzisiaj kropka zapoznawala sie z szyba balkonowa..podobalo sie jej..polazila po parapecie tez..

dzisiaj rowniez odnotowalismy przyrost wagi kurdupelka :D
Obrazek

ipsi

[poprzednia][następna]