Pomóżcie! Szukam szaro-beżowego NIEBIESKOOKIEGO ASCHE'a Wwa

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 05, 2007 0:00

Mocno trzymam kciuki , żeby Ci się udało . :ok: :ok: :ok: :ok: Za każdym razem , kiedy otwieram Twój wątek , mam cichą nadzieję, że wszystko już się wyjaśniło . Bardzo , bardzo Ci życzę , żeby Twój Asche do Ciebie wrócił .

Kotek jest przecudny . :love: :love:
Obrazek

Zuzia1

Od: Śro lip 05, 2006 12:43

Post » Pon mar 05, 2007 0:09

Dziękuję :)

Jeżeli/ Jak się odnajdzie to na pewno wszyscy usłyszą :wink: tak głośno będe krzyczała i nie omieszkam od razu zajrzeć tu i napisać :)

PS. Oby jutro nie było tego gnojka (szkopuł w tym, że on zawsze tam siedzi :x ), bo nici wtedy z podchodów :evil: "matka" nic nie powie :evil: , ale spróbuje choćby odciągnąć ją na bok... zobaczymy...

Pozdrawiam
A.

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Pon mar 05, 2007 0:12

trzymam kciuki za jakąs informacje
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Pon mar 05, 2007 20:32

Dziękuję za kciuki Bettysolo :)

No niestety :crying: nie udało sie :(
Jej nie było i nie miałam jak się spytać...
czekałam, ale nie przychodziła...
Własciwie to dopiero co wróciłam do domu...
Tam był tylko ten moczymorda ze swoimi koleżkami :evil:
Spróbuje kiedy indziej :cry:
A już myślałam... mialam nadzieję... :(

Powywieszałam trochę ogłoszeń w lecznicach,
ot tak na dworze (na Esperanto na razie nie namierzyłam żadnego weta, ale przyuważyłam, że baaardzooo dużo kotów kręci się na jednym z podwórek, więc ktoś się nimi opiekuje i tam powiesiłam),
no i za pomysłem Kaa7 (przypomniałam sobie :) , że jakiś czas temu bywałam u kobiety w sklepie dla zwierzaków, a ona własnie zajmowała się kotami - szukała domków dla dzikosków maluszków :) ) no i zostawiłam jej ogłoszenie... Ona zdaje się obraca się w takim towarzystwie, co może coś wiedzieć... nawet poleciła mi tą stronkę (miau.pl) :)

Telefon na razie milczy... maile nie przychodzą :cry:

Czytałam, że kociaki odnajdywały się po nawet po paru miesiącach...Więc będę wywieszać nadal ogłoszenia.
Pomyślałam sobie, że powiesze w okolicach dużych Centrów Handlowych, tam tyle ludzi dziennie sie przetacza
Asche'a nie widziałam już prawie 3 miesiące................................. :cry:

PS. Szczeniaczek zniknął z tamtego mieszkania (znudził się :/???????), niestety z wielkim żalem nie chce mysleć, co się z nim stało... :( nie mam siły na to...

Pozdrawiam
A.

Aia

Post » Wto mar 06, 2007 22:14

hop hop :kotek:

Aia

Post » Śro mar 07, 2007 22:02

a jakbys dała ogłoszenie do alegratki albo nawet na allegro moze ktos go rozpozna :?:
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Czw mar 08, 2007 18:28

Podrzucam

PS. alegratki nie znam :? a na allegro to myślałam że się wystawia rzeczy do kupna/sprzedaży... a ja przecie Asche'a nie chce kupić tylko odnaleźć i jak to możliwe odzyskać. Popraw jeśli mam złe informacje :oops: bo ja od niedawna w necie siedze i widze że mam braki. Myślałam że coś trzeba mieć aby to wystawić na allegro aby ludzie mogli to licytować :roll:

Pozdrawiam
A.

Aia

Post » Czw mar 08, 2007 18:48

Allegro to rzeczywiście serwis aukcyjny, gdzie się sprzedaje/kupuje a nie tablica ogłoszeń. Dlatego dziwię się, że to ogłoszenie jeszcze tam jest, pewnie jakby ktoś je zgłosił to by usunęli tą aukcję. Być może allegro przymyka oczy na takie przypadki. Aukcje sprzedaży kotów za złotówkę, to też przecież tak naprawdę ogłoszenia o kotach do oddania.

Na allegro trzeba się zarejestrować, aby coś wystawić. Ja zawsze aukcje o kocie za złotówkę oznaczam jako prywatną, żeby jakiś baran nie zalicytował i nie wstawił mi potem negatywa.

Myślę jednak, ze największe szanse, aby się czegoś dowiedzieć to Twoja urocza rodzinka :(

Trzymam kciuki nieustająco :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

pozdrawiam
Agnieszka
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Czw mar 08, 2007 18:56

Aia, a myślałaś o ogłoszeniu w Gazecie Wyborczej? Te rubryki chyba czyta sporo ludzi. To też mógłby być jakiś sposób.
Obrazek Obrazek Obrazek
Moja mała Lolunia 07.03.2009 [']

Monisek

Od: Śro gru 27, 2006 13:15

Post » Czw mar 08, 2007 19:02

Z tym allegro tak właśnie myślałam... dlatego też tam nie umieszczałam ogłoszenia.

A Wyborczą muszę w takim razie zakupić bo nie czytam i nie wiedziałam że coś takiego jest. A to całkiem niezły pomysł jest :)

Szkoda że w warszawskiej bezpłatnaj prasie (o METRO chodzi) nie ma takich rubryk, bo to jeszcze więcej ludu czytuje... :?

Aia

Post » Czw mar 08, 2007 19:07

Hmmm, ale płatne ogłoszenie chyba by zamieścili. Ciekawe tylko, za ile?
Obrazek Obrazek Obrazek

Monisek

Post » Czw mar 08, 2007 19:11

Monisek pisze:Hmmm, ale płatne ogłoszenie chyba by zamieścili. Ciekawe tylko, za ile?

Wiesz co ja nigdy szczerze mówiąc nie widziałam czegoś takiego, ale...
zwykle pod krzyżówką są wstawione zdjęcia zwierzątek (przeważnie kotów) z wierszykami... ale obawiam się aby nie poszli na coś takiego, że zamiast wierszyka napisane było "POSZUKUJE GO - ZAGINĄŁ" :roll:
ale w sumie mogę spróbować... najwyżej nie umieszczą :?

Aia

Post » Czw mar 08, 2007 19:17

Pewnie, zapytaj! Może się uda. Może płatne ogłoszenie potraktują jak płatną reklamę? A może przyjdzie im do głowy, żeby stworzyć dział Zwierzaki?
Obrazek Obrazek Obrazek

Monisek

Post » Czw mar 08, 2007 19:25

Monisek pisze:Pewnie, zapytaj! Może się uda. Może płatne ogłoszenie potraktują jak płatną reklamę? A może przyjdzie im do głowy, żeby stworzyć dział Zwierzaki?

:mrgreen: :ok:

Dziękuję za podpowiedzi :)

Pozdrawiam
A.

Aia

Post » Czw mar 08, 2007 19:40

Trzymam :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

Monisek