Enter [*] 9.06.2023 i Spacja [*] 25.05.2020

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 25, 2007 17:44

My juz tez bysmy chcieli ogladac przytulaki, miziac oba ogonki, ale coz robic?
Trzeba czekac az, maluszek wyzdrowieje i uda sie zorganizowc transport.

Jak na razie to komputerowy kot nr 1 z wielkim upodobaniem laduje sie ciagle TZ'owi na klawiature. Nic biedny zrobic nie moze, bo caly czas ma na niej futro rozwalone jak dlugie. :lol:
Zdejmowanie pomaga na jakies 5 sekund.
Obrazek

sasilla

Od: Nie gru 10, 2006 23:06

Post » Nie lut 25, 2007 18:04

Witaj Enter, dopiero teraz znalazłem twój wątek.
Ten czarny kocurek na zdjęciu to ja Haker mam teraz pięć miesięcy i rozrabiam na całego.
A praca przy kompie to moja specjalność.
Może założymy klub kotów komputerowców?
Pozdrawiam Haker

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Nie lut 25, 2007 19:05

Aga86 pisze:Może założymy klub kotów komputerowców?

jak będzie klub to się zapisuje :twisted:
Kitek
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, skorzystałby na tym człowiek, a stracił kot.

Aniołek_

Od: Pon sie 14, 2006 17:28

Post » Sob mar 03, 2007 21:33

Nazca-Spacja już dojechała?
(a moje kotecki wywaliły klawiaturę i spacja wypada, kurcze no...)

ewick

Od: Pon lis 27, 2006 16:32

Post » Sob mar 03, 2007 22:55

Wlasnie, wlasnie! POdobno Spacja już się powinna bawić z Enterem, a tu cisza? nic? bu :(
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, skorzystałby na tym człowiek, a stracił kot.

Aniołek_

Post » Sob mar 03, 2007 23:11

Miałam wieści z trasy, że jadą :D Napiszą, napiszą. Niech trochę ochłoną wszyscy. Jakby co, sasilla, to Spacja jutro zniknie z mojego podpisu, dzis nie mam siły jej "znikać" ;)

reddie

Od: Śro lip 19, 2006 15:35

Post » Sob mar 03, 2007 23:16

Jestesmy :)
Dopiero co wrocilismy, koty odebralismy okolo 21 z minutami (bardzo dziekujemy Keiti za transport :*), no i jeszcze podroz do Otwocka, troche to trwalo.
Teraz Spacja zamknieta na kwarantanie odenterowej w lazience.

Malenka jest bardzo bezproblemowa, wyszla z transporterka, napila sie kociego mleczka, zjadla kolacje, zrobila siusiu i przyszla na mizianki. Bez problemu dala sie wziac na rece, pomruczala. Mialam takie oczy 8O , bo Enterowi to dobrych pare dni zajelo.
Tyle, ze miauczy i koniecznie chce wyjsc. :( Chyba sie ciezka noc szykuje.

Co do pierwszego zetkniecia kocistych to nawet nie bylo zbytniego fukania, raczej wielkie "Co to? 8O " Enter byl w tak ciezkim szoku, ze po prostu slup soli na dobrych pare minut. Potem jak mu dalam do powachania reke pachnaca Spacja to troche prychnal, ale jakos tak bez zbytniego przekonania. A teraz calkiem olal mialczace stworzonko z lazienki i spi u mnie na biurku.

Chyba bedzie dobrze. :)

Jutro wyjezdzamy, ale moze wieczorem uda sie wrzucic jakies zdjecia.
Obrazek

sasilla

Post » Sob mar 03, 2007 23:21

Spokojnej nocki życzę :D - moje dla odmiany udają, ze myją zęby w łazience, musiałam je zamknąć, bo Łatka chyba dostaje rujki :roll: i pies ją ślinił i gryzł po karku, a ona nic - bałam się że jej krzywdę zrobi (czy to już czas na rujkę?)

ewick

Od: Pon lis 27, 2006 16:32

Post » Sob mar 03, 2007 23:24

Też spokojnej nocki zycze co by się Spacja nie wdala Dużym zabardzo odrazu po przyjeździe :D

Aniołek_

Post » Sob mar 03, 2007 23:26

Entera lada dzien zapisujemy na ciachniecie, wiec rujka calkiem prawdopodobna.

Spacja za nic nie chce siedziec w lazience. Tam tak nuuuudno.
Ale wolalabym chyba do jutrzejszego wieczora potrzymac w izolacji, jutro wyjezdzamy na caly dzien, a wole nadzorowac pierwsze kontakty kocistych.

Tyle, ze ona tam tak placze. :/
Obrazek

sasilla

Post » Sob mar 03, 2007 23:30

To może wyeksmituj Entera do innego pokoju lub idź do niej :) Jeszcze pomyśli, ze do jakiegoś więzienia ją wysłali :P

Aniołek_

Post » Sob mar 03, 2007 23:37

TZ teraz z nia siedzi. To ma byc przede wszystkim jego kotka, zreszta zakochal sie juz na amen.

Poczatkowo oba koty mialy byc wspolne, ale Enter mnie kocha i tyle. TZ dla niego tez jest super, ale...
Wiec Spacja ma byc mezowa. No to z nia siedzi, ja sie nie wtracam. :)

Ale wystarczy zostawic na 5 minut i jest wielkie miau, miau, miauuuuu. :/
Obrazek

sasilla

Post » Nie mar 04, 2007 12:07

No, tak, cała Spacja - mały miauczek :lol: Ja myślę, że skoro ona dogadała się nawet z dziką Tigrą (zostawiałam koty same luzem i nie było starć), to z Enterem tym bardziej nie powinno być żadnych spięć. Spacja jest ugodowa raczej. I słodka, nie? :D

reddie

Post » Nie mar 04, 2007 12:28

Ja tak w strasznym przelocie, ale z wiesci z frontu:
Spacja miaukolila prawie cala noc 8O
Teraz zostala wypuszczone i gania sie z Enterem. On troche prycha i powarkuje, ale groznie to nie wyglada.
Bardziej mi to na niesmiala zabawe wyglada, lacznie z pacaniem ogona, bieganiem po krzeslach i stole. Mala calkowicie bezkonfliktowa.

Dla mnie bedzie dobrze, chyba ich zostawie na mieszkaniu, niech sie sami dogadaja. Bo inaczej Spacja bedzie znowu wyla.

Dokladniejsza relacja + zdjecia wieczorem albo jutro, wlasnie weszlam i zaraz znowu wychodze.
Obrazek

sasilla

Post » Nie mar 04, 2007 12:42

Ja myślę, że możesz ich spokojnie zostawić. Będą się bawić. A gdyby były jakieś nies-Nazki ;) to sobie usiądą daleko od siebie, po prostu. Mała się prawdopodobnie podporządkuje. Ona naprawdę jest ugodowa. Obstawiam, że krzywdy sobie nie zrobią.

Czekam niecierpliwie na relację i foty. Oj, jak czekam :D

reddie

[poprzednia][następna]