pewna znajoma opowiadała, że jej kotka ciągle się koci,
więc ojciec tej znajomej zakupuje jej małe żywcem

że ja wtedy nie doniosłam na sk****** do prokuratury...

Moderator: Estraven
jojo pisze:kolejna tragedia![]()
moja mama brala juz udzial w kilkunastu takich interwencjach, gdy koty byly zamurowywane lub zamykane w roznych pomieszczenicach, przewaznie w piwnicach
strach pomyslec, o ilu takich sprawach w ogole nie wiemy a koty umieraja w ciszy![]()
dlatego wciaz apeluje do milosnikow zwierzat, by byli czujni i mieli oczy dookola glowy
renatka pisze:dokladnie zacytowalam komentarze ktore spowodowaly u mnie atak placzu sama mam koteczke ktora byla zamurowana przez dzieciaki w murze blokowym tez nikt nie zareagowal ze placze jest cudnym sloneczkeim teraz jest chora ...i boje sie ze ja strace pomaganie nie jest kwestia przymusu jak ktos nie chce niech nie pomaga ale dlaczego popiera bestialstwo dlaczego smie porownywac ktore zycie jest drozsze wazniejsze jesli chodzi o glodujace dzieci to wina najczesciej jest po stronie nieodpowiedzilanych rodzicow czyli ludzi (nie wspomne juz o tym ze te same "biedne" dzieci potrafily postapic tak z moim malenstwem )a cierpienei istot mniejszych jest rowniez ich wina koteczki nie sa winne glodnym ludzia a ich puste brzuszki sa wina ludzi
mamucik pisze:ZGKiM jest jednostką budżetową Urzędu Miasta, na czele którego to stoi burmistrz - Aleksander Marek Skorupa
um@brzegdolny.pl - ten adres jest podawany przy jego danych
Sądzę, że byłoby dobrze, gdyby po prostu pisać tam. Tu naprawdę naszych słów nikt poza nami nie czyta. Wiem, że chcemy się w ten sposób "wypłakać", ale Ci ludzie powinni wiedzieć, że to nie jest tak, że sprawą przejął się tylko "jakiś"wet, czy garstka dziennikarzy, wśród której część traktuje to jako niusa.
A to adres kancelarii premiera. Po pierwsze to jemu podlegają Urzędy Miasta, po wtóre - niezależnie od politycznych poglądów, ten człowiek zdaje się, że kocha koty.
cirinfo@kprm.gov.pl
Żeby te adresy nie zgubiły się tutaj na stronach założę na moment taki informacyjny temat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 160 gości