Moderator: Estraven
Lidka pisze:Teraz nie mam czasu na wiecej.
Pamietacie historie z Rzeszowa ze szpitala?
Wtedy tez pisalismy. Ja pisalam tez z "do wiadomosci tv" i jakies programy inne.
Potem poczta dostalam odpowiedz o efektach interwencji.
Jesli ktos moze namierzyc to towarzystwo interweniujace i tych co zamurowali, to wydaje mi sie, ze akcja pisania maili moze cos dac.
Z wiadomoscia w tle najpierw zapomina sie o kotach potem o ludziach (zaglodzona staruszka).
A towarzystwo trzeba wesprzec, moze oni maja jakis pomysl i wystarczy im pomoc.
Ja bede miala dopiero wieczorem mozliwosc poszukania, ale moze ktos wczesniej znajdzie.
I wszystkie listy z dopiskiem do wiadomosci mediow. Nawet jak nie zadzialaja to zawsze jest mozliwosc, ze jednak tak.
Sluchajcie - zainteresowanie mediow jest w tym wypadku dobrym pomyslem, w kazdym razie warto sprobowac. Ja wyslalam jeszcze informacje do Interwencji, ale mysle, ze jesli bedzie nas wiecej, to jest wieksza szansa na to, ze przynajmniej zwroca uwage na ta sprawe.
Media zmniejszaja poczucie bezkarnosci. A jak widzieliscie, ZGKiM juz zaczyna "rozmywac" sprawe, ze to niby przypadkowe bylo. Prokuratura sprawe umorzy i sprawcy beda spac spokojnie.
Tu jest mail do programu:
interwencja@polsat.com.pl
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 159 gości