Black Jack, Johny Walker, Kocilla i Reszta Stada

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 22, 2007 9:40

Wczoraj byłam w pracy, a wieczorem nie udało mi się wejść w forum :evil:
Postaram sie pisać tylko o przyjemnych rzeczach, choc nie będzie to łatwe... :(
Zakupiłam jak pewnie pamiętacie hillsa i/d (na te biegunki) na allegro, od BIBOLIKa. Nooo u nikogo więcej chyba juz nie będę kupować ! 8O Oprócz 2 kg karmy dostałam takie oto piękne wiaderko, że o prawie kilogramie kocich próbek z Royala nie wspomnę :
Obrazek
Aaaaaa i jeszczę puszeczkę hillsa z diet wet -wspomaga układ moczowy czy cuś takiego. :roll:
Erusia Pusia czuje się świetnie, rana nie ropieje, dobrze sie goi, humorek i apetyt tyz jej dopisują :wink:
Dymniaki zajadają Enteroferment i czekam na efekty 8)
Zostaje tylko Kluseczka.
Jej kolano jest w opłakanym stanie, więc nie zdziwcie się jak zobaczycie mnie żebrzącą na ulicy o datki na operację Kluchy :? Zabieg jest niezbędny. "Zwykła" operacja to jedyne 400 zł, ale przy tak dużej masie (62 kg) każdy doradza laparoskopię. Robią to tylko (gdzie indziej nie podejmą się niufa, bo mają małe doświadczenie lub aparat od niedawna) w Warszawie http://www.artroskopia-wet.com/index.php u Dr Bissenika i kosztuje to......... jedyne od 1.500 do 2.000 zł w zależności od tego jakie zmiany w obrębie stawu mają operować :cry: Noooo taaaak.
Cóż zostaje. Pędem brać z pracy zaświadczenie o zarobkach i gonić po kredyt do banku.Ja mam doła jak lej po atomówce, a Klucha w nieświadomości grozy sytuacji bawi sie ulubioną żółtą kaczuszką na dywanie. Dzis po południu mam dzwonić do Wawy by omówić szczegóły. Gdyby nie kasa, mogłabym jechac nawet dziś. Ot i takie to paskudne sprawy przedemną...
Ela, Era, Jawusia, Kropa, Kocillla I, szynszyli sztuk 4 i 2 Niezależne Tygrysy.

Zabajka

Od: Wto gru 19, 2006 10:42

Post » Czw lut 22, 2007 18:02

No to klamka zapadła. Rozmawiałam z dr Bissenikiem. Do 9 marca muszę zebrać łącznie 2.000 zł. Plus pewnie benzyna :roll:
Czyli czas start. Trzymajcie kciuki, bo niewiele mam do sprzedania, czyli na kasę z wyprzedaży na np. allegro niewielę mogę liczyć.
Pozostaje bankowa-inwencja-twórcza :wink:

Zabajka

Post » Czw lut 22, 2007 18:23

Łoj :roll: Tylko niech Ci nie przyjdzie do głowy dymniaki sprzedać :roll: :wink:
jak oglądam te zdjęcia, to aż im zazdroszczę :D Tej łączki, krokusików, sosenek i wiosny. I tego hasania :lol: A jeszcze widzę brzuszek okrąglutki, udka też :lol: Zabajka :1luvu: :1luvu:
Obrazek

agnes_czy

Od: Wto lip 05, 2005 13:48

Post » Czw lut 22, 2007 18:42

Wow Agnes :oops: Dzięki za komplementa :!:
A swoją drogą, sprzedaż Dymniaczków :conf: to byłaby niezła kaska :dance:
Po sterylce, futra regularnie wietrzone zdrowym wiejsko-leśnym powietrzem, :roll: żołądeczki wypchane royalem i hillsem :wink: do wierzchołeczka dopchane puszeczkami z Animondy... :roll: no no no niezła kaska.... :smokin:

Zabajka

Post » Czw lut 22, 2007 19:01

Nooooooooo...jakby tak wystawić Dymniaczki na Allegro.... 8)
Dobrze, że podjęłaś decyzję o artroskopii. Będziemy trzymać kciuki za Jawusię..
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Czw lut 22, 2007 21:29

No pięknie, pięknie z torbami pójdziesz (a tak w nawiasie to co wystawiasz na licytację, jak chałupkę to biorę :ryk: :wink: )
A tak na serio to jesteś :king:

Drahma

Od: Śro kwi 05, 2006 9:00

Post » Pt lut 23, 2007 21:37

Skąd Wy te odpowiednie ikonki bierzecie ?! Bo ilekroć mnie coś potrzeba, to nie moge znaleźć...
Drahma- chałupka jeszcze zostaje, zresztą juz się sypie i dużo bym nie zarobiła na jej sprzedaży :lol:
Ale w banku już byłam i kredycik mam upatrzony :wink: Pon i wtorek pracuję , ale w środę planuję uderzyć w tej sprawie 8)
Aaaaa nie pamiętaci czasem, kto to mnie miał w pracy odwiedzić i Animondkę pooglądać.... :conf: Bo coś czas ucieka a tu gości ani widu, ani słychu.... :?

Zabajka

Post » Pon lut 26, 2007 8:27

Ja wiem, że ty ciężko pracujesz zarabiająć na chleb i cuś do chleba, ale to Cię nie zwalnia z meldunków co i jak z Twoimi PUPILKAMI :D :wink:

Drahma

Post » Pon lut 26, 2007 10:36

No właśnie!! Ja tu brnę przez bezdroża do kafejki żeby do Was zajrzeć a tu nikogo oprócz Drahmy nie ma.... Wieści jakieś prosimy :!:
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Pon lut 26, 2007 21:30

He he he
Wy mi tu oczu nie mydlcie, tylko przypomnijcie sobie, któż to taki miał do mnie na kawę zaglądnąć :conf:
Niebawem moja firma zmienia właściciela, więc zapraszam, póki żem Pani Na Włościach 8)
Dzis i jutro pracuję, wczoraj tez tyrałam :? luty jest krótki i mi godzin brakuje :lol: Ale dziś byłam z księgowości i pobrałam piękne żaswiadczonko dla potrzeb banku :regulamin:
W środę załatwiamy kredycik.
Szymanki bez zmian. Enteroferment już w połowie zszamany :?
Nie mam pomysłów na dalsze leczenie....
Karma odpowiednia, nic nie podjadają, sierść lśniąca i błyszcząca. Brzuszki zaogrąglone :catmilk:
Rusia Pusia zdrowa jak trawa w moim lesie, a Jawusia Klusia kuleje jak "pies z kulawą nogą" :?
Boję się tej operacji, ale jednocześnie nie mogę się doczekać tego 9 marca.
Drahma- środa kawusia :1luvu: ?

Zabajka

Post » Wto lut 27, 2007 13:23

Środa ortodonta :evil: normalnie nie wyrabiam na zakrętach (jutro z samego rańca gonie na Rzeszów i miotam się po lekarzach z Hubertem :x )
A następny wolny dzień to kiedy, bo do końca tygodnia chyba już nic nie przewiduję (moja cicha nadzieja :) )
Wygłaskaj Futra z włosem i pod włos :ryk: :wink:

Drahma

Post » Wto lut 27, 2007 21:55

Drahma, Ty mnie nie osłabiaj.....
Ja o tej kawie marzę od kilku dni....
Czwartek pracuję, piątek wolny... :?:

Zabajka

Post » Czw mar 01, 2007 9:48

Piątek tyż, wolny więc kawusia :)

Drahma

Post » Wto mar 06, 2007 21:34

Kochani
Do piątku pozostało coraz mniej czasu...
Jutro robię Jawusi badanie krwi z biochemią.
A w czwartek w nocy startujemy.
Proszę, trzymajcie mocno kciuki- bo bardzo sie boję tego wszystkiego. :cry:

Zabajka

Post » Wto mar 06, 2007 21:46

Trzymamy i moc pozytywnych mysli ślemy ~!
Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

Od: Czw sie 05, 2004 20:34

[poprzednia][następna]