Simbo i Sarabi - 1 część przygód rozkosznego dueciku S&S

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 20, 2007 15:55

No tak jak zwykle tak jak w domu - wszyscy zachwycają się Simbutkiem :roll:
chociaż ostatnio coraz częściej słyszę że mała jest fajniejsza bo tego "dużego" to się boją :lol:
że o Franku nie wspomnę :evil:

Przez to całe zamieszanie ze zdjęciami i zmianą pracy nie pisałam nic o kotach a dzieje sie dużo
Pomijając tradycyjne głodzenie i kradzieże kanapek TŻeta :roll:
(dosłownie na kanapce niesionej do ust potrafi wisieć dwoma łapami Sarabka :lol: )

Koty późnym wieczorem i wczesnym rankiem mają tradycyjne głupawy
z ganianiem się, oczywiście nam po głowach i demolowaniem wszystkiego na drodze
Wczoraj podczas jednej z takich głupawek Simbuś uciekł przed mała na swoją szafę
opadł oczywiście całym swoim ciężarem - z wielką ulgą że już jest bezpieczny
I w tym momencie z hukiem odpadły drzwiczki od szafki poniżej :roll: godzina 23-cia, huk jak niewiem, TŻet wypada mokry z wanny - a to tylko malutki koteczek :lol: :lol:
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Wto lut 20, 2007 21:57

Boss chyba nie miał innego wyboru :lol:
A za zdjęcia dziękować :D zdjęciowy zawrót głowy ;)
A zmiana fryzury super :D
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, skorzystałby na tym człowiek, a stracił kot.

Aniołek_

Od: Pon sie 14, 2006 17:28

Post » Wto lut 20, 2007 22:27

Tyle zdjęć do oglądania, że jest co robić.

Ja też myślałam, że Sarabka jest długowłosa. W podpisie tak wygląda i myślałam, że niewiele się zmieniła.
Obrazek
Skarpetka, Suzy, Nimfa, Szczęściarz

kajka.14

Od: Pt paź 06, 2006 21:55

Post » Czw lut 22, 2007 12:17

No właśnie z bossem jest tak jak przewidywałam - czyli nie za dobrze :evil:
Wypowiedzenie jest z końcem marca ale ustnie zgodził się na zakończenie umowy z końcem lutego, oczywiście papier mieliśmy podpisać po rozmowie - bo chciał ze mną jeszcze porozmawiać
I oczywiście do rozmowy nie doszło - dziś trzeci dzień a boss zachowuje się jakby nic się nie stało
Wczoraj był zdziwiony kiedy dałam tu tekst ogłoszenia do zaakceptowania ale dalej cisza o wcześniejszym rozwiązaniu, jak i komu przekazuję obowiązki itp
Prosić nie zamierzam - na 1-go umówiłam się do lekarza i jak on nic nie wspomni po prostu idę do końca wypowiedzenia na zwolnienie

czarna.wdowa

Post » Czw lut 22, 2007 12:23

czarna.wdowa pisze:No właśnie z bossem jest tak jak przewidywałam - czyli nie za dobrze :evil:
Wypowiedzenie jest z końcem marca ale ustnie zgodził się na zakończenie umowy z końcem lutego, oczywiście papier mieliśmy podpisać po rozmowie - bo chciał ze mną jeszcze porozmawiać
I oczywiście do rozmowy nie doszło - dziś trzeci dzień a boss zachowuje się jakby nic się nie stało
Wczoraj był zdziwiony kiedy dałam tu tekst ogłoszenia do zaakceptowania ale dalej cisza o wcześniejszym rozwiązaniu, jak i komu przekazuję obowiązki itp
Prosić nie zamierzam - na 1-go umówiłam się do lekarza i jak on nic nie wspomni po prostu idę do końca wypowiedzenia na zwolnienie

nie znosze takich ludzi :twisted: sama miałam z takim do czynienia,postapiłam tak samo,poszłam na zwolnienie 8) jak nie po dobroci to nie

kasia essen

Od: Czw gru 15, 2005 9:19

Post » Czw lut 22, 2007 12:26

Niestety ja też byłam w takiej sytaucji ,ciężko teraz o dobrą pracę :(
Dobrze ,że masz lepsze perspektywy ,mocno trzymam kciuki.

Monika L

Od: Śro wrz 21, 2005 14:53

Post » Czw lut 22, 2007 12:33

A ja widzę nowy podpis, tra la la...

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Czw lut 22, 2007 12:40

podpisik jak zwykle jest zasługą nieocenionej varii :king:
chociaż TŻowi było wczoraj głupio że on ma programy i umie a ja muszę na forum prosić i nawet zaczął mi robić - ale padł mu komp :(
mam nadzieję że po dzisiejszym formatowaniu stan zawstydzenia mu nie przejdzie :lol: i jutro pojutrze przedstawię wam jego dzieło :lol:

czarna.wdowa

Post » Czw lut 22, 2007 12:47

a moge spytac w jakim programie taki podpis sie tworzy?bo ja musze w koncu swoj zmienic 8)

kasia essen

Post » Czw lut 22, 2007 12:47

czarna.wdowa pisze:podpisik jak zwykle jest zasługą nieocenionej varii :king:
chociaż TŻowi było wczoraj głupio że on ma programy i umie a ja muszę na forum prosić i nawet zaczął mi robić - ale padł mu komp :(
mam nadzieję że po dzisiejszym formatowaniu stan zawstydzenia mu nie przejdzie :lol: i jutro pojutrze przedstawię wam jego dzieło :lol:

Ja też nie mogę się doprosić :(
W pracy brak możliwości a po powrocie do domu masa zajęć :?

Monika L

Od: Śro wrz 21, 2005 14:53

Post » Czw lut 22, 2007 13:00

A ja przyznaję się bez bicia że w programach graficznych jestem noga
potrafię sformatować komputer, zrobić cuda w office i innych programach związanych z pracą
ale głupiego zdjęcia przerzucić z aparatu do kompa to już nie umiem :oops:
Może jeszcze gdybym mogła w domu posiedzieć dłuzej to bym załapała
ale niestety przy 2 kompach w domu na 3 osoby dla mnie nigdy nie ma miejsca :evil:

Kasiu mój TŻet robi w Photoshop lub Gimp - varia chyba też w Gimpie

czarna.wdowa

Post » Czw lut 22, 2007 13:06

to sie pokombinuje co nieco 8)

kasia essen

Post » Czw lut 22, 2007 16:45

czarna.wdowa pisze:Kasiu mój TŻet robi w Photoshop lub Gimp - varia chyba też w Gimpie

eee-e
varia używa phtoshopa 9.0 CS2, ale uważa, że do wielu rzeczy gimp w zupełności wystarczy, tak samo jak do 3D wystarczy Blender :wink:

varia

Od: Sob sty 31, 2004 22:28

Post » Czw lut 22, 2007 19:45

[quote="varia"](...)ale uważa, że do wielu rzeczy gimp w zupełności wystarczy (..) [quote]
A ja w gimpie nie zrobie nic 8O wogóle dla mnie on to czarna magia :D
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, skorzystałby na tym człowiek, a stracił kot.

Aniołek_

Od: Pon sie 14, 2006 17:28

Post » Pt lut 23, 2007 8:46

Jessuuuu oszaleję z tymi kotami :evil:
Wczoraj robiłam na obiad schabowe i wyobraźcie sobie że Sarabka buchnęła mi 1 kotlet spod tłuczka :x
I to nie tak że się odwróciłam czy coś - o nie, jedną ręka zrzucałam koty a druga tłukłam
a ona tak w przelocie spod spadajacego tłuczka - mało jej po łapach nie stuknełam :roll:
Oczywiscie zaraz pojawił się Simbuś który cały czas ją dopingował z podłogi i razem pożarli zdobycz :evil:

czarna.wdowa

[poprzednia][następna]