Nie wiem jak pomóc, będę niedługo wywieszać w okolicznych lecznicach ogłoszenia adopcyjne Majeczki, więc mogłabym wywiesić przy okazji o zaginięciu Twojego kotka. Mieszkam w Ursusie, myślisz, że jest sens?
pozdrawiam
Agnieszka
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mamucik pisze:Myślę, że ci ludzie pozbyli się kotka, bo znaczył teren.
Wydaje mi się, że to był powód, nie zaś chęć zdobycia kasy. Pozostałe zwierzęta nie wyglądają na zaniedbane, poza tym jest nowy zwierzak. Sądzę, że chcieli pozbyć się kłopotu, a zabieg - jak piszesz przerósł ich mentalność. Nie sądzę, żeby kociaka zabili - mimo, że piszesz, że facet to sadysta. Najbardziej prawdopodobne wydaje mi się, że kota wywieżli w dalsza okolicę, tak, żeby nie wrócił do domu.
Sprzedaż wydaje mi się trochę mało prawdopodobna, wszyscy wiemy, jak trudno znaleźć dom dla dorosłego kota, nawet pięknego, choć może..
Może rzeczywiście oddany osobie z kotami, choć, patrząc, jak Twoja mama się plącze - wątpię.
Prakseda pisze:Mamucik ale ja nie o wrózkach. To są dwie różne rzeczy.
Wróżki to może dobre dla naiwnych, zakochanych nastolatek.
caroline81 pisze:Aia skoro ta kobieta, zwana też Twoją matką, nie chce Tobie powiedzieć, co zrobiła z kotem,może powiedziałaby komuś innemu...Mam namyśli jakąś osobę z Twojej rodziny, która jest przyjazna dla Ciebie i ma jakikolwiek wpływ na Twoją matkę? może ktoś jest w stanie wyciągnąć od niej jakieś informacje?
Albo postraszyć ją? Pogrozić , że jak nie powie gdzie jest kotek to...nie wiem co....Chyba nie jest to dobry pomysł. Współczuje Ci Aia...Trzymaj się...
Bądź dobrej myśli....
genowefa pisze:Aia, bardzo, bardzo przykro czytać o tym co Cię spotkało![]()
Nie wiem jak pomóc, będę niedługo wywieszać w okolicznych lecznicach ogłoszenia adopcyjne Majeczki, więc mogłabym wywiesić przy okazji o zaginięciu Twojego kotka. Mieszkam w Ursusie, myślisz, że jest sens?
pozdrawiam
Agnieszka
Prakseda pisze:U mnie czysta kartka pokazuje się.
Możesz zapisać to np w Wordzie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 252 gości