FFA - maleńtas

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lut 20, 2007 0:32

Eeee jak Wy już jutro szwy ściągacie i się szczepicie to superowo!
To już od pojutrze dobry domek będzie potrzebny.
A domek musi być super dla tekiej pięknotki.

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Wto lut 20, 2007 0:43

Z takim słodkim charakterniem musi szybko znaleść domek. moja panna jest dla mnie miła jak napełniam miske...
Obrazek

makitta

Od: Sob kwi 29, 2006 12:18

Post » Wto lut 20, 2007 2:09

Miałam półgodzinną sesję całowania i barankowania :D Chyba się myć nie będę :twisted: Takiej całuśnicy jeszcze nie miałam :D

justyna_ebe

Od: Nie paź 17, 2004 16:00

Post » Wto lut 20, 2007 11:26

:1luvu:

lairthe

Od: Pon lut 12, 2007 21:32

Post » Wto lut 20, 2007 23:55

I jak tam po szczepieniu? Samopoczucie dobre? Jak poszła wizyta u weta?

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Wto lut 20, 2007 23:59

justyna_ebe pisze:Miałam półgodzinną sesję całowania i barankowania :D Chyba się myć nie będę :twisted: Takiej całuśnicy jeszcze nie miałam :D

A ja mogę tylko o tym pomarzyć...
Obrazek

makitta

Post » Śro lut 21, 2007 0:25

CoolCaty pisze:I jak tam po szczepieniu? Samopoczucie dobre? Jak poszła wizyta u weta?

nie byliśmy dziś u weta. Zatrzymano mnie w pracy a potem zdrzemnęłam się w fotelu tak skutecznie, że nie było już po co się wybierać.
Obejrzałam dziś dokładnie brzuszek, na moje oko jest wszystko w porządku. Malutka wciąż bardzo się boi psów, szczególnie Majora ale potrzeba przytulania jest u niej tak wielka, że dziś po raz pierwszy się przełamała i przebiegła koło śpiącego potwora. Ona może się miziać godzinami, aż żal ją z rąk wypuszczać.

justyna_ebe

Post » Śro lut 21, 2007 9:14

makitta pisze:
justyna_ebe pisze:Miałam półgodzinną sesję całowania i barankowania :D Chyba się myć nie będę :twisted: Takiej całuśnicy jeszcze nie miałam :D

A tam,tylko pomarzyć :wink:
Marzenia trzeba realizować :D
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Śro lut 21, 2007 12:44

annskr pisze:
makitta pisze:

A tam,tylko pomarzyć :wink:
Marzenia trzeba realizować :D

A tylko ta moja cholera nie toleruje małych kotów :roll: nie wiem dlaczego ?? Ale spokojnie coś wymyśle :)
Obrazek

makitta

Post » Śro lut 21, 2007 13:44

makitta pisze:A tylko ta moja cholera nie toleruje małych kotów :roll: nie wiem dlaczego ?? Ale spokojnie coś wymyśle :)

A jak sprawdzałaś tę tolerancję :?:
Ile dni to trwało :?:

Kiedy do mojej dorosłej kotki wzięłma, bo musiałam, drugą dorosła, nie wolno jej było zejść z parapetu przez trzy czy cztery miesiące, nawet do kuwety nosiłam, nie znalam wtedy forum, myślałam, że tak już zostanie
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Post » Śro lut 21, 2007 13:46

makitta pisze:A tylko ta moja cholera nie toleruje małych kotów :roll: nie wiem dlaczego ?? Ale spokojnie coś wymyśle :)

A jak sprawdzałaś tę tolerancję :?:
Ile dni to trwało :?:

Kiedy do mojej dorosłej kotki wzięłam, bo musiałam, drugą dorosłą, nowej nie wolno było zejść z parapetu przez trzy czy cztery miesiące, nawet do kuwety nosiłam, w nocy też. Nie znalam wtedy forum, nie mogłam jej znaleźć domu, myślałam, że tak już zostanie na tym parapecie

kalewala

Post » Śro lut 21, 2007 14:12

Jak byłam byłam u Babci prawie miesiąc miałam nawet wyrzuty sumienia bo mój z racji "miastowego pochodzenia" został w domu a rezydenta 3 miesięcznego kota za drzwi do stodoły :( więc go chyłkiem do pokoju z powrotem. Zresztą co ja będę tłumaczyć wiecie jak traktują koty na wsi?? Moja babcia i tak reformowalna bo kota normalnie w zimie w domu trzyma i pozwala mu tam przebywać kastruje koty karmi suchą dobrej jakości karmą. Reszta gospodarzy uważa to za fanaberie osób z miasta :(. A malca najnormalniej w świecie chciałam do Luśki przyzwyczaić i przywieść do Wrocka bo by miał lepiej ze mną. A teraz niedawno miałam pilnować domu(kot wliczony) cioci. przez 3 tygodnie jeden na górze drugi na golle jak się tylko spotkały to kłaki leciały... Z kolei z takimi 2 latkami bawi się prawie od początku normalnie 8O po prostu jej nie poznaje.
Obrazek

makitta

Post » Śro lut 21, 2007 14:13

A bardzo przepraszam jak kogoś z tą wsią uraziłam :roll: Tak jest tam gdzie moja babcia mieszka mam nadzieję że nie wszędzie...
Obrazek

makitta

Post » Śro lut 21, 2007 19:14

makitta pisze:z takimi 2 latkami bawi się prawie od początku normalnie 8O

to co, załatwiamy dwulatka? :twisted:

Szwy ściągnięte.
Malutka objęła moją twarz łapeńkami, wtuliła mi główkę w szyję i dopiero wtedy pan doktor mógł wyciągnąc te wstrętne, grube nitki. Szczepienie jutro, bo dziś wet miał w gabinecie tylko piątkę.

justyna_ebe

Post » Czw lut 22, 2007 10:16

Słodkie maleństwo :D
A domki się nie odzywają?

kalewala

[poprzednia][następna]