Futerko dla kota-winowajca jest wśród nas

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 16, 2007 21:59

Otka - czy estetyczne znaczy może czyste i zadbane???

:lol: :lol: :lol:

Pamiętam jak w maju 2006 zmienilam samochód i zaraz potem jechałam do Kasi - a było to tak....:

Pojechalismy z TŻ, wybraliśmy, piekne, czyste pachnace.....

Pojechałam do znajomych, zapakowałam Kasi rzeczy (bo duże i kombi), dostałam jeszcze w gratisie psa, potem drugiego, i byłam zapakowana po dach..... jedziemy do Kasi..... więc na drodze u niej a dokladnie zjazd urwałam pod spodem tłumik :cry: , no cóż mówi się pech.... część tłumika na kolana bo juz nie było miejsca i jedziemy dalej.....

Rozładowałam, jest extra.

Robi sie ciemno więc czas wracać do Warszawy i Kasia mówi:

Monika weź tego psa co złapałam w Nasielsku (śmierdzący, łysy, chory) zawiezisz po drodze do weta.......
A i weż ten worek tam są koce dla Ani......

Wzięłam :evil:

Pies zwrócił wszystko co jadł (był głodny jak sie tułał po Nasielsku więc Kasia nakarmiła - bo przecież jest dobrym człowiekiem)
A worek wzięłam ....ze śmieciami z których coś wylatało.......bee.

Więc prałam wykładzine w bagażniku pod lecznicą, a potem pod domem....

Aaaaa i było wtedy bardzo gorąco, więc chciałam wszytkim zrobic dobrze i włączyłam klimatyzacje.....niestety smrodek się zadomowił na dobre...nie wspomne że TŻ prosił "nie zrób tego samego w nowym co robiłaś w starym samochodziku"

A teraz jak byłyśmy na akcji - byłam cwana i nie brałam swojego auta, wzięła Magda - ha ha ha i dostała w gratisie Maślaczka - oj zaraz po odjechaniu od Kasi zrobił qupke - ups do dziś dnia czuć że Maślaczek jechał w aucie.......

:D :D :D
Obrazek Jeśli kupiłam i nie zapłaciłam, sprzedałam i nie wysłałam itp = zapomniałam jestem tylko człowiekiem. Napisz do mnie g.monika@wp.pl

MonikaWarszawa

Od: Sob maja 14, 2005 13:15

Post » Sob lut 17, 2007 16:04

Estetyczne to znaczy, że mi się podoba.

Czyste i zadbane bywa - pod warunkiem że:

nie wracamy właśnie z działki w lesie w towarzystwie 2 psów , w tym jeden z dłuższą sierścią, a drugi z chorobą lokomocyjną

No dobra jakby co to służę pomocą. A tłumika nie dam sobie urwać :evil:

otka

Od: Wto lis 22, 2005 20:10

Post » Pon lut 19, 2007 16:33

Dziewczyny jesteście niesamowite :lol:
Amiś, Antoś, Bambosz, Pepsi i Cola

Sydney

Od: Pt mar 19, 2004 10:28

Post » Wto lut 20, 2007 16:16

redaf pisze:Do kwoty wysłanego na konto Fundacji Azylu Koci Świat przelewu za wylicytowane na bazarku posłanko (wystawione przez MonikaWarszawa) dodałam 4 skórki. :wink:
Pluszak podpowiada, że mają to być jego kuzyni - Mamlak, Kizior i Kołek.
Koć wybrała Laskę.

Redaf :1luvu:

Ewa, gdzie jesteś... lista w pierwszym poscie niedoniebieszczona :wink:
Spróbuj trochę z siebie dać tym, co mają gorszy świat...
Obrazek ->tu nasz wątek-> a tu album :)

Fraszka

Od: Wto lip 27, 2004 9:04

Post » Wto lut 20, 2007 16:43

Dajcie szanse :wink:
Mamlak, Kizior, Kołek, Laska. Super, że jeszcze ktoś pamięta o skórkach :oops:
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

Post » Wto lut 20, 2007 16:49

W tym miesiącu już niestety nie mogę nic dorzucić :oops:, ale jeśli by to było możliwe, to po pierwszym chętnie jeszcze dwa futrzaki bym wsparła :)

gagatek

Od: Wto wrz 20, 2005 16:11

Post » Wto lut 20, 2007 20:09

Już niedługo powtórka z rozrywki.
Tak sobie mysle, że po stronholdoaniu - moze ktos bedzie miał ochotę pojechać do KŚ?
Pisze po akcji ponieważ koty podczas akcji są zdenerwowane i obce dobre dusze beda powodowały jeszcze wiecej nerwów.
Tak sobie myśle - Kasia co ty na to?
Obrazek Jeśli kupiłam i nie zapłaciłam, sprzedałam i nie wysłałam itp = zapomniałam jestem tylko człowiekiem. Napisz do mnie g.monika@wp.pl

MonikaWarszawa

Od: Sob maja 14, 2005 13:15

Post » Czw lut 22, 2007 9:25

Jakies nowe wiesci?
Amiś, Antoś, Bambosz, Pepsi i Cola

Sydney

Od: Pt mar 19, 2004 10:28

Post » Czw lut 22, 2007 16:56

Kasia bardzo chętnie widzi dodatkowych gości. Koty nieco mniej, ale da się to przeskoczyć. Wczoraj byłam z Piotrusiem (Myszką) na kontroli. W lekkiej histerii, bo zdawało mi się, że się dusi. Dsotała swoje comiesięczne leki. Niestety, ponieważ jest osłabiona tym chłoniakiem, przyplątała się jakaś infekcja (stąd ten sapiący oddech). Więc Piotruś znów na mocnym antybiotyku. U weterynarza udało się zrobić zastrzyk w trzy osoby...W domu będę chyba rzucała w nią strzykawkami, bo jest kompletnie nieobsługalna. Do tej pory wszystkie leki dostawała w karmie.
Obrazek

koci-swiat

Od: Śro mar 23, 2005 18:57

Post » Wto lut 27, 2007 17:15

To ja ponowię swoje pytanie :)
Można jeszcze 2 futerka wesprzeć, np. Leszka i Mamlaka :?:

gagatek

Post » Wto lut 27, 2007 17:17

gagatek pisze:To ja ponowię swoje pytanie :)

Kuzyna Mamlaka już zarezerował sobie mój Pluszak! :wink:
Obrazek

redaf

Od: Śro sty 25, 2006 21:32

Post » Wto lut 27, 2007 18:15

redaf pisze:
gagatek pisze:To ja ponowię swoje pytanie :)

Kuzyna Mamlaka już zarezerował sobie mój Pluszak! :wink:

No to Leszka (tak na imię ma mój mąż :wink: ) i pierwsze wolne futerko :?:

gagatek

Post » Wto lut 27, 2007 18:28

Co się dzieje z ewa.pik :?: zarezerwowane futerka na pierwszej stronie już od 12 lutego nie zaniebieszczane. :roll:
Spróbuj trochę z siebie dać tym, co mają gorszy świat...
Obrazek ->tu nasz wątek-> a tu album :)

Fraszka

Od: Wto lip 27, 2004 9:04

Post » Wto lut 27, 2007 19:08

ślepusia zebrała 440 - operacja kosztowała 380 (materiały gratis)
czyli 60 zl NADDATKU
--------------------------------------------------------------------------------------poparzona Olinka zebrała 312 zl
wydatki 60 zl szczepionki i odrobaczanie
100 na sterylke bedzie
135 leczenie
czyli 295
mamy 17 zl NADDATKU

---------------------------------------------------------------------------------Kulkokoty zebrały 155 zl
wydane
160 zl na szczepionki
20 na odrobaczanie
45 na leczenie i leki
120 na sterylke kulkokotowej mamy
82 na jedzonko
czyli 427 - wiec 272 NIEDOBORU

--------------------------------------------------------------------------------------
wozeczek dla Agrafki - zebrane 181 z tego na
wozeczek nie wydane nic :oops: ( wózeczek dostałyśmy) za to wydane 120 na sterylke Spinki czyli mamy 61 zl
NADDATKU

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Piotrus (zwany Myszką) zebrane 892 8O
i tu jest z rozliczeniem najciężej.

Piotruś codziennie generuje 8 zl na leki i jedzenie, do tego 100 za echo serca i 270 za szpital i badania. Wg. moich wyliczeń mam zabezpieczonego Piotrusia do połowy marca.

----------------------------------------------------------------------------------

wilk kontra puszki - uzbierane 401,5 - zbieramy uporczywie dalej

Kasa z naddatków w ilości 138 zl dołożona na Kulkokoty
ze zbiórek ogólnych na KŚ których nie jestem w stanie dokładnie ogarnąć sama (Ewa ma egzaminy, Monika brak internetu) też skorzystały Kulkokoty i Kizio (sprawca zamieszania futerkowego) na swoją przepuklinę-gigant 140 zl

Wszystkim ogromnie dziękujemy za dotychczasową pomoc. Wyniki akcji futerkowej postaramy się niebawem podsumować. Sama chyba tego nie ogarnę.
Obrazek

koci-swiat

Od: Śro mar 23, 2005 18:57

Post » Wto lut 27, 2007 19:23

Fraszka pisze:Trzymam kciuki, aby każde futerko z Kociego Świata znalazło swojego sponsora w tej akcji :ok:

Chciałabym pomóc w tej akcji, jeśli znajdą się chętni na własny podpis, a sami nie potrafią go wykonać. Zrobię podpis w zamian za sponsoring futerka/futerek z Kociego Świata. Wystarczy zdeklarować się na futerka z listy na 1-szej stronie, wykonać przelew na konto KŚ, podesłać zdjęcia swoich pupili na mój adres basiak49@tlen.pl, resztę wykonam ja.

Edit: Jak obiecałam jedno futerko proszę mi przypisać - wybieram Ślepego. :)

Fraszka wykonała mi piękny podpis, w związku z czym proszę mi przydzielić jakieś potrzebujące futerko - może Szpilkę? Jest sama wolna na liście a wokół wszystkie zajęte. Proszę na PW nr konta :)
Obrazek

Ayane

Od: Pon lis 27, 2006 20:14

[poprzednia][następna]