Rudasek już ma domek :)))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lut 20, 2007 1:00 Rudasek już ma domek :)))

Moja koleżanka przekazała mi wiadomość, że jej znajoma musi oddać (w dobre ręce) 7-mio miesięcznego, ślicznego, rudego kotka.
Dotychczasowi opiekunkowie, muszą zmienić mieszkanie, a w nowym absolutnie kota mieć nie mogą. Nie chcę tego komentować, i tak dobrze, że nie pomyśleli o schronisku...
Kotek jest nie szczepiony, nie kastrowany, ale w 100 % kuwetkowy, bardzo miziasty i wesoły.
Miesiąc temu miałam w domu panleuko i nie jest mi łatwo zorganizować zdjęcie kotka, opiekunowie nia mają cyfrówki ani internetu, ja ewentualnie zrobię mu jutro fotkę, ale nie wiem jaka wyjdzie na odległość :?
A może jest na forum ktoś, kto mógłby mi pomóc, i nie miał kontaktu z panleuko? Kotek mieszka na Warszawskim Bemowie. :lol:
Ostatnio edytowano Śro lut 21, 2007 22:06 przez Sava, łącznie edytowano 2 razy

Sava

Od: Czw lis 23, 2006 22:26

Post » Wto lut 20, 2007 13:30

Sava jest bardzo dużo osób czekających na rudziela- zobacz ogłoszenia http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=8779&start=1440 Pozwodzenia w szukaniu domu ;)
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

Post » Wto lut 20, 2007 13:41

Mam nadzieję, że uda mi się zdobyć zdjęcia, i wtedy aktywniej się za szukanie domku zabiorę :wink:
Dziękuję za link :)

Sava

Od: Czw lis 23, 2006 22:26