B.M.F -slubi....i .jestem męzatka!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob lut 17, 2007 19:56

u mnie na szczescie koszyki,drapaki i poslanka sa uzywane 8) no ten pierwszy tez mi sie podoba 8)

kasia essen

Od: Czw gru 15, 2005 9:19

Post » Nie lut 18, 2007 18:12

Wymylam kociastym kuwete i nasypałam CB.Meczy mnie dzwiganie zwirkow betonitowych,poza tym zapach CB neci :wink: Wsadziłam tam Maje to sie porozgladała i wyszła,mam nadzieje ze poprostu nie czuła potrzeby :wink:
Licze na to ze wieczorem juz tam jakis urobek sie znajdzie 8) Ułatwiłoby mi to zycie nie powiem :oops: :oops: Kupiłabym 40 litrowy wor CB umiesciła we wiadrze w piwnicy i stosowała jeden zwirek dla wszystkich zwierzat,bo fretka uzywa własnie cb i nie zamierzam jej juz niczego innego dawac.
Koszyk zakupimy w tym tygodniu 8)

kasia essen

Post » Nie lut 18, 2007 18:43

Moje korzystają z CB i są zadowolone. Tyle, że przy kudłatych kotach to żwirek samobieżny. Można dostosować stare powiedzenie: Przyczepił się żwirek do kota i mówi "idziemy".
KK1, KK2, Kocia Koalicja 3
ROWERZYŚCI TO ZUO!

Monostra

Od: Śro lut 08, 2006 21:42

Post » Nie lut 18, 2007 18:59

Maja była w kuwecie i narazie nic nie wyniosla :lol: :lol: zauwazyłam ze z takiej duzej kuwety mniej sie nosi nie wiem jakim cudem ale tak jest :D zdaza pogubic po drodze zanim dojda do drzwi
:lol: :lol: :wink:

kasia essen

Post » Nie lut 18, 2007 21:01

CB nie jest zbrylający tak? czy to CBE+ taki zbrylający? Moje zaakceptowały ten CBE+, ten tańszy totalnie olały i oddałam całą torbę panu w sklepie na podściółkę dla jego zwięrząt...

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Nie lut 18, 2007 22:22

CB plus w takim razie,ten zbrylajacy 8) Ale chyba nic z tego bo baks ma tak puszysty ogon ze polowe wyniosł na zewnatrz kuwety :twisted: :wink: do Maji sie jakos nic nie przykleja :? :lol: No nic,musze nadal szukac zwirku ktory mi podpasuje,CB + jest za lekki i przykleja sie do Baksa 8)
CB + jest super u fretki i u kotow z krotka sierscia,moj baks odpada stanowczo :twisted:

kasia essen

Post » Nie lut 18, 2007 23:09

Do tych z krótką sierścią też się przykleja...ale zapach OK i pochłanianie też, poza tym b. ładnie się zbryla i jest ekonomiczniejszy od silikonu, który przedtem stosowałam. Obiektywnie, to silikon się najmniej przykleja...ale on po pewnym czasie zaczyna capić i do tego drogo wychodzi...przywykłam do codziennego zamiatania łazienki 8) a trocinki w innych częściach domu? - przynajmniej nie chrzęszczą :wink:

izaA

Post » Pon lut 19, 2007 0:53

No ale do baksa to juz wogole 8) on ma puch a nie futro a CB lekkie,wiec wyniosł tego mase na brzuchu i ogonie :lol: Juz zmienilam na benka :wink:
A wchłanianie i ekonomicznosci jest swietna.No coz chociaz fretka uzywa i nie narzeka 8)

kasia essen

Post » Wto lut 20, 2007 9:24

pisze a pomiedzy moimi rekoma lezy rozciagnieta Maja 8) Dzis okazalam sie twarda i nie ustapiłam.Maja darła sie w niebogłosy siedzac na podłodze przy moim krzesle bym ja pogłaskała.Nawet na nia nie patrzyłam choc ta oparła sie lapkami o moje nogi nada domagajac sie glaskania.W koncu Maja sie wkurzyła,wskoczyła na biurko i uwaga,dała mi dwa baranki ,,hmm "noskiem" to znaczy swoja plaska gęba 8O :1luvu: :1luvu: dopiero wtedy zaczełam ja głaskac :wink: Niech sie nauczy ze głaskamy tylko na kolanach i na inncyh wysokosciach. A ona nie lubi ani kolan ani brania na rece ,Siedzi teraz obok klawiatury i z miłoscia gapi mi sie w oczy,,,troche to dla mnie dziwne bo baks tak raczej nie ma, on przychodzi,bierze co chce a jak ma dosc to gryzie w reke i ucieka :oops: 8)
Maja zmienia sie z kazdym dniem 8O nie spi ze mna,zawsze jak gasimy swiatło ona grzecznie idzie do swojego koszyczka.Gdyby nie jej nocne chrapanie to miałabym anioła nie kota.Rano gdy tylko otwieram oczy ta przybiega z płaczem choc miski pełne :roll: :wink: Siedzi teraz takie zaplakane cos (rano jej czesto łzawia oczy)probujace nierzdarnie robic baranki i traktorzace głosno 8)
Nie moglam dzis spac cała noc,mam dzis pierwsza w zyciu rozmowe po angielsku i niemiecku w sprawie praktyk a moze i pracy w tym roku.Praca byłaby najprawdopodobniej od lata.Boli mnie brzuch i zzeraja mnie nerwy,Choc na codzien rozmawiam tylko po niemiecku i angielsku to jednak w tej pracy wystepuje specyficzne słownictwo i boje sie ze kobiety nie zrozumie :oops:

kasia essen

Post » Wto lut 20, 2007 10:11

dla mnie kot robiący baranki też jest cudowny :1luvu:
trzymam kciuki za rozmowę - będzie dobrze :ok:
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Wto lut 20, 2007 10:25

dziekuje,choc szczerze mowiac nie nastawiam sie na tak.To powazna firma,ceniaca sie na rynku,wiec chociazby praktyki mnie zadowoliłyby.Wiem jednak ze do tego potrzebna jest perfekcyjna znajomosc niemieckiego przynajmniej w tej branzy,a ja ucze sie jezyka od 8 miesiecy :lol: :lol:
Ostatnio edytowano Wto lut 20, 2007 10:36 przez kasia essen, łącznie edytowano 1 raz

kasia essen

Post » Wto lut 20, 2007 10:33

Myślimy o tobie i trzymamy kciuki :P

izaA

Post » Wto lut 20, 2007 10:40

dziekuje wam, :oops:

kasia essen

Post » Wto lut 20, 2007 13:05

no to kolejna porcja zdjec 8)

Troszke wiosny.....
Obrazek

Baks suseł ;-)

Obrazek

Baks podczas zabawy

Obrazek

Obrazek

bawiaca sie Maja

Obrazek

coraz czestszy widok,,,,

Obrazek

Obrazek

nowe miejsce do spania..

Obrazek

Obrazek

odczep sie ode mnie,,,

Obrazek

zabawy Mai,,,

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Maja wiewiora,az trudno uwierzyc ze ogon zrobil sie tak puszysty,jak do mnie przyszla to ogon perskiego nie przypominał,,,

Obrazek

Obrazek

kasia essen

Post » Wto lut 20, 2007 13:10

kociska jak zwykle piekne :1luvu: i widać że coraz bardziej zżyte z wami :D
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

[poprzednia][następna]