Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Elwirka pisze:Moje niestety Leonardo całkowicie olewają zwłaszcza mokre, suche w ostateczności może być ale wymieszane z RC lub Acaną. A tak naprawdę to z wszystkich puszkowych najlepsza jest galaretka i sosik.
DamaKier pisze:I mam pytanie do Izy, jakby tu przypadkiem zajrzała: Dalej karmisz Sonieczkę i Otisa Acaną Light? Iza, a czy dajesz im dawkę wyznaczoną na opakowaniu? Zjadają ją? Też bym chciała przejść z moimi kotkami na taki sposób żywienia, jak ten który stosujesz u swoich koteczków, niekoniecznie z karmą Light, ale ze zwykłą bytówką- po prostu za bardzo zaczynają mi koty marudzić. Tyle że te wyznaczone na opakowaniu dawki (dla moich jest to najczęściej ok. 60g) nijak się mają do tego, co one zjedzą- jak im podzielę tą dawkę na 3 części i rano wsypię każdemu po 20g, to to im najczęściej wystarcza na cały dzieńPrzy czym naprawdę nie dostają nic innego w ciągu dnia, czasem mama odkroi im kawałeczek mięska lub ryby, którą robi na obiad, ale to jest dosłownie jakieś 30g i zresztą nie codziennie- pomimo to one nadal zjadają tak mało karmy. Jak jest z Sonią i Otisem- jedzą pełne dawki wyznaczone na opakowaniu?
Zabajka pisze:Ale mnie interesuje większa ilość i stała dostawa.
Pracuję w sklepie zoo i chciałabym wprowadzić Leonardo na nasze sklepowe półki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 147 gości