a jak tam spotkanie z kocurem ?? to świetnie , a czy już bawi się z innymi kiciami czy nadal na uboczu? ona jest kicią towarzyską , ale bawiła się tylko i wyłącznie z Bonifacym, smiesznie to robily Bo Bonifacy- teraz Felix podchodził do niej oba zaczynały machac ogonkami patrzył jej prosto w oczy przekrzywiając pyszczek ona też i ... skok i najlepsze zabawa kopanie puchatej śniezki.
dziewczyny już bardzo dobrze dzielne są tylko nie wiem jakim sposobem ubranka zdejmują, ja im nie chcę za mocno wiązać ,żeby nie bolało ,ale one zdejmują i trzeba będzie.

leżą jak królowe co godzine domagają się posiłku i czegoś do picia . podnoszą głowy i patrzą na mnie. nawet nie wstają podtykam im pod nos wiedzą,że jestem na zawołanie i nawet nie miałczą ,patrzą . Spią . ale sobie miejsca wymyslły Stefa w transporterze nawet już sie bawiła dziś a Jadwiga w kuwecie , bo coraz jej sie siusiu chciało i musiała wstawać i chodzić to się położyla i leży tylko pomrukuje jak do niej podchodzę i się przymila.
małe dziewczyny szukają mamy i przyszywanej cioci,ale na razie siedzą oddzielnie , bo nie chcę ,żeby zakłócały im spokój .
nawet zastrzyki dały sobie zrobić mała krzyczała a duża spała( oczywiście ja im ich nie robiłam-Rafał)