Irys [*] moj trzeci kot \*/

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 12, 2007 11:36

dorcia44 pisze:na zdjęciu zobaczylam tez trikolorke ,została tam? ile moze miec miesięcy :?: :cry:

Tri ma około roku, jeszcze nie sterylizowana, podobno właśnie rujkuje...
p. Zosia mówiła, że to troszkę dzikusek, ale Tri Gośce_bs właziła na kolana, na ramię, na głowę :roll: jednocześnie troszkę tłukła inne koty - nie wiemy, czy to wszystko efekt rui, czy charakteru :)
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pon lut 12, 2007 18:23

Jak tam Mentosowi i Iryskowi mijał dziś dzień?

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Pon lut 12, 2007 20:36

Mentos! No i rudy Irysek! Gośka, no, no! A co Dwukot na powiekszanie się rodziny i Leośka?
Obrazek
ObrazekObrazek

TyMa

Od: Wto maja 02, 2006 7:58

Post » Pon lut 12, 2007 20:39

Co robili jak bylam w pracy nie wiem...ale jak tylko mnie uslyszeli byl placz.... chodz i pomyziaj :D Dzielnie zniesli czyszczenie uszu,Mentosiatko bez protestow polknelo tabletke antyrobalowa za to Irysek plul i slinil sie na maxa a polgodziny po tabletce puscil pawia :( wiec nie wiem ile tabletki zostalo w kocie. Qpale calkiem calkiem ale profilaktycznie przechodzimy na kurczaczka.
Kawalerka dalej mega myziasta :D myje sie i bawi :D
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Pon lut 12, 2007 20:50

Niesamowicie piekne koty. Powinny szybko znaleźć domki. Ale tej trzykolorce tez urody nie brakuje
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Wto lut 13, 2007 18:58

Iburg mam nadzieje ze znajda najlepsze domki na swiecie bo zasluguja na nie, szczegolnie Mentosik dla ktorego los nie byl dotychczas laskawy :( Kikutek ladnie sie goi, ranka na przedniej lapce tez, na szczescie nie wylizuje sie wiec nie musze go "dreczyc" kolnierzem. Jesli chodzi o wszelkie zabiegi (tabletki, czyszczenie uszu, obcinanie pazurkow) Mentosiątko jest idealem :D
Irysek czekal dzis na mnie na parapecie okiennym a jak tylko weszlam wrzeszczal ze chce myziania...namolniak jeden ;)
Po tabletce antyrobalowej znow sie pienil.... zobaczymy czy dzis tez wylezie z niego czesc obcych bo w czorajw kupalu byl klebek glist :evil:
Obrazek

goska_bs

Post » Wto lut 13, 2007 19:24

Trzymam kciuki z Całych sił
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Wto lut 13, 2007 19:31

Gośka, a foty to gdzie?
Ja chcę Bolsa!
I historię o chrzcinach Mentosa :lol:
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Wto lut 13, 2007 19:37

Obrazek Obrazek Obrazek vObrazek Obrazek

mokkunia

Post » Wto lut 13, 2007 19:51

mokkunia pisze:Obrazek Obrazek Obrazek vObrazek Obrazek
Tak! Tak! Tak!
Obrazek "Mój dom murem podzielony..."

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Śro lut 14, 2007 18:02

Ehhmmmmmm :!: :evil: :!: :evil: :!: :x
Gdzie te foty? Gdzie opowieści? Gdzie wątek na kociarni :?: :?: :?: :?: :?:

mokkunia

Post » Czw lut 15, 2007 18:24

Hop :!: Hop :?: Gdzie nowe wieści i foteczki i wątek na Kociarni :?: Czy ja muszę do Was jechać z interwencją :?: :wink: :lol:

mokkunia

Post » Czw lut 15, 2007 22:31

Fotek na razie nie ma i beda najwczesniej w niedziele :P jak bedzie troche swiatla. Poza tym nie ma czasu na takie "pierdoly" jak focenie :twisted: trzeba kotecki bez przerwy myziac :D szczegolnie namolne rude :twisted:
A wlasnie bedac przy rudym - Irys zarobaczony na maxa :( chociaz to dziwne bo ani u Mentosa ani u Sewerka ani Marli i Tiary nie ma obcych. A u Irysa kleby glist w kupie + "piekne" glistowate hafciki :evil: Poniewaz brzuszek podrazniony (krew w qpie :( ) Irys od wczoraj dostaje covalescens a od jutra hillsa a/d
U obu chlopakow swierzb ladnie sie leczy :) no i kawalerka chciala by pozwiedzac mieszkanie :twisted:

Mentosik mnie rozczula...nie wskakuje tak jak Irys na kolana ale siada obok i ociera sie miaukiem domaga wziecia na kolanka z pelnym zaufaniem wystawia brzuszek do glaskania :D Jak zacznie sie bawic nie widac ze brakuje kawalka kota. Juz zazdroszcze jego przyszlemu domkowi :oops:
Obrazek

goska_bs

Post » Pt lut 16, 2007 10:10

goska_bs pisze: A wlasnie bedac przy rudym - Irys zarobaczony na maxa :( chociaz to dziwne bo ani u Mentosa ani u Sewerka ani Marli i Tiary nie ma obcych. A u Irysa kleby glist w kupie + "piekne" glistowate hafciki :evil: Poniewaz brzuszek podrazniony (krew w qpie :( ) Irys od wczoraj dostaje covalescens a od jutra hillsa a/d

albo Iryska pominięto przy odrobalaniu, albo wypluł tabletkę... :roll: to aż nieprawdopodobne, że żaden inny kot z Głowna nie ma obcych, a on jeden tak :?:

goska_bs pisze: Mentosik .... jak zacznie sie bawic nie widac ze brakuje kawalka kota. Juz zazdroszcze jego przyszlemu domkowi :oops:

aaaaaa fakt, sama widziałam :) bawi się jak kociak :) i jaki sprawny jest 8O nic a nic mu nie przeszkadza brak kawałka nóżki... a jaka ślicznota :1luvu: że też ten mój Georg to taki wredny i agresywny do innych kotów... :oops:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pt lut 16, 2007 10:38

Georg-inia pisze:
goska_bs pisze: A wlasnie bedac przy rudym - Irys zarobaczony na maxa :( chociaz to dziwne bo ani u Mentosa ani u Sewerka ani Marli i Tiary nie ma obcych. A u Irysa kleby glist w kupie + "piekne" glistowate hafciki :evil: Poniewaz brzuszek podrazniony (krew w qpie :( ) Irys od wczoraj dostaje covalescens a od jutra hillsa a/d

albo Iryska pominięto przy odrobalaniu, albo wypluł tabletkę... :roll: to aż nieprawdopodobne, że żaden inny kot z Głowna nie ma obcych, a on jeden tak :?:

goska_bs pisze: Mentosik .... jak zacznie sie bawic nie widac ze brakuje kawalka kota. Juz zazdroszcze jego przyszlemu domkowi :oops:

aaaaaa fakt, sama widziałam :) bawi się jak kociak :) i jaki sprawny jest 8O nic a nic mu nie przeszkadza brak kawałka nóżki... a jaka ślicznota :1luvu: że też ten mój Georg to taki wredny i agresywny do innych kotów... :oops:

matko wyrodna :!:
:wink:
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

[poprzednia][następna]