ta druga może mogła by jechać zamiast Gamy do bettysolo

( po nacięciu ucha wydaje mi sie że to kocurek, jak ktoś by był chętny trzeba zaznaczyć ze płeć dokładnie sprawdzimy na miejscu )
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ko_da1 pisze:kciuki potrzebnekotka do kochania z kropeczką na brodzie ma domek w Jastrzębiu Zdroju
dziś pan ją odbiera teraz jest w trakcie rozmowy z Iwoną i dogadują dojazd
jest tez smutna wiadomosc ........na kociarni jest kotek nowy z kk i to dosyc mocnym , inne tez kichają
wątek koteczki
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2052778#2052778[/quote
Ta kochana Ko_da zadzwoniła do mnie i godzine później przyjechali po koteczkę....
Wcześniej byli w sklepie i zakupili taki wspanialy transporterek...
A przed chwila dzwonił do nas i poinformował że koteczka była u weta i jest wszystko wporządku , z psem sie już zaprzyjaźniła.....
Wspaniały dzień.....
terenia1 pisze:Właśnie wróciłam z czarną a może grafitową koteczką od wetwrynarza, dostała trzy zastrzyki antybiotyk, przecwzapalny, witaminy i antybiotyk do oczków. Jutro i pojutrze powtórka. Ma koci katar, początki zapalenia oskrzeli oraz zapaćkane oczka może jakiś uraz mechaniczny, a także podrapany nosek. Ale lekarz jest dobrej myśli. Jest żywotna i przytulasta, zabiegi u weterynarza zniosła spokojnie. Chuda straszliwie widać i czuć wszystkie kosteczki, ale mam nadzieję, że z tym sobie damy radę. Teraz obchodzi swój teren. Iwonka przypominam o telefonie. Iwonka już resztę kotków opisała ja mam jeszcze zdjęcia fajnej kotusi, ale muszę porozumieć się z Iwonką, czy to nie ta co Iwonka o niej pisała, bo się straszne zamieszanie z tymi kocakami zrobiło, ja już sama nie wiem który jest który.
terenia1 pisze:Właśnie wróciłam z czarną a może grafitową koteczką od wetwrynarza, dostała trzy zastrzyki antybiotyk, przecwzapalny, witaminy i antybiotyk do oczków. Jutro i pojutrze powtórka. Ma koci katar, początki zapalenia oskrzeli oraz zapaćkane oczka może jakiś uraz mechaniczny, a także podrapany nosek. Ale lekarz jest dobrej myśli. Jest żywotna i przytulasta, zabiegi u weterynarza zniosła spokojnie. Chuda straszliwie widać i czuć wszystkie kosteczki, ale mam nadzieję, że z tym sobie damy radę. Teraz obchodzi swój teren. Iwonka przypominam o telefonie. Iwonka już resztę kotków opisała ja mam jeszcze zdjęcia fajnej kotusi, ale muszę porozumieć się z Iwonką, czy to nie ta co Iwonka o niej pisała, bo się straszne zamieszanie z tymi kocakami zrobiło, ja już sama nie wiem który jest który.
Ptasiek pisze:Jak widze to strona internetowa schroniska jest już w 1/4 gotowa, a kiedy będzie całkowite otwarcie?
I kiedy następna wizyta w schronisku? Bo mnie samej nie wpuszczą, a futra poszczepione to chcę się wybrać.
ko_da1 pisze:Iwona bierze dziś jednego z tych kotków na tymczas
Oba kotki sobie zupełnie nie radzą , sytuacja jest tu taka jak u Maji kotki nie chcą już jesc i walczyćjeddnego wezmie Iwona dwoch nie da rady , ja mam mojego choreg na kk i dwa maluchy jeszcze ( może ktoś na alegro by mi je mógł dać ??) więc też nie upchne juz bo poprostu nie mam gdzie
może ten domek wziołby tą koteczke ona jest cudna bardzo przymilna ma niecały rok ...........nie wiem ktory zostanie napewno jednen z nich , ale jeśli szybko stamtąd nie wyjdzie ............sytuacja jest tragiczna
iwona_35 pisze:dostałam : 200zł (50zł-Livy....50zł-Jakub.L....50zł-Beatka....50zł aukcja)
+40zł aukcja sporty
+20zł aukcja sporty
+100zł od izaW na klatkę
+150zł od CoToMa
Do tej pory wydałysmy:37zł na weta gdy wyciagałysmy filonke
+10zł dla myszy na puchy
+50zł dla koteczki
+50zł na koteczke od ko_dy
+140zł na jedzonko
--------------------------------------------------
Od 19 stycznia wpłyneło:
+Puss -70zł na Milusie (26.01)
+Agusia-20zł(19,01) za aukcje
+Mała-30zł(29.01)
Wydałysmy:
20 tabletek scanommune-40zł
Saszetki dla leczonych-10zł
czyli mamy :293zł
Wszystkim bardzo serdecznie dziekujemy
Dostałyśmy 70zł na zakup dwóch kontenerków-(są zakupione)
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 117 gości