Super!
Imie samo przyjdzie.
Zobaczysz.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Monisek pisze:Zowisiu, ja tak może trochę OT, ale jak będziesz miała zamiar oddawać klateczkę, to może najpierw zapytaj na forum, czy ktoś jej od Ciebie nie odkupi? Czasem dziewczyny bardzo potrzebują, szczególnie te współpracujące ze schroniskami, a możliwość zakupu klatki za mniejsze pieniądze niż w sklepie pewnie by je ucieszył
Tweety pisze:
jestem tego samego zdania, nawet nie wiem czy nie odkupilybysmy na fundacje
genowefa pisze:P
Co do Radia M. to jestem podobnego zdania
pozdrawiam
Agnieszka
Zofia Wisłocka pisze:W
Sugestia jest dobra, wiec zaproponuje klatke tutaj, albo gdzie uwazacie
ze lepiej - tylko moze warto wiedziec, jakie sa jej rozmiary i uklad !!
Niekoniecznie moze byc taka najlepsza dla kotow (bo wlasciwie jest
dla krolika itp.)
Wzielam te klatke, bo byla najwieksza z tych w sklepie, ale tak naprawde
sadze, ze jest raczej za mala dla kotow (glownie powierzchnia dna jest za mala).
Czekam na wasze opinie,)
zo
Tosza pisze:
Zosiu, według mnie, jak masz możliwość, to oddaj klatkę. Ona jest troche za mała dla kota, nadajer sie ewemtualnie dla zupełnie małych kociąt. Ewentuaknie wymień na naprawde duża klatkę dla królików (podstawa 50x100cm), wniej można już dośc wygodnie przechowuwać koty, choć też jest dla królików
Tosza pisze:
Jeszcze w sprawie Smoczka-ona sie zgubiła w dpśc dobrej okolicy-tam są dwa osiedla domów jednorodzinnych. Sama mieszkam na osiedlu o charakterze podobnym do tego na Woli Justowskiej i poza kilkoma wyjatkami ( u mnie wszystkie wyjatki mieszkają niestety tuz koło mnie :evil: ) ludzi wyznaja teorię, że "wszystkie zwierzeta są nasze"-zabłąkanego psa sie bierze do ogródka i szuka jego właściciela, koty sie dokarmia, przygarnia itp. Jest to zupełnie inne podejście, niż wśród mieszkańców bloków, gdzie zwierzeta bardzo często traktuje sie wrogo, a przynajmniej obojętnie i ci, co dokarmiaja uważani sa za dziwaków. Ja nie sądzę, by ona opuściła tamten teren, a koty maja niezwykła zdolnośc odnajdywania misek z jedzeniem w cudzych ogródkach. Cały czas trzymam kciuki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 312 gości