Królewna Czekoladka, Krokodyle i Tygrysy (s. 103)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 05, 2007 22:11

będzie dobrze :wink: :D
nie wszystkie koty są takimi duszami towarzystwa jak np. Lilian :wink: , widać Czekunia tak ma i trzeba uszanować jej osobowość :lol:
Pyszczku uroczy, smacznego kurczaczka :wink:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto lut 06, 2007 9:54

Czekusiu to jeszcze tylko niecały tydzień (moje dziecko przelicza wszystko na godziny, a godziny na minuty, a potem sekundy i to w pamięci :roll: ). A dzisiaj jestem chyba pierwsza, ale zalogować się to była sztuka (logowanie trwało godzinę :lol: , ale twarda byłam i wyczekałam). Miziaki dla całej bandy i dla Ciebie :wink:

Drahma

Od: Śro kwi 05, 2006 9:00

Post » Wto lut 06, 2007 11:51

Ty się chociaż zalogować dałaś rady :D , u mnie pojawiało się tylko logo Miau :( ale już jestem.
Czekunia mój Ty pożeraczu kurczaczków :wink: , rób tak dalej, niech się Tym "innym zwierzętom" nie wydaje że są bezpieczne :wink: :lol:
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Wto lut 06, 2007 13:52

gattara pisze:Ty się chociaż zalogować dałaś rady :D , u mnie pojawiało się tylko logo Miau :( ale już jestem.
Czekunia mój Ty pożeraczu kurczaczków :wink: , rób tak dalej, niech się Tym "innym zwierzętom" nie wydaje że są bezpieczne :wink: :lol:

Bo ja wytrwała jestem :ryk: :ryk:

Drahma

Post » Śro lut 07, 2007 0:25

Czekunia chyba ciągle jeszcze sprawdza z Agnes klasówki i wystawia oceny na półrocze :lol:
Pączusiu, jesteś zuch dziewczyna :wink: bo skoro nie tylko potrafisz się już z nimi jako tako porozumieć, ale i jeść ze wspólnych misek :wink: ... Bimbo niestety jest niereformowalna, ostatnio zaczęła warczeć nawet na najłagodniejszego na świecie, pierdołowatego Ropuszka :( teraz właśnie też warczy, nie wiem na kogo, ale warczy :( zostawiona sama w pokoju, chce wydrapać drzwi na wylot :roll: wypuszczona - chce pomordować wszystkie inne koty i mieć pańcię na wyłączność...
jak już posprawdzasz kochanie te klasówki, to napisz do nas DUŻO i z fotkami, dobrze :lol: ?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Śro lut 07, 2007 6:50

Wielbłądzio pisze:jak już posprawdzasz kochanie te klasówki, to napisz do nas DUŻO i z fotkami, dobrze :lol: ?[/i]

Właśnie Czekunia :D , napisz do ciotek jak już będziesz miała wiecej czasu.
Miziam baaardzo mocno :love:
Obrazek

gattara

Post » Śro lut 07, 2007 15:13

czekamy, Czekoladowa Szczęściaro, czekamy :1luvu:

Wielbłądzio

Post » Śro lut 07, 2007 16:08

Królewna to by pewnie znalazła czas, gorzej z moim :roll:
Szkoda, że doba nie ma konsystencji gumy, no i że czasem spać trzeba...
Ale niech Ciocie tak bardzo nie namawiają Czekoladowej do pisania, bo mi się tu już za bardzo rozpanoszyła- uznała biurko za swoją własność i tylko z uprzejmości wydziela mi kawałek miejsca :roll: A to mi coś napisze od rzeczy w dokumentach, a to mi coś skresli, a to mi czcionki poprzestawia... A wczoraj wykonała pięknego susa z podłogi wprost na biurko...... do kubka z kawą :crying: :evil:
Obrazek

agnes_czy

Od: Wto lip 05, 2005 13:48

Post » Śro lut 07, 2007 16:09

Skoczna Dziewuszka jest... :wink: :D
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Śro lut 07, 2007 23:09

nie narzekaj Agnes, bo prześlę Ci kurierem Liliana :twisted: wiesz, co koteczek dziś zrobił? rozszarpał zębiskami z boku torbę 4-kilogramową proszku do prania i WYTASZCZYŁ JĄ do pokoju (zużyte niedużo, trzeba liczyć, że 4 kg kota było w stanie ściągnąć z pralki i przyciągnąć dobre 4-5 metrów ok. 3 kg 8O ), a tu mała Duńka najwyraźniej zechciała uprać się na sucho :roll: :twisted: cały dywan w białym pyle, cały czarny kot też, w dodatku kot dziki tak, że pomimo usilnych starań nie jestem a stanie jej złapać we własnym mieszkaniu... jedyna nadzieja, że proszek się obsypał podczas ucieczki (ganiałam diablicę znów z godzinę bezskutecznie :( ) i może dzięki temu się nie struje :(
ona chce do szkoły, mówię Ci :wink: skoro moje pumy studiują, to i Czekunia może, z powodzeniem poradzi sobie nawet na dwóch kierunkach!:wink: i nie broń jej dostępu do materiałów piśmienniczych, nie karć chęci pomocy, bo się dziecina zniechęci... sama jako pedagog pewnie to lepiej wiesz :wink: zresztą ja nie bardzo rozumiem: Czeko chce pomóc, Ty jesteś bardzo zmęczona... dlaczego jesteś niezadowolona? nie powiesz nam chyba, że efekty niezadowalające :ryk:
Pyszczku, a może zamiast poprawiać coś tam Mamusi w papierach, napiszesz do nas listy :lol: ? wiesz, albo jakiś długopis musisz pożyczyć z biurka, albo atrament i maczać pazurek :wink: a jak dostanę taki list, to osobiście sfinansuję Twoje kształcenie, pojedziesz z Ropciem na Sorbonę, ok? :mrgreen:

Wielbłądzio

Post » Czw lut 08, 2007 6:41

Witaj mój Kangurku :wink: , ciotka dzisiaj jest nie do życia :( , mam grypę giganta, 40 stopniu w cieniu :wink: , zaraz umrę....
Lepiej nie będę Cię całować, nawet wirtualnie :roll: .
Obrazek

gattara

Post » Czw lut 08, 2007 8:34

Czekuniu jak tam u Was, bo moje od rana łapią płatki śniegu :lol: .
A Ciotuchna Gattara to powinna mleczko z czosnyczkiem i miodzikiem i ciepłe wyrko - za zdrówko Ciotuchny :ok: :ok: :ok:

Drahma

Post » Czw lut 08, 2007 11:41

o, to już druga Ciocia za przeproszeniem zdycha :( pierwsza ledwo się może ruszyć od bolących stawów, już drugi tydzień :(
Czekulku, trzymaj za nas pazurki, bo co będzie, jak Ci Ciotki hurtowo pomrą :wink: ? a u Was wszyscy (łącznie z Tą, co sprząta, napełnia miseczki i płaci czynsz :wink: ) zdrowi mimo mrrrozów?
jedyny stwór, który jeszcze jest zainteresowany padającym śniegiem, to Norcia: siedzi na parapecie i 'łapie' płatki. reszcie spowszedniał chyba taki widok, wolą się tłuc i na siebie złowieszczo śpiewać. zwariować można :roll:

Wielbłądzio

Post » Pt lut 09, 2007 7:29

Cześć Słoneczko :D , Ciotka wbrew wczorajszym oczekiwaniom przeżyła noc :wink: . Wybyczyłam się dzisiaj do siódmej :lol: . Miziam mocno Kochanie :love:
Obrazek

gattara

Post » Pt lut 09, 2007 8:14

Obrazek

Nie martwcie sie, Cioteczki. To białe na pysiu to nie siwizna. Znalazłam agnes bułkę i pozwoliłam sobie sie poczęstować. Pyszna była, ale brudziła.
Obrazek

agnes_czy

Od: Wto lip 05, 2005 13:48

[poprzednia][następna]