Deli

Dlatego tak bardzo myslimy o jakims laptopie z blueconnect czy innym dostepem do internetu w calej Polsce
Dzisiaj mialem najmilszy dzien na uczelni- 3 zaliczenia w terminie zerowym (min. 4,5 z ekonomii <nie wiem jakim cudem>) + 5 z odpowiedzi z anglika. Jak tak dalej pojdzie to bedzie stypendium

A zupelnie na serio to byle dosciagnac do "licencjata" i cieszyc sie z konca edukacji
Denis & Muff wyczuwaja "cos zlego w powietrzu", co najprawdopodobniej oznacza wizyty i opieka tesciowej nad kocia banda przez kilka dni. Siedza schowane pod kanapa, podczas gdy Duzi w szalenczym tempie pakuja sie, piora ciuchy i organizuja wiele innych rzeczy w poplochu
Teraz bardziej przykra czesc wpisu. Wczoraj bylem w piwnicy i zobaczylem pieknego, malutkiego kociaka. Byl zdrowy- nie mial KK, uszy czyste, oczy nie zaropiale, najedzony, brak pasozytow na skorze. Na wszelki wypadek zostawilem sporo karmy, dalem mu troche mokrego. Od razu po powrocie zabieramy go do domu i organizujemy domek tymczasowy. Piekny, czarnobialy kociak (zupelnie jak Denis); mam nadzieje, ze znajdzie domek za pomoca forum i allegro... W piwnicy jest cieplo, sa okienka z wejsciem, podobno sporo osob dokarmia. Mam nadzieje, ze nic mu sie nie stanie do piatku...