Denis, Muff. Po remoncie!!!! Fotki- str. 69!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 01, 2007 22:32

Kielbasa z beczki? Taka, ktora ma białawy nalot?

Jezeli sie nie myle- to nie. Ale nieraz widzialem toto w sklepie i az slinka mi ciekla na jej widok :P Uwielbiam takie smakolyki :D

Jak Ci nie smakuje- mozesz mi poczta wyslac :D

Doszly rybki z allegro? Smakuja kocinom?

FreEp

Od: Śro wrz 20, 2006 1:27

Post » Pt lut 02, 2007 9:40

Nie, nie. To nie jest ta z bialym nalotem.

Jak by to okreslic... :roll: To jest cos posredniego miedzy
jakas swojska kielbasa a mysliwska. 14,90.

Oczywiscie wczoraj za malo jej kupilam,
ale dzis nadrobie :twisted:

Rybsztylki z Allegro jeszcze nie przyszly. Czekamy.
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt lut 02, 2007 17:46

W poniedzialek jedziemy do Zakopanego :D Cudem udalo sie trafic na przyzwoity pensjonacik 50 m od Krupówek :D
A wiec znikam do piatku, zabieram sie za pranie i pakowanie (bo jutro i pojutrze mamy uczelnie). Pozdrowienia goralskie dla wszystkich !!!

A kocisze zostaja pod opieka tesciowej. Miejmy nadzieje, ze przezyja :P

:twisted:

FreEp

Post » Pt lut 02, 2007 17:57

Udanego odpoczynku! :P

Przeżyją: i kociaste i teściowa ;)

Aaa.. i widziałam tu chyba gdzieś niedaleko magiczne słówko: "dokocenie" miaukunem a właściwie miaukunką? ;)

Gratulować już? 8)

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Pt lut 02, 2007 18:08

FreEp pisze:W poniedzialek jedziemy do Zakopanego :D Cudem udalo sie trafic na przyzwoity pensjonacik 50 m od Krupówek :D
A wiec znikam do piatku (...)

Milego wypoczynku!

Bez netu bedziecie? :strach:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Pt lut 02, 2007 18:30

Net mamy w komorkach, zobaczymy, czy da sie dodac jakiegos posta z fotka z Zakopca :D

Gratulowac dokocenia bedzie mozna po sesji, tj. gdzies w marcu. Miejmy nadzieje, ze sie uda i ze TZ sie nie rozmysli :D ;)

Dziekuje, mam nadzieje, ze Ty tez rowniez milo spedzic tez czas:)

Pozdrowienia dla wszystkich:)

W sobote/ niedziele postaram sie zrealizowac przelew na konto Brzusi. O ile jeden przekaz dojdzie od forumowiczki :)

FreEp

Post » Pt lut 02, 2007 18:42

No to wspanialego wypoczynku zycze!
I pożądam wieści!!! :lol:

Dorota

Post » Sob lut 03, 2007 2:41

Jezeli sie uda, obiecuje slac wiesci :D

Ciekawe czy gorale maja stale lacze z internetem? Postaram sie dorwac jakas kafejke internetowa i napisac jakiegos posta ;)

To sie nazywa uzaleznienie :D

Dziekuje Doroto! Napewno bedzie milo, wszak tak dawno nigdzie nie bylismy tylko we dwojke ze TZem :wink: Szkoda, ze po powrocie czeka mnie nastepnego dnia mega kolos z rachunkowosci. Ale mowi sie trudno- zalicze nastepnym razem :wink:

Pozdrowienia :D

FreEp

Post » Sob lut 03, 2007 13:52

FreEp - jak myśmy z mężem wybierali pensjonat na wakacje, to jednym z podstawowych argumentów była kafejka internetowa dla gości ;-)
Deli

Deli

Od: Nie cze 29, 2003 11:14

Post » Sob lut 03, 2007 20:25

Deli :D Dlatego tak bardzo myslimy o jakims laptopie z blueconnect czy innym dostepem do internetu w calej Polsce :P

Dzisiaj mialem najmilszy dzien na uczelni- 3 zaliczenia w terminie zerowym (min. 4,5 z ekonomii <nie wiem jakim cudem>) + 5 z odpowiedzi z anglika. Jak tak dalej pojdzie to bedzie stypendium :wink: A zupelnie na serio to byle dosciagnac do "licencjata" i cieszyc sie z konca edukacji ;)

Denis & Muff wyczuwaja "cos zlego w powietrzu", co najprawdopodobniej oznacza wizyty i opieka tesciowej nad kocia banda przez kilka dni. Siedza schowane pod kanapa, podczas gdy Duzi w szalenczym tempie pakuja sie, piora ciuchy i organizuja wiele innych rzeczy w poplochu :P

Teraz bardziej przykra czesc wpisu. Wczoraj bylem w piwnicy i zobaczylem pieknego, malutkiego kociaka. Byl zdrowy- nie mial KK, uszy czyste, oczy nie zaropiale, najedzony, brak pasozytow na skorze. Na wszelki wypadek zostawilem sporo karmy, dalem mu troche mokrego. Od razu po powrocie zabieramy go do domu i organizujemy domek tymczasowy. Piekny, czarnobialy kociak (zupelnie jak Denis); mam nadzieje, ze znajdzie domek za pomoca forum i allegro... W piwnicy jest cieplo, sa okienka z wejsciem, podobno sporo osob dokarmia. Mam nadzieje, ze nic mu sie nie stanie do piatku...

FreEp

Post » Sob lut 03, 2007 20:45

Koty schowane pod kanapą:
Obrazek

Buzi buzi :D : (w ramach pocieszenia, ze Duzi wyjezdzaja)
Obrazek

I Dennie przytulony do Muffiego ;(:
Obrazek

FreEp

Post » Nie lut 04, 2007 1:28

Bazarkowa aukcja z ksiazkami zostala zakonczona. Konto brzusiowe powiekszy sie o kwote 208 zl :D
Udalo mi sie wejsc z komorki na forum.miau.pl, a wiec napewno pojawi sie jakis post (a moze i kilka o ile nie zbankrutuje ;) ). Rzeczy mamy juz spakowane (czesciowo), jutro tylko wysprzatac domek, aby tesciowa sie nie zalamala :P Juz czuje smak grzanego piwa/wina, oscypka, klimat goralskiej chaty z kominkiem :D Do wypadu dolacza siostra TZa, przynajmniej bedziemy mieli osobistego fotografa :wink:

FreEp

Post » Nie lut 04, 2007 7:34

Gratuluje osiagniec! Tak trzynac!

FreEp pisze: A zupelnie na serio to byle dosciagnac do "licencjata" i cieszyc sie z konca edukacji ;)

Jakiego konca? Jakiego?
Potem MU sie robi :twisted:

Dorota

Post » Nie lut 04, 2007 11:43

Biedne kocinki, będą teęęęsknić ;) ale za to jak Was docenią, kiedy wrócicie :)

Oby ten maluch się przechował przez ten tydzień...

Bawcie się dobrze :)

Uschi

Od: Śro kwi 12, 2006 16:17

Post » Nie lut 04, 2007 12:54

Magisterki nie robie- kompletnie mi nie potrzebna :)

Tez mam nadzieje, ze temu maluchowi nic sie nie stanie. A byl taki slodziutki :oops: Ale i kompletnie przerazony. Siedzial na rurze z ciepla woda i wygladal jak nietoperz- takie bylo moje pierwsze skojarzenie :) Wygladal jak miniaturka Denisa, jedyna roznica byla slodka biala kropka kolo nosa :)

Dziekuje Uschi i wzajemnie :)

FreEp

[poprzednia][następna]