serce dla Gucia

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro sty 31, 2007 12:31

Marlenko dam Ci czas oczywiście. mieszkam w Głogowie w woj. dolnosląskim, mamy bezposredni autobus z Głogowa do Wawy. Bo jak dobrze zrozumiałam to mieszkasz w koło Warszawy. Ale z transportem sie pomyśli, może znajdzie się cos, jak trzeba to nawet dla pewności Gucia tu na miejscu oddam do kastracji, żeby nic mu się nie odwidziało i żebyś nie miała później kłopotów. Kotki są kochane, tyko musi sie taki przyzwyczaić, oswoić. Oprócz tego jego niesamowitego spokoju to jest całkiem zdrowy i normalny, już sam wskakuje na stół, nie jest taki szybki jak moje koty, wszystko robi powoli i ostrożnie, ale nie jest ułomny, jego dziwne zachwiania prawie całkiem się cofnęły, jeszcze to oczko musimy sprawdzić u doktora. Guciu robi się coraz cięższy i ładniejszy, a ta jego sierść, coś niesamowitego, jak sie patrzy to zwykłe futerko, a tu takie mięciutkie zwierzątko.
Jeśli chodzi o transporterek to mam taki duży dla swoich kiciów, więc Ci pożyczę, a później mi odeślesz. Napisałaś mi że lubisz bardzo psy, że jesteś psiarą, ja też, w domu miałam psy od zawsze, ale koty to co innego. One uczą człowieka pokory, to sa indywidualiści. Koty to taka arystokracja - ale kochana i warto mieć w domu takiego arystokratę, wówczas dom nabiera więcej powagi a z tym i przytulności i ciepła.
Tak pisze i zastanawiam się nad transportem, mam kogoś znajomego kto z Głogowa co 4 dni jeździ do Jarocina, więc z kokiem mógłby cię zabrac, u mnie się prześpisz, poszukamy takiego transportu, żeby było dobrze dla Ciebie i dla Gucia.
teraz kończe i zmykam do Gustaw, siedze sobie w domku bo jestem chora :(, ale już jest lepiej.
pozdrawiam serdecznie
"wiem tylko, że wszystko się zmienia... jest coś, a później tego nie ma..."

gustawa

Od: Pt sty 26, 2007 22:57

Post » Śro sty 31, 2007 23:08

kochani taka straszna pogoda i te biedne zwierzaki, dobrze, że chociaż nie jest zbyt zimno.
A Guciu cierpliwie czeka na swój nowy domek - jest wyjątkowy bo spokojny nad spodziewanie :), warto mieć takie futerko spokoju - polecam

gustawa

Post » Czw lut 01, 2007 11:08

powoli przestaje wierzyc w to że ktoś zechce Gucia :(, szkoda bo jest wart tego , żeby mieć swojego właściciela, ciepłe miejsce i miseczkę z jedzeniem :( :cry:

gustawa

Post » Czw lut 01, 2007 11:20

na pewno wszystko będzie dobrze,
nie trać nadziei!!!

puss

Od: Czw lis 09, 2006 13:24

Post » Czw lut 01, 2007 12:19

Gustawa, żeby znaleźć dom trzeba coś robić...samo pisanie w wątku nie wystarczy...Poza tym zawsze to trochę trwa...Prosiłam o lepsze fotki, wtedy mogłabym wystawić Gucia na Allegro...Zresztą w ogóle dobre fotki to podstawa...
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Czw lut 01, 2007 14:01

Nie mogę męża przekonać, niestety.
Jeszcze negocjuję, ale ni wiem, czy się uda.

zasadzkas

Od: Czw gru 21, 2006 23:50

Post » Czw lut 01, 2007 23:52

Molestuję nadal, uparcie odmawia.

Nie przestanę, ale szukajmy jednocześnie domu dla kocurka.
Bardzo pomaga allegro, tylko trzeba przesiewać zainteresowanych.
Pomoc w allegro deklaruje tutaj puss, poprosić ją trzeba.
Gustawo, umiesz pisać prywatne wiadomości do konkretnej osoby?

zasadzkas

Post » Czw lut 01, 2007 23:55

Puss wstawila mi Norka na Allegro :lol:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt lut 02, 2007 0:08

Przez allegro właśnie znalazł się super dom dla kocurka Nikodema mojego kolegi babci. Bardzo fajny. I dom i kot.

zasadzkas

Post » Pt lut 02, 2007 12:20

dobra, to puss wstawi też Gucia 8)

puss

Od: Czw lis 09, 2006 13:24

Post » Pt lut 02, 2007 13:12

:) dziękuję kochanie !!!! i słodkie miau od Gustawa - a jest tak przefajny że az żal go bedzie oddawać.

gustawa

Post » Pt lut 02, 2007 17:59

Mam kłopoty z internetem i z mężem :?
Gustaw jest przecudny.

zasadzkas

Post » Pt lut 02, 2007 21:41

Marlenka ,mysle że twój TŻ powinien iśc na szkołe życiado mnie :lol: moj Grzesiek jest z rodziny bez zwierzęcej ,to ja go wszystkiego naumiałam i jestem z tego dumna ,z tym że ja nie pytam ja biore i komunikuje :wink: a on jeczy jęczy ,kwili a na drugi dzien juz coraz ciszej i ciszej a jak mu zapropomujesz ze oddasz -co ty ,przecież to nasz kot ,a gdzie mu będzie lepiej :lol:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie lut 04, 2007 0:32

Kurczę, gdyby jeszcze dałoby się wstawić go do kieszeni i zanieśc do Ciebie na to szkolenie, albo zakręcić w słoik, żeby po drodze nie uciekł :wink:
Molestuję nadal, coraz mniej wierząc.
Cały czas pamiętam o Guciu i wierzę w dobry dom dla niego.
Właściwie, marzę. Będzie tu pisał, a ja będę mu zazdrościć.

zasadzkas

Post » Pon lut 05, 2007 18:50

Uwaga !!
Guciu jutro jedzie do dobrych ludzi, starsze małżeństwo z pieskiem, mam nadzieje, że podbije ich serca i zostanie już tam na zawsze !!!!!!!!!!! więc narazie się wstrzymujemy :), mam nadzieje ze teraz ja bedę pomagała innym tak jak Wy Wszyscy Pomogliście mi !! dziekuję !!!!!!!!!!!!!!
P.S.
TRZYMAJCIE KCIUKI

gustawa

[poprzednia][następna]