RUDY półroczny szuka domu lub tymczasu Warszawa

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pon sty 22, 2007 10:21

Tak, mam transportek, kończę pracę o 17, pracuje w centrum.
Jak mój mąż będzie wracał z pracy, to poprosze go żeby zostawił mi samochód, będzie łatwiej pojechać do kliniki.
Gdzie chcesz sie spotkać?
Pozdr

monika p

Od: Czw lut 23, 2006 16:45

Post » Pon sty 22, 2007 10:22

Trzymam kciuki, za Rudego i za Was! 8)

Agalenora

Od: Pon lis 14, 2005 23:49

Post » Śro sty 24, 2007 10:02

Trochę to się odwleka, ale mamy nadzieję, że w tym tygodniu uda nam się już tą łapankę zorganizować.
Pani karmicielka, do której najchętniej podchodzi Rudas, jest nieuchwytna, ale druga Pani chętna i gotowa pomóc :)
Mam nadzieję, że da się złapać, zwłaszcza że teraz taka pogoda, a on tak gdzieś w śniegach :(
Kciuki trzymajcie

monika p

Od: Czw lut 23, 2006 16:45

Post » Śro sty 24, 2007 10:07

Jasne :ok:
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Śro sty 24, 2007 17:19

no ja niestety odpadam, bo w piatek emigruję na ponad 2 tygodnie, mam nadzieję, że do mojego powrotu już się go uda złapać.

Moniko - pytałaś mnie smsem, ale nie miałam czasu odpisać, piszę tu, może Ci ktoś inaczej doradzi:

pytanie było czy zabierać rudego od razu do weta

odpowiedź: to zależy :roll: jeśli jest:
a) chory - to zabierać
b) "optycznie zdrowy" i dość miły - zabierać
c) "optycznie zdrowy" i na tyle dziki, że przewidujesz, że wet będzie miał z nim kłopot nawet z obejrzeniem - wziąć do domu, oswoić trochę i dopiero do weta.

Ale jeśli uznasz, że da się go w ogóle obejrzeć - lepiej żeby wet na niego okiem rzucił.

GDYBY był problem ze złapaniem, to Mafia Tarchomińska ma jedną łapkę, a gagucia ma dostęp do jakichś innych - musisz się z nimi dogadać i zrobić łapankę do łapki. Ale mam nadzieję, że da się złapać w ręce...

POWODZENIA!
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Pt sty 26, 2007 13:46

No to trzymam kciuki - domku czekają na rudzielce, a rudzielec na ulicy ...
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

[poprzednia]