Czujemy się zaszczyceniKocurro pisze:Bonkreta, jaki podpis!!!!
Będzie moim ulubionym podpisem.
Wszedł do kolekcji jotpegów.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Czujemy się zaszczyceniKocurro pisze:Bonkreta, jaki podpis!!!!
Beata pisze:ja trzymam za zdrowko![]()
i pomyslec, ze ja sie ciesze, ze Bajka ma leukocyty na poziomie 20 000, to uczy pokory![]()
Bonkreta pisze:Czujemy się zaszczyceniKocurro pisze:Bonkreta, jaki podpis!!!!
Kontynuujemy to, co dotychczas. Dołączamy jeszcze Metronidazol. I tak naprawdę to nie wiem, co poza tym. Jutro mam z nią dłużej rozmawiać...Liwia pisze:co wetka na to?
Bonkreta pisze:Kontynuujemy to, co dotychczas. Dołączamy jeszcze Metronidazol. I tak naprawdę to nie wiem, co poza tym. Jutro mam z nią dłużej rozmawiać...Liwia pisze:co wetka na to?
Właściwie w ciemno. Kupę badaliśmy, nic nie wyszło, ale jak wiadomo to może być przekłamanie, bo nie zawsze wychodzi...Liwia pisze:Bonkreta pisze:Kontynuujemy to, co dotychczas. Dołączamy jeszcze Metronidazol. I tak naprawdę to nie wiem, co poza tym. Jutro mam z nią dłużej rozmawiać...Liwia pisze:co wetka na to?
w ciemno ten metronidazol czy kupe tez badaliscie? Korek tez bral, wlasciwie na moje zyczenie ale efektow nie mielismy
Madżong dostaje trilac, na razie trochę ponad tydzień. Podwyższenie eozynofilnych może sugerować, że jednak coś w tych jelitach siedzi...Liwia pisze:tak jak i u nas, kupa czysta. Dostawal tez lakcid przez 6 tygodni, ech szkoda gadac normalnie czym ja juz tego kota meczylam![]()
Z innej paczki - wiesz ile tluszczu jest w kosciach?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 104 gości