!Wypadła z 3 piętra!>:|Gargulec Wspaniały nowe foty str5

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 04, 2006 3:13

AAA! z tym ugniataniem szyj jest naprawde strasznie.Wiem/mam nadzieję,że ona kiedyś z tego wyrośnie, ale do tego czasu ja będę martwa.Uwzieła się po prostu...i przy okazji wsadza mi wąsy do nosa.Jak spać w takich warunkach?
Dziś przeżyłam chwile grozy ,bo zauważyłam,że jeden Bołowo-Gargulcowy kieł jest bardzo przekrzywiony-wypchnięty do przodu.Przeraziłam się,że żuchwa się znowu poprzemiaszczała, że drut nie trzyma itd itd....A to mleczak się po prostu ruszał i już gotowy do wypadnięcia był :roll:

aga23

Od: Wto sie 02, 2005 23:41

Post » Sob lis 04, 2006 18:06

No i co z tym "Tu straszy"?

dorregaray

Od: Nie sty 01, 2006 18:50

Post » Sob lis 04, 2006 20:30

aga23 pisze:

Wiem/mam nadzieję,że ona kiedyś z tego wyrośnie ....

Złudna nadzieja :P ona z tego nie wyrośnie :lol:
Ferd juz tak 3 i pół roku pracuje za bołarza 8) :wink:

Fredziolina

Od: Śro kwi 13, 2005 19:24

Post » Czw lis 09, 2006 10:32

Co tam słychać u Gargulca? :lol: Jak tam jej żuchwa? :cat3:
Kicia,Złotka,( Klara,Filuś,Morti -śpij spokojnie)Avi i Niutek.

Monika D.

Od: Pon paź 30, 2006 0:05

Post » Wto sty 23, 2007 5:00

Wczoraj robiłam Gargusiowi zdjęcia i pomyślałam,że wypadałoby kilka wrzucić do wątku,co by pokazać jaka z niej duża panna...tzn, duża to ona akurat nie jest, jest bardzo drobniutka.Gargulec już oficjalnie stał się Gargulcem i jest to jedyne imię na jakie reaguje :D Garguś od kilku dni obwieszcza całemu światu,że już dojrzał...mamy cichą rujkę...chociaż nie wiem,czy to dobre określenie.Niby dupska nie nastawia,nie turla się itp ale wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują ,że to to.Gęba jej się od kilku dni nie zamyka, miłosna to ona zawsze była ale teraz jakby bardziej. A to oznacza ,że niedługo czeka nas sterylka i to mnie przeraża, bo ona jest taka drobniutka :?
Wet mówił,że będzie kaleką, wiec pomyślałam sobie: jak to takie biedne, to może nie bedzie szalało i latało po meblach i będzie spokój...bardzo się myliłam.Ten kot ma jakieś nadprzyrodzone moce.Te nieszczęśliwe , przykurczone tylne łapki nagle okazały się być sprężynami, za pomocą których Gargulec dostaje się WSZĘDZIE. To kot odrzutowy.Ogon Gargulca żyje swoim własnym życiem.Ona panuje nad ok 1/5 ogona, u nasady, a reszta to już robi co chce.Ostatni włożyła go do kawy....nawet nie poczuła.Generalnie niczym się nie przejmuje i nie ma żadnych kompleksów-bo niby czemu? Tylne łapki często całkiem ładnie prostuje i wygląda prawie jak zwykły mini kot... dopóki do akcji nie włączy się szalony ogon :twisted: Aha, Gargulec nadal mnie dusi i coś mi się wydaje, że faktycznie nigdy z tego nie wyrośnie...
Oto Gagrulec:

ObrazekObrazek
z moją skarpetką...ObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

aga23

Post » Wto sty 23, 2007 9:31

No jak się cieszę,że u kici wszystko w porządku :D .A kicia śliczna.Co do sterylki to my z Kicią mamy to już za sobą :D .Czekamy tylko na zdjęcie szwów. :D
Kicia,Złotka,( Klara,Filuś,Morti -śpij spokojnie)Avi i Niutek.

Monika D.

Od: Pon paź 30, 2006 0:05

Post » Wto sty 23, 2007 14:55

Taaak u kici wszystko w porządku :twisted: Bardzo pojętne zwierzątko-chłonie wiedzę przekazywaną jej przez resztę kotów, czyli jak doszczętnie rozwalić chałupę :twisted:

aga23

Post » Wto sty 23, 2007 17:21

:1luvu: Sliczna!!! Co tam ugniatanie szyi, masz przynajmniej darmowy masaż ;)
Lelek [*]
ObrazekLuna

kuchatka

Od: Czw paź 06, 2005 16:49

Post » Wto sty 23, 2007 19:24

Nooo...masaż mam jak zarzucę włosy na twarz i odpowiednio się ułożę-wtedy czasami się toto da nabrać i mam cudowny masaż karku 8)

aga23

[poprzednia]