Wątek Azorka i reszty!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 16, 2007 15:12

miziaki dal calej paki :lol: gattara moje firany :wink: ostatniio zlecialy mi na glowe w srodku nocy :evil: cala misternie budowana konstrukcja padla :roll: oczywiscie nikodem probowal wejsc na sufit 8O 8O 8O wymiziaj azorka za uszkami i cala reszte towarzystwa rowniez ale azorka najbardziej :oops: :love: na marginesie mam dla calego zwierzynca maly prezent iii moja kolezanka leci niebawem do mielca 8) na poczatku lutego i jesli to mozliwe to ewentualnie czy moglabys odebrac??? :oops: :lol:
Obrazek

ewapod

Od: Nie maja 28, 2006 4:56

Post » Wto sty 16, 2007 15:28

Wymiziani wszyscy, Azorka mam właśnie na kolanach :D .
Odebrać jak najbardziej bym mogła, ale Kiciu strasznie mi głupio przyjmować upominki :oops: , chociaż podejrzewam że Azik na pewno by nie odmówił :lol: .
Jak już przyjdzie co do czego, to się dogadamy co do szczegółów.
Dzięki w imieniu Gromadki, kochana jesteś:love:.
Wymiziaj koniecznie ode mnie moją ulubioną parkę!!!
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Wto sty 16, 2007 15:57

gattara ale to nie dla ciebie upominek tylko dla stadka :lol: mojego ulubionego stadka(azorka szczegolnie :oops: )ha nikodem wlasnie w bardzo szybkim tepie zjadl? ogorka ktorego przygotowalam na mizerie :evil: :evil: :evil: a ziuta wlasnie atakuje monitor :roll: nic nie widzie bo sie krolewna ze swoja sznwna rozsiadla no cozwidocznie czuje sie zaniedbana :roll: :wink:
Obrazek

ewapod

Post » Wto sty 16, 2007 16:38

Ewapod Azorek kazał mi coś takiego zrobić :D
Obrazek
Obrazek

gattara

Post » Wto sty 16, 2007 17:01

jesuuuu wysiadlam normalnie padlam :1luvu: :1luvu: :1luvu: :love: :love: :love: azor ty moj :king:
Obrazek

ewapod

Post » Śro sty 17, 2007 14:34

Bardzo się cieszymy że Ci się podobało :D .
Pozdrawiamy
Obrazek

gattara

Post » Śro sty 17, 2007 14:39

Co ciekawego dzisiaj wymyślił mój idol Azorek? :D

kothka

Od: Wto lis 09, 2004 12:50

Post » Śro sty 17, 2007 15:00

Azor dzisiaj wyjątkowo przespał spokojnie noc, mogłam się byczyć w łóżku do czwartej nad ranem :wink: :lol: . Nawet się zastanawiałam czy moje biedne kociątko nie jest chore :lol: , ale zaraz poprawił mi nastrój 8O , podczas mojej zaledwie półgodzinnej bytności na zakupach wrąbał pół mojego kapcia, ukradł klucz od barku i rozwalił po całym pokoju opakowanie podpasek 8O , były w zamykanej szafce, niestety mam w domu ślusarza (Bono jak zostanie ładnie poproszony jest w stanie otworzyć każdą szafkę i drzwi).
Kiedy stanęłam w progu Azik zmęczony spał na stercie resztek , trochę podeszwy z kapcia, trochę ligniny. Ma ktoś takiego potwora??
A teraz znowu kicha, bo nosia zatkało mu dokumentnie.
A propos - było też bardziej zabawnie, kiedy nakichał prosto w twarz kominiarza :twisted: , myślałam że padnę - Azor poszedł powitać ekipę kominiarzy kontrolujących naszą instalację, oczywiście całusom nie było końca, w pewnym momencie coś go zakreciło w nosku i jak nie kichnie :lol: , kominiarz był cały mokry.... najpierw zaniemówił, a potem nastało pandemonium, cała ekipa rżała jak stado koni, generalnie sympatycznie było :ryk:.
Azik właśnie wlecze moją kurtkę po podłodze 8O , zabiję drania...
Obrazek

gattara

Post » Śro sty 17, 2007 15:05

Azor, Ty moim idolem jesteć
Simbo
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Śro sty 17, 2007 15:10

Ja nie mogę, co za kot! :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Śro sty 17, 2007 15:23

:twisted: :twisted: :twisted: Wiedzialam, ze Azor zawsze cos wymysli :D Mam tylko nadzieję, że Romek tego wątku nie doczyta ;)

kothka

Od: Wto lis 09, 2004 12:50

Post » Śro sty 17, 2007 15:38

Azor na prezydenta!! :ryk:
Chociaż szczerze mówiąc strasznie jest męczący :roll: .
Kurtka uratowana, ale marnie z nią było... :lol:
Generalnie - jaki ojciec, taki syn :evil: , nie pisałam Wam jeszcze o nowym hobby Kiwaczka 8O . A mianowicie mój "drugi po bogu" wymyślił ostatnio nową zabawę. Kiedy któreś z reszty Potfforów robi w kuwetce "coś grubszego" :wink: , Kiwcio podbiego do delikwenta od tyłu i usiłuje ukraść spadające kupalki 8O . Zdurniał z kretesem 8O . Trudno małego zabrać od tych cudownych zabawek :evil: , doszło nawet do tego, że kociaste czekają żeby Kiwcio poszedł spać, żeby móc skorzystać z toalety :lol: . To i tak nic daje, Kiwcio zna te fortele - podnosi się, uskutecznia coś w rodzaju lewitacji... i biegiem po "zabawki".
Mam nieodparte wrażenie że u mnie znalazły azyl najbardziej "kontrowersyjne" :wink: typy kociego świata, tylko czy ja to przeżyję??
Obrazek

gattara

Post » Śro sty 17, 2007 19:03

gattara pisze:Azor na prezydenta!! :ryk:

ja to chciałam napisać! :D A Kiwaczek Ci reszte towarzystwa terroryzuje :P
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, skorzystałby na tym człowiek, a stracił kot.

Aniołek_

Od: Pon sie 14, 2006 17:28

Post » Śro sty 17, 2007 19:11

Haker ma zakaz czytania Twoje wątku. Toć to aniołek ( Haker) :wink: i niech taki pozostanie.
Azor i reszta proszę się troszke ustatkować bo wasza wspaniała Duża oszaleje.
Nasz madula przeszkadza tylko Pysi w kuwecie tj. wkłada łapki i kopie no i oczywiście podgląda cioctkę :roll: .

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Czw sty 18, 2007 3:06

gattara no to masz niezly cyrk :ryk: :ryk: :ryk: moje dwa diably to jednak aniolki :twisted: no przynajmniej ci sie nie nudzi i ciagle nowe pomysly :wink: :lol: :ryk: :ryk:
Obrazek

ewapod

[poprzednia][następna]