Zacznę od kota

Napiszę może troche o tym jak dbam o moje szczęście, z nadzieją, że komus się to przyda lub poprawicie mnie jeśli popełniam błędy. Iwan od małego jest na Biomillu Kitten oraz puszkach Miamora (seria Feine Filets oraz Pastete), puchy Almo Nature i Schmussy, okazyjnie mleko dla kotów, śmietanka ludzka, biały serek. Nie podaję mięsa, ponieważ Iwan nie lubi drobiu, ryby ma w puszkach, a do wołowiny mam mieszane uczucia. Z odżywek mamy Calo-Pet (Iwan jest notorycznym niejadkiem), Fellisimo (na stawy), Kerabol na zmianę z Elfa Olie, do tego Bezo-Pet. Jako iż Iwan wychodzi zaszczepiony jest kompletem szczepień wraz z białaczką i wścieklizną, oczywiście zaczipowany na tzw wszelki wypadek. Na odrobaczanie stosujemy Strongholda, na kleszcze Frontline. Nazębnie pasta Orozyme. Po wielu doswiadczeniach, kryta kuweta i żwirek silikonowy Kocie Sekrety.
Trochę o mnie, mam 27 lat (staroć ze mnie), mieszkam z moim wieloletnim partnerem Łukaszem, stadem koszatniczek (dzięki niepokalanemu poczęciu przez kastrowanego samca mam właście maluszki) szynszylem Stitchem vel Puchem. W planach cane corso i więcej kotów

Właśnie zapisujemy się do zwiazku i planujemy pojawiać się na wystawach, by sprawdzić co sądzą sędziowie o naszym słoneczku

na spacerze

pogadamy?

weż ten aparat, kobieto

na spacerze

mrrrrr

maleńka 2-dniowa koszatniczka

Kacper za TM

po kąpieli

maleńki byłem

tulam się

na Rynku, podziwiam capoeirę

oglądam świat