marinella pisze:Aga nie przejmuj sie ze nikt nie pyta...
nas to specjalnie nie martwi, bo to tak kochany i grzeczny kot, że jakby go nie było, słodka jest jak cukiereczek
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
marinella pisze:Aga nie przejmuj sie ze nikt nie pyta...
Villemo7 pisze:Jesuuu, Dzioby, co ona ma takie pętelki ze sznurków na brzuchu?!
Villemo7 pisze:Dopiero co Cleo wróciła z ferii świątecznych u cioci Agaty i dobrze się Dropsik nie zdążył nią nacieszyć a już przyjechała do mnie w czwartek. TŻ Natty przyjechał z zapowiedzianą niezapowiedzianą wizytą.
No i tym sposobem goszczę Cleo u siebie. Miała być już wtedy na święta, ale co się odwlecze to nie uciecze![]()
Kilka fotek panienki z zadartym noskiem![]()
Troszku prześwietlone![]()
FluszakPluszak pisze:Migotka to cudo![]()
Lubi duże psy z ADHD ???
dopeman pisze:miałem przyjemność złapać tego malucha (Paciorka) - koło firmy gdzie pracuję został wyrzucony. Pierwsze co zrobił to najpierw ładował się kolegom do samochodów a potem wszedł do biura i wybrał sobie najwygodniejszy skórzany fotela pozatym to pierwszy kot z jakim miałem do czynienia który lubi jeździć samochodem, usiadł mi niczym kołnierz na szyi i z zainteresowaniem obserwował otoczenie
W ciągu kilku godzin, które przebywał u mojej matki, zdąrzył się zaprzyjaźnić i jeść z jednej miski z kotem-jedynakiem który nie toleruje żadnych innych kotów na swoim terenie
![]()
Przemiły kociak, mam nadzieję że szybko znajdzie domek!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości