Królewna Czekoladka, Krokodyle i Tygrysy (s. 103)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 08, 2007 9:19

Witaj, witaj Królewno :D

Drahma

Od: Śro kwi 05, 2006 9:00

Post » Pon sty 08, 2007 15:22

Czekuniu! Wczoraj przez cały wieczór nie mogłam się dostać na miau, wyświetlało mi napis wołami 'FORBIDDEN' :roll: już sobie pomyślałam, że to ktoś wykrył moje czekouzależnienie i zafundował mi jakiś odwyk... :wink: smutno mi było jak nie wiem co :( , dobrze, że już jesteś :1luvu:
a jak będziesz miała wolną chwilkę, to weź skombinuj jakieś kredki i narysuj dla Agnes laurkę :wink: wtedy na pewno ją rozweselisz, mogę się założyć :lol: i w dodatku na pewno będziesz oryginalna, bo myszka jak myszka, ale laurki to chyba żaden K. ani T. jeszcze Mamusi nie podarował :wink:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pon sty 08, 2007 17:35

agnes_czy pisze:Duża znów nas dziś zostawiła samych prawie na cały dzień i poszła do tego Kundelka. Wróciła taka zmęczona i smutna, że aż mi sie jej szkoda zrobiło. Przyniosłam jej myszkę, żeby sie trochę rozerwała. Pokazywałam, podrzucałam, podskakiwałam.... az sama padłam ze zmęczenia :roll: A ona nic :roll: Czym by tu ją rozweselić :?

Czekuniu Słonaczko :1luvu: ślicznie wygladasz na tych fotka, ale co też Dużą tak bardzo w Kundelku zmartwiło, że nawet Twoje próby rozweselenia spełzły na niczym...? :(
Może trzeba było się przytulić i rozmruczeć i powiedzieć coś do uszka Dużej...
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Wto sty 09, 2007 6:56

Witaj Czekunia :D . Pocieszyłaś już Agnes? Mam nadzieję że obie jesteście już w dobrych humorach.
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Wto sty 09, 2007 9:15

Czekusiu jak tam u Was, bo u nas od rana słoneczko i kociaste leżą jak długie na parapecie do słoneczka :D

Drahma

Od: Śro kwi 05, 2006 9:00

Post » Śro sty 10, 2007 0:27

fatum jakieś :? dziś dla odmiany tepsa odłączyła mnie na ponad godzinę od netu, bo coś modernizowali :twisted: oczywiście w pierwszej kolejności posądziłam Dranie (a szczególnie jednego, etatowego winnego :wink: ), ale po obejrzeniu kabli milimetr po milimetrze stwierdziłam, że tym razem Dranie padły ofiarami pomówienia :wink: no to zadzwoniłam z opierdzielem i dowiedziałam się, że coś tam robią...
co u Was, Królewno?
u nas bida, bo teraz to już totalnie nie mam czasu na żadną pracę :( za tydzień b. trudne zaliczenie, 1. koszmarny egzamin... a do tego te szalejące, wygłodniałe, złośliwe potffory :twisted: wywalę je wszystkie łącznie z Ropkiem (po co ja toto ratowałam :wink: ?), który wespół z Duńką roznosi mieszkanie i biega jak oszalały (5 kg Czarnej Żaby :roll: ), zostawię sobie tylko pumę Bimbusię, jedyną tutaj grzeczną istotę... na szczęście wyniki jej krwi wyszły raczej dobre, odetchnęłam przynajmniej z tym... za to choroba Ropcia niestety chyba może jeszcze kiedyś dać o sobie znać :strach:
wiesz, wszystkie moje koleżanki, które o Tobie przeczytały, mówią, że nie wierzą, żeby Agnes miała Cię oddać, nawet gdyby ktoś się znalazł, serio... :lol: moja mama też tak uważa - bo dałam jej 'Kota', żeby wreszcie zobaczyła to cudo, do którego jechałam 400 km w jedną stronę i zresztą mam nadzieję nieraz jeszcze pojechać :mrgreen:
a jak K. i T.? urosła Wam ta mała syberyjka :wink: ?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Śro sty 10, 2007 6:52

Cześć Pączusiu :D . Stawiam się na posterunku jak zwykle :wink: .
Jak będziesz miała chwilkę to napisz co u Ciebie i Agnes, dobrze??

Wielbłądziu ale masz sajgon 8O , a tepsą się nie przejmuj, podobno zwiększają prędkości więc mogą się zdarzać jakieś "przerwy w zasilaniu" :lol: , generalnie uwierzę jak zobaczę...
Obrazek

gattara

Post » Śro sty 10, 2007 18:52

co u Was, Czekoladko? aaa, Mamusia (czyli Ciocia :wink: ) pewnie niedługo ma koniec semestru w szkole i dlatego nie ma czasu :? moja też ma, w dodatku studniówkę, na którą musi pójść (jest wych. maturalnej klasy), a jej się nie chce... ale poproś ją o chociaż krótką relację, my jak zawsze czekamy z niecierplwością, bo za Tobą tęsknimy :1luvu: , a resztę stada też byśmy chętnie zobaczyły i dowiedziały się, co nowego zbroiły :mrgreen: bo Ty nie broisz przecież, tylko one... :wink:

Wielbłądzio

Post » Śro sty 10, 2007 21:39

Wielbłądzio pisze:co u Was, Czekoladko? aaa, Mamusia (czyli Ciocia :wink: ) pewnie niedługo ma koniec semestru w szkole i dlatego nie ma czasu :?

:lol:
Ale zgadłaś :lol:
Czubka głowy mi nie widać spod sprawdzianów i sprawozdań :crying:
Relacja będzie moze o 2 nad ranem. Xiężniczka mi dzielnie cały czas towarzyszy i co jakiś czas egzekwuje przerwę na przytulanki :D
Obrazek

agnes_czy

Od: Wto lip 05, 2005 13:48

Post » Śro sty 10, 2007 22:27

a ja przed chwilą dowiedziałam się, że Kaszalotka... ma ruję :roll: zaczęłam się martwić na zapas, jakbym nie miała teraz innych problemów :roll: bo wiem z opowieści, że to sytuacja beznadziejna, nie da się radykalnie takich posterylkowych ruj zlikwidować - a ryzyko nowotworu cały czas jest :( kurde, chciałabym wiedzieć, czy to sprawa 'felernej' psychiki Szal, czy może schrzanionej operacji :twisted:
znów przepraszam Królewno za OT :oops: . i tak wiesz, że Cię kocham :1luvu:

Wielbłądzio

Post » Czw sty 11, 2007 6:44

Wielbłądziu, moja Wega też miała posterylkową ruję, nawet chyba silniejszą niż te normalne 8O . Musiała niestety dostać zastrzyk wyciszający ale podziałał i już wiecej rujki nie było.
Witaj Słoneczko :D . Pomóż Agnes w tych papierzyskach, na pewno się ucieszy :wink: .
Obrazek

gattara

Post » Pt sty 12, 2007 0:54

Czekuniu, powiedz Mamusi, żeby nie robiła już więcej klasówek, bo nam jeszcze utonie w papierach :roll: :wink: i to jest superpomysł, żebyś jej pomogła w sprawdzaniu już powstałych, bo Ty masz dobre serduszko i jakimś niedouczonym biedakom zawsze coś możesz dopisać pazurkiem, zanim Agnes zobaczy :wink: ja tak robiłam przez ładne kilka lat :oops: :oops: :oops: , miałam wsród osób uczonych przez mamę kilkoro dobrych znajomych :mrgreen: a to się zawsze namęczyłam z wyborem odcienia długopisu :roll:
niestety znów zaszło prawdopodobieństwo, że jedna z Twoich ciotek pożegna się z tym padołem... :wink: jakoś ostatnio słaniam się na nogach, łeb boli, mdło... :( pewnie to z nerwów, ale może powinnam wreszcie jakieś badania sobie zrobić :?

Wielbłądzio

Post » Pt sty 12, 2007 6:36

Czeeekunia! Jak się dzisiaj ma moja Gwiazdeczka? Mnóstwo czułości od samego rana ( to znaczy ode mnie :oops: :lol: ).
Wielbłądziu Ty nam nie umieraj :evil: . Nie będziemy się kolektywnie wybierały na pogrzeb aż do Warszawy :wink: .
Obrazek

gattara

Post » Pt sty 12, 2007 10:10

Wielbłądziu natychmiast marsz do ludzkiego weta !
Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

Od: Czw sie 05, 2004 20:34

Post » Pt sty 12, 2007 22:32

GuniaP pisze:Wielbłądziu natychmiast marsz do ludzkiego weta !

Słuchaj starszych :!: :!: :!: :wink:

Ufffff.... Nareszcie łikend :D Mozna wystawić głowę ponad stosiki. Jak słyszę. że niektórzy już ferie zaczęli, to mi sie płakac chce. Ale co tam.... ten sie śmeje, kto się śmieje ostatni :wink: A ostatnimi w tym roku będziemy my :dance2:
Czekunia pomaga jak może, reszta zresztą tez. Ostatnio moje biurko wygląda tak:

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Ostatnio edytowano Pt sty 12, 2007 23:59 przez agnes_czy, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

agnes_czy

Od: Wto lip 05, 2005 13:48

[poprzednia][następna]