Kacper nie mógł się przekonać do pasty. Powąchał i uciekł. Umazałam mu pyszczek, tylko raz. Teraz sam się domaga i chce więcej

je prosto z tubki
a wracając do tematu. Kacper długo, długo jadł Whiskasa. Nie wiedziałam o isntnieniu innych dobrych karm. I nie wiedziałam,że to jest złe.
Dzisiaj dostaje różne karmy do jedzenia. Najczęściej jest to RC dla persów, lub PPP Delicate. Ponieważ pojawil się problemu z kłaczkami kupilam mu RC hairball. Przekonał sie też do PPP Adult
Tak więc mój kot je różne rzeczy. Z puszek raz na jakiś czas dostanie Animonde Carny. No i je mięsko.
Kacper gdy zasmakował RC persian nie chciał nawet spojrzeć na puszki Whiskasa. Jadł tylko to suche, i suche. I zrobił się wybredny bo oprócz RC persian nic nie chciał jeśc

Teraz zauważyłam, że jest już lepiej. Zje inne karmy, chociaż kiedyś pamiętam dostałam próbki Nutry Nuggets i Nutry Gold, to podszedł do miski powąchał i spojrzał na mnie, jakby chciał powiedzieć" Sama sobie to żryj

"
Teraz niestety muszę przestawic go na jakąs tańszą karmę, ponieważ mam bardzo chorą psicę i ledwo co jest na leczenie.
A z tego co wyczytałam na ulotkach Acany, Kacper musiałby zjeść jej mniej niż RC. A cena też dużo fajniejsza. No i widzę, że jest polecana.