Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iwona_35 pisze: ....zaczełam zastanawiać się nad sterydami,ty napisałaś że nie warto.....
Fredziolina pisze:Wiesz, moja wet Dumnemu od razu zapodałaby Traumeel w iniekcji.
Porozmawiaj ze swoim wetem, to nie drogi lek, ale .... u Fila pięknie zadziałał. Chłop zyje, ryczy i nawet ma sie nie żle.
Czego Dumnemu z całego serca zycze.
Poza tym obejrzyuj strone firmy Sanum Polska sp. z o.o. preparaty homeopatyczne - włąsnie jeden z nich zapodaję Filowi.
Zdróweczka i wytrwałości w leczneniu zyczę.
ko_da1 pisze:Haloooooo kocurku jak sie czujesz słoneczko???
ko_da1 pisze:jak tam Dumny sie czuje ???
iwona_35 pisze:Był leczony za zapalenie stawów i słusznie.
Wet przeczytał całą historie choroby,zrobiliśmy RTG
diagnoza jest taka:
Postępujące zwyrodnienie stawów.
iwona_35 pisze: Mam nadzieje,że uda mi się dziś wyrwać z pracy wcześniej,bardzo mi zalezy na rozmowie z wetem, który ostatnio go leczył.
Przez telefon mi powiedział ,że te zgrubienia na kościach to jest wynikiem zwyrodnienia ....
Ale rozmowa przez telefon to wiadomo jak przebiega.....
Slonko_Łódź pisze:Czyli są wątpliwości co do diagnozy? Bo jeżeli tak to zwykłym aparatem mozna zrobić zdjęcie tego rtg (najlepiej na oknie albo przed lampą- żeby było widać dokładnie) i wstawić (w wątku mojej Suffki tak robiłam- widać chyba nieźle) . Parę osób miało zwierzątka z chorobami zwyrodnieniowymi- może coś zasugerują..... Lekarze i weterynarze też tu zaglądają a zawsze co kilka głów to nie jedna.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Google [Bot], Gosiagosia i 58 gości