Ale nie powiem że są chude... zaliczają się raczej do tych okrągłych

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aja1974 pisze: Hills i mokry i suchy niekoniecznie, Animonda mokra też niezbyt. Orijen suchy jak najbardziej, podobnie Sanabelle, nie pisząc o RC Sensitive-mniam[mieliśmy tylko próbkę]
Nie chcę przyzwyczajać kotów do karmy dla wybrednych, bo póki co nie są, a tak to a nóż zostaną
Basia_D pisze:Lechat wycofuje sie ze sprzedazy w Polsce. Tak wiec warto zrobic zapasy.
Ja kupuje tacki Lechata, Młoda wciąga, az miło.
Szkoda, ze juz nie ma kittenów
kasia essen pisze:e tam miamiory,leaonardo i animonda,moje nie chca tego jesczrobiłam im ostatnio super jedzonko a one tylko niewiele zlizaly za to zdrowsze niz puchy
-piers z kurczaka lub indyka
- odrobina wołowiny
- jedna marchewka
-lyzeczka ryzu
Zalalam to niewielka iloscia wody,tylko zeby zakryc składniki i ugotowałam do miekkosci,potem dodałam olej z lososia i odrobine zelatyny,zeby był gesty sosik,dla zapachu dodalam jedna łyzke animony light lunch,wszystko zmiksowalam,po pól godzinie wygladało to jak animonda albo leaonardo ale w duuuuuzo wiekszej ilosci,naprawde pachnie super,sa kawalki miesa a przede wszystkim wiem ze sklada sie z samego miecha i jednej marchewki,zadnej chemii,szkoda ze moje koty nie chca za bardzo tego jesc,za to fretka sie zajada
Naprawde polecam,bo i wychodzi taniej i zdrowiej,ze dwa kawalki wołowiny odkroimy z tego na gulasz piers z kurczaka tez duzo nie zawazy a jest duzo jedzonkano i ten galaretkowaty sosik
Fri pisze:Basia_D pisze:Lechat wycofuje sie ze sprzedazy w Polsce. Tak wiec warto zrobic zapasy.
Ja kupuje tacki Lechata, Młoda wciąga, az miło.
Szkoda, ze juz nie ma kittenów
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...eee, wycofuje...?
...no to udoopionam... znowu szukanie... wybrzydzanie... podejrzane kulinarne eksperymenta...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 170 gości