POMOCY!!! Koty z falenicy...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 31, 2006 1:59

odpisałam :)

aha! jakby mnie ktoś potrzebował- proszę dzwonić, bo mam brzydki zwyczaj spania do popołudnia i piknięcia SMSa na pewno nie usłyszę ;)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Nie gru 31, 2006 2:02

to tak jak ja . :D
Ostatnio edytowano Nie gru 31, 2006 2:27 przez Zuzia1, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Zuzia1

Od: Śro lip 05, 2006 12:43

Post » Nie gru 31, 2006 2:19

Ja czekam z niecierpliwoscia do jutro. Od wyprowadzki karmicielki moglo sie tam zdarzyc duzo rzeczy. Mam nadzieje ze wszysko jest dobrze. W razie problemow dzwoncie, puszczajcie sygnaly lub sms odddzwonie i bede robila wszytko co w mojej mocy.

agata-air

Od: Sob mar 18, 2006 22:41

Post » Nie gru 31, 2006 3:18

jako że nie mieszkam sama, umówmy się, że od 9 możecie mnie telefonem budzić ;)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Nie gru 31, 2006 4:04

dzięki za wsparcie :wink: mam nadzieję,że sobie poradzę jutro pod wzglądem nawigacyjnym, i mam nadzieję,że kociaki (o ile tam są jeszcze :? ) dadzą się wyłapać.mówimy o kociakach, bo tyle na razie mogę zrobić i chyba one są najbardziej potrzebujące.postaram się zgarnąć ile się da maluchów i odwiedzić weta, a reszta będzie musiała poczekać na wyłapanie po nowym roku z pomocą agaty-air.mam nadzieję,że ta wetka aktualna?więc na razie będą u mnie, pomoc finansowa będzie mile widziana :oops:
Agata,albo ktokolwiek :D jeśli chcecie jechać ze mną, ja będę tam ok 13:30-14 i mam tylko jeden transporterek, nie jestem przygotowana na akcję ratunkową :oops: :oops: więc dlatego tylko o kociakach mowa.
LOVE IS REVOLUTION !!!
mój blog http://vegan-share.blogspot.com/
mimblaObrazekbukaObrazek Obrazek

snowcherry

Od: Śro gru 27, 2006 21:51

Post » Nie gru 31, 2006 11:11

Rozumiem doskonale dlaczego tylko o kociakach :lol: chcialam tylko zwrocic uwage zainteresowanych ze choc kociaki to najpilniejszy problem moze okazac sie ze mamy dwa rownie wazne...tylko co z tymi fantami zrobic

agata-air

Post » Nie gru 31, 2006 11:45

no, ja dysponuję domkiem tymczasowym na powiedzmy góra 3 koty, ale nie wiem na jak długo,bo czekam na adopcję, no i moja kota, też na przechowaniu będzie u rodziców :( a dajel allegro i do adopcji pewnie trzeba będzie
LOVE IS REVOLUTION !!!

snowcherry

Post » Nie gru 31, 2006 13:42

Przec chwila dzwonilam do snowcherry za ok 30min powinna byc na miejscu. Zasdzwonie jeszcze do niej potem i odrazu napisze wszytko:)

agata-air

Post » Nie gru 31, 2006 14:00

Cały czas trzymam kciuki , żeby było wszystko w porządku :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Zuzia1

Post » Nie gru 31, 2006 14:45

Wlasnie rozmawilam ze snowcherry. Stytuacja nie wyglada zle. Ktos przyniosl im jedzenie, sa jakies miski. Zlapaly jednego ok 3 miesiecznego kociaka. Reszta siedzi w zabitym daskami domu. Nie moga sie tam dostac ale probuja. Oczki tego kociaka sa w dosc dobrym stanie, cieknie ale nie ma tragedi.

agata-air

Post » Nie gru 31, 2006 14:46

Są razem z XAgax ?
Obrazek

Zuzia1

Post » Nie gru 31, 2006 14:52

Żeby tylko się udało dotrzeć do reszty . I ciekawe czy tam nie ma jeszcze mniejszych kociaków ( bo z tego , co pisałaś mogą być całkiem małe...)
Dziewczyny są super !!!!!!!
Obrazek

Zuzia1

Post » Nie gru 31, 2006 15:18

snowcherry dala jedzenie spotkala jednego duzego kota i 3 kociaki ok 3 miesieczne. Sa dobrze odzywione (przed odejsciem opiekunki starannie je tuczyla aby latwiej bylo im przezyc), najparwdopodobniej odwiedzil je ktos z azylu (miski). Kotki okazaly sie dosc dziekie, nie podchodzily, uciekaly nie udalo sie im zrobic zdjec. Oczy jedynie lzawia, nie ma tragedi. Sa czarno biale. Ich dom, to wielka drewniana chata- wokol masa podobnych- wszytkie przeznaczone do rozbiorki. Snowcherry ma dzis wszytko opisac i umiescic zdj domu. Mimo dosc dobrego stanu fuizycznego kotow grozi im niebezpieczenstwo. Nie pojawi sie dzis ani jutro ale za krotki czas napewno- buldozery i ekipa budowlana. Nie da sie uniknac wyleczenia, wysterelizowania i przeniesienia kotow. Mam nadzieje ze chociaz kociaki okaza sie latwe do oswojenia im im bedzie mozna szukac domow. Reszte dopowie snocherry:)

agata-air

Post » Nie gru 31, 2006 15:34

ps. przedstawiam moja koteczke (widze ze bardzoo podobna ma snowcherry)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

agata-air

Post » Nie gru 31, 2006 21:13

no, jestem:) wszystko, tak jak napisała agata, niestety udało nam się dojrzeć tylko 4 koty ale naprawdę niewykluczone,że jest ich więcej, bo dom ma mnóstwo zakamarów i jest naprawdę wielki. nie wiem kiedy będzie rozbiórka, ale na pewno nieprędko, bo w niektórych domach mieszkają ludzie, ale pogoda może się zmienić itd, łapankę trzeba konieczniezorganizować, ale nie jesteśmy na krawędzi:) obiecuję,że jeszcze dziś wkleję zdjęcia.
LOVE IS REVOLUTION !!!

snowcherry

[poprzednia][następna]