Fumka - bardzo dzielna - już po sterylizacji!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 01, 2006 20:37

kasia essen pisze:prosze jaka mądra kocica :D moj kot jak słyszy w telewizji płaczace dziecko to probuje wskoczyc do telewizora albo szukac dziecka za telewizorem, :roll: :roll: nie wiem czy to oznaka mądrosci u mojego kota :evil: :wink: :wink: sliczna panienka :D

To na pewno oznaka mądrości u Twojego kota, wszystko, co kot robi, stanowi oznakę jego mądrości, nawet jak postępuje z pozoru głupio, to jest to przemyślana taktyka wypływająca z mądrości 8)

kamsi

Od: Pt lip 14, 2006 15:02

Post » Pt gru 29, 2006 20:58

Witamy, witamy, jak zwykle po długiej przerwie, niech nam będzie to wybaczone :oops: :D
Z okazji okresu międzyświateczno-noworocznego składamy wszystkim najlepsze życzenia, zarówno forumowym właścicielom kotów, jak i forumowym kotom :catmilk: :s2:
I od razu wstawiamy zdjęć kilka, choć akurat nie spod choinki, ale za to dokumentujących nieustająco rozkwitającą Fumczyną urodę :s2:
Fumka przy jednym ze swych superzabezpieczonych okien:
Obrazek
Fumka na poły za różami:
Obrazek
Fumka w artystycznej kolorystyce :s1:
Obrazek
Oraz robiąca minę do obiektywu :s4:
Obrazek
Wspomnimy jedynie, że Fumka odbyła swoją Pierwszą Wielką Podróż, tzn. pojechała z nami na święta do moich rodziców, i tam było dużo przestrzeni, schody, po których można było biegać, i wcale nie trzeba się było nic bać, bo zawsze można było zawołać Swoją Panią, no i spało się z nią normalnie na łóżku, więc nic, tylko podróżować :D

kamsi

Post » Pt gru 29, 2006 21:07

:)
Obrazek

Ska

Od: Sob lut 28, 2004 20:40

Post » Pt gru 29, 2006 21:11

Fumeczka faktycznie jest coraz piękniejsza :love:, a jaka z niej odważna podróżniczka :wink: .
Pozdrawiamy serdecznie :D .
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Pt gru 29, 2006 21:20

Ska pisze::)

ja też zrobię: :)
Celinka >>>
Kitka [*]

Hana

Od: Pon lut 04, 2002 15:36

Post » Pt gru 29, 2006 21:55

gattara pisze:Fumeczka faktycznie jest coraz piękniejsza :love:, a jaka z niej odważna podróżniczka :wink: .
Pozdrawiamy serdecznie :D .

Podróżniczka jak się patrzy, bo podróż pociągiem trwała trzy godziny z kawałkiem - w tamtą stronę spała jak anioł w transportówce :aniolek:
Z powrtoem, hm, hm, co prawda nieco miauczała (nieco..., no cóż :D ), ale kto by nie miauczał, jakby go ciągnęli z powrotem po zaledwie trzech dniach takiego znakomitego urlopu w Domu Ze Schodami i Wieloma Wspaniałymi Zakamarkami 8O Za to nawet w największym stresie nie dała upustu swoim potrzebom fizjologicznym, dopiero do kuwetki w domu :) Mała dama :D

kamsi

Post » Pt gru 29, 2006 21:57

Śliczności panna :love: , jak ja bym chciała, żeby Gulaszek był też taki jaśniutki... Wymiziaj ją koniecznie ode mnie i zamieszczaj więcej takich pięknych fotek :D .
Obrazek

Domino76

Od: Śro paź 05, 2005 8:41

Post » Nie gru 31, 2006 10:05

Obrazek
Obrazek

gattara

Post » Pt lut 02, 2007 15:24

Witamy ponownie, odzywamy się rzadko, ale dużo się dzieje, życie obfituje w fascynujące wydarzenia :) Otóż, jeśli wszystko będzie dalej tak dobrze szło jak dotąd, Fumka przestanie być jedynaczką :D :wink: Siostrzyczka lub braciszek Fumki (jeszcze nie wiadomo) urodzi się jakoś pod koniec lipca. Mały Człowiek na pewno będzie od początku bardzo przyzwyczajony do Fumki, bo ona z upodobaniem układa się na moim brzuchu i mruczy :lol: Samej Fumce też staramy się już wytłumaczyć, że nie będzie miała powodów być zazdrosna :D
Po tych arcyciekawych wieściach trzy zdjęcia Szarej Królewny:
Ach, jak ciekawe jest pranie:
Obrazek
Portret nakanapowy:
Obrazek
I złapana do portretu 8) :
Obrazek

kamsi

Post » Pt lut 02, 2007 15:45

Witam serdecznie. Radują mi się oczy, gdy patrzę na zdjęcia Szarej Królewny, i dusza, gdy czytam dobre wieści od Was. Wszystkiego dobrego :ok: :D
Celinka >>>
Kitka [*]

Hana

Post » Pt lut 02, 2007 16:04

Fumeczka :1luvu: :1luvu:
Fajnie że chociaż czasem pojawiacie się na forum :D .
Gratulacje z wiadomego powodu :wink: . Super wieści :D .
Pozdrawiamy serdecznie Ciebie, Małego Człowieczka i Fumkę oczywiście :D .
Obrazek

gattara

Post » Pon kwi 09, 2007 19:29

Kochani, po ponaddwumiesięcznej nieobecności na forum wpadam i daję znać, że w naszej człowieczo-kociej rodzinie wszystko w najlepszym porządku, aczkolwiek jesteśmy w sposób dość chyba naturalny mocno zaabsorbowani rozwijaniem się nowego członka rodziny (i różnym wpływem, jaki ma to zwłaszcza na mnie, siłą rzeczy), który ma przyjść na świat jakoś na przełomie lipca i sierpnia.
Zaniedbujemy przez to forum, ale nie siebie wzajemnie, a najbardziej wstrząsającym newsem ostatniego miesiąca jest to, że Fumeczka, po sprawnym wykryciu u niej przez nasze doświadczone oczy pierwszych objawów rui, 19 marca przeszła udaną sterylizację, czuje się już oczywiście świetnie, zresztą po dwóch dniach od operacji czuła się świetnie :D Widziałam już kilka kotek po sterylizacji, ale żadna z nich nie była taka dzielna i rozsądna jak Fumka (po pierwszej nieudanej próbie wskoczenia na parapet położyła się spać i dała sobie spokój ze skakaniem na dwa dni, aż nie poczuła się lepiej 8O ), żadna też tak szybko nie doszła do pełni sił (pani doktor była zachwycona :D ).
Wstawiam ku podziwianiu 8) Fumczynej urody zdjęcie niedawne (acz sprzed rui i sterylizacji, czyli sprzed miesiąca, bo akurat mam takie pod ręką):
Obrazek
Pozdrawiamy wszystkich bardzo serdecznie!

kamsi

Post » Pon kwi 09, 2007 19:51

Super że u Was wszystko OK :D , wpadaj trochę częściej bo tęsknimy...
Fumeczka jak zwykle cudowna :love:, cudownie że tak gładko przeszła zabieg :dance:.
Pozdrawiamy serdecznie całą gromadką :).
Obrazek

gattara

Post » Pon kwi 09, 2007 19:53

kochana kicia :)
i dobrze że już po zabiegu
a Ty kamsi dbaj o siebie 8)
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Pon kwi 09, 2007 20:43

W fumkową dzielność i rozsądek wierzę na słowo :wink: , a urodę podziwiam: dymny brzuszek aż zachęca do miziania. :D
Pozdrawiam serdecznie!
Celinka >>>
Kitka [*]

Hana

[poprzednia]