nie zawsze mam dostep do netu a wiec podaje moj numer gdyby ktos mial jakis pomysl i potzrebowalby szybkich informacji : 695685044. Jesdli trzeba wystarczy sms a ja oddzwonie
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
nie zawsze mam dostep do netu a wiec podaje moj numer gdyby ktos mial jakis pomysl i potzrebowalby szybkich informacji : 695685044. Jesdli trzeba wystarczy sms a ja oddzwonie
więc leczenie i łapanie dopiero po nowym roku.w takim razie chyba warto zabrać je jutro i najwyżej później odstawić do weta?
Zuzia1 pisze:Azyl nie był za bardzo zainteresowany pomocą . Przeczytaj wcześniejsze posty.
Może trzeba będzie posłużyć za przewodnika, może dorzucić się do sterylki, poszukać domów... czy skoro działałam kiedyś, powtarzam k i e d y ś, w Azylu, to już nie mogę pomóc? Dziwny ten Twój post...
Zuzia1 pisze:Może trzeba będzie posłużyć za przewodnika, może dorzucić się do sterylki, poszukać domów... czy skoro działałam kiedyś, powtarzam k i e d y ś, w Azylu, to już nie mogę pomóc? Dziwny ten Twój post...
Ależ oczywiście , że możesz![]()
Napisałam o Azylu tak na marginesie , bo to poniekąd instytucja mająca na celu pomaganie zwierzętom .
Snowcherry jutro jedzie nakarmić te kociaki i nie za bardzo zna Falenicę .
Na pewno chętnie skorzystałaby z Twojej pomocy
Użytkownicy przeglądający ten dział: ania0312, kasiek1510 i 1114 gości